Ugrás a cikkhez
Reklám

Sajnos sokan nem vesszük komolyan, hogy a világban micsoda hatalommal bír a pénz. Sokan a politikát szidják, attól várják a megoldást a világ problémáira, pedig a politika csak annyit tehet, amennyit a pénzemberek megengednek. Megboldogult dr. Tóth Zoltán József alkotmányjogász és jogtörténész szokta volt mondani, hogy a pénz egy bizonyos mennyiség után hatalom pénzzé válik, aminek a súlya ma mindent visz. Itt nem az Orbánról, meg a Mészáros Lőrincről beszélek vagy a Dobrev-klánról, akik csak a helyi magyar viszonyokba tudnak beleszólni, ezek senkik. Hiába szidjuk őket, a problémák nagyobb része gazdagabb körökből jön hozzánk. A sokszor 4 évente cserélődő kormányok üzemeltetnek, a gazdagok stratégiát dolgoznak ki. A kései középkorban dr. Tóth Zoltán József szerint három fő hatalmi tényező volt a világban, az arisztokrácia, az egyház és a bankár, akkor azok együtt hozták a hosszú távú döntéseket. Mára a bankár, a pénz uralma maradt a kizárólagos uralom, a politika ezeknek alá van rendelve. Én se az egyházi, se az arisztokrata világra nem vágyom, de a pénz korlátlan hatalmánál lehet, hogy jobb lenne egy másik pólus is, szinte bármi jobb lenne ennél az egyeduralomnál.

Hét éve a világ 85 leggazdagabb emberének annyi vagyona volt, mint a világ legszegényebb felének [1], négy éve a leggazdagabb 7 családnak volt annyi vagyona, mint a világ legszegényebb felének [2], 2019-ben ez a szám 26 volt [3]. Sven Heinrich befektető szerint ha csak az USA-t nézzük, 655 embernek van 4 billió (angolul trillion) dollárja, közben 200 millió amerikai nem tud kifizetni egy váratlan 1000 dolláros költséget [4]. Az amerikai jegybank szerint Amerikában a felső 1 százaléknak 36 billió dollár vagyona van, az 50-90 százaléknak 33 billió [5]. A pénz pedig hatalom, mert a társadalmi és politikai rendszer megengedi, hogy az legyen. A gazdagoknak ma ugyanakkora hatalmuk van, mint régen a Fuggereknek,vagy a Medici családnak volt, sőt. Ma nincs egyház, ma nincs arisztokrácia, ma csak a pénz van. Nézzük, hogy működik ma a pénzuralom az LMBTQ kapcsán. Azért írok először egy ismert gazdagról, hogy legyen mihez kapcsolni a mondandómat.



Nem Soros az egyedüli "filantróp", ezért is álságos a Fidesz egybites sorosozása (illusztráció: Alexander Hunter / The Washington Times)

A Magyarországon jól ismert Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványt üzemelteti, ami minden földrészen, a legtöbb országban a társadalmi értékrend megváltoztatásán dolgozik. Érdemes az oldalán bogarászni, hogy meglássuk ennek az elképesztő mértékét [6]. Soros világszerte szeretné az általános vélekedést megváltoztatni arról, hogy mi a jó és mi a rossz. Mindenhol, szinte minden országban, nincs menekvés. Ebben nincs semmi titok, a Nyílt Társadalom egy filozófus, Karl Popper által megálmodott értékrend és társadalmi rend, amit Soros az egész világon be szeretne vezetni, erről személyesen Soros is beszámolt Budapesten tartott előadásában [7]. Ahhoz, hogy ez a társadalmi rend működjön, minden földrészen mindenkinek el kell fogadnia a Karl Popper-féle értékrendet. Soros tehát a társadalom által elfogadott és elutasított dolgokat próbálja befolyásolni a világon mindenhol, ez Magyarországon többnyire közismert tény. Nézzünk néhány példát, hogy mindezt hogyan valósítja meg.

Mivel a politikusok pénzelése, listázása közismert, erről most nem írok.

Szerintem a közvélemény nem aggódik eléggé amiatt, hogy Soros nyitott egy egyetemet, pedig az oktatás hatalmas lehetőség a társadalom formálására. Az egyetem honlapja szerint: "Jelenleg öt kontinens mintegy 130 országában élnek Egyetemünkön végzett hallgatók, közöttük miniszterek, nagykövetek, egyetemi tanárok, tudósok, kutatók, ügyvédek, emberjogi aktivisták, vállalatvezetők és menedzserek." [8] Ugyancsak a honlap szerint az egyetem egyik legfőbb célja, hogy népszerűsíti a Nyílt Társadalom értékeit [9]. Az egyetem 13 tanszékéről évről évre olyan diákok lépnek ki a nagybetűs életbe, a mi társadalmunkba, ráadásul sokszor vezető pozícióba, akik a Soros által meghatározott nézeteket tanulták, azt képviselik, aszerint gondolkodnak, azt a nézetet terjesztik. Nyilván úgy sokszorozódik ez az ideológia, mint egy vírus. Nem meglepő, hogy a világ tényleg változik, a Soros által elképzelt módon.

Fontos részlet, hogy Soros az egyetemén keresztül ugyancsak befolyásolta és befolyásolja a tudományos életet. Posztgraduális, doktori képzéseket is folytat, úgynevezett gender, vagyis társadalmi nemek elmélete [10] témakörben is, ami természetesen az LMBTQ tudományos alapja. Egy teljes tanszék is van, ami ezzel foglalkozik az egyetemén [11], doktori végzettséget itt is lehet szerezni. A doktori végzettség kutatómunkát és tudományos publikációkat feltételez, mindezt olyan területeken, amik ma felkapottnak számítanak LMBTQ-körökben [12]. Soros egyeteme tehát hozzájárul a tudományos eredményekhez, mindannyiunk társadalmát alakítja ezzel. A tudományos törvényekre, szabályokra is hatással van.

A mai világban a tudomány mindennek az alapja. Ha valamit a tudományos világ kinyilatkoztat, ne merjen halandó ember ellenvéleményt megfogalmazni, mert annak nem lesz jó vége. Így van ez történelmi és egyéb társadalmi kérdésekben is, a nemiség-, vagy genderkérdés is ilyen. Ha a tudományos világ rábólint valamire, akkor minden társadalmi intézmény szépen idomul a tudományos eredményekhez. Ennek tudatában talán kicsit érthetőbb a WHO ajánlása az európai szexuális oktatással kapcsolatban, amiből mindjárt idézek egy-két érdekes mondatot.

A WHO ugye az a világszervezet, ami az emberiség egészségével foglalkozik; a Covid mellett sajnos a lelki egészséget is a területei közé sorolja. Nos mit gondol a WHO helyesnek az európai gyerekek szexuális oktatásával kapcsolatban, természetesen szigorúan tudományos alapon? Nézzük a dokumentumot! [13] A 10. oldalon található leírás alapján a WHO szerint a gyermekek szexuális oktatását nem csak a szülők végzik, ideális esetben részt vesznek ebben az iskolák, könyvek, szórólapok, CD-ROM-ok (akármit is értenek ez alatt), az internet, tv és rádióműsorok. Vajon hány éves korban kellene, hogy ezek az intézmények oktatni kezdjék a gyerekeket? Mondjuk a 22. oldal szerint a szexuális fejlődés az anyaméhben (!) kezdődik, és így a szexuális oktatást korán kell kezdeni. Ennek megfelelően a 24. oldalon azzal foglalkozik a WHO, hogy 0 és 3 éves kor között hogyan alakul a gyerekek szexualitása, a 34. oldalon pedig az 1.3-as fejezet címe: Miért kell a szexuális oktatást 4 éves kor előtt elkezdeni? Természetesen a fejezet arról szól, hogy az oktatási intézményekben kell 4 éves kor előtt elkezdeni a szexuális oktatást. Nem otthonra javasolja mindezt, hanem az óvodákba.

Mit jelent mindez? Nincs menekvés! Az állami oktatás kötelező. Ha az államok betartják a WHO ajánlását, akkor Európában minden gyerek az aktuális tudományos megfontolások szerint megkapja a tananyagot. Biztos, hogy minden szülő egyetért ezzel? Én nem gondolom, de ez nem számít. Az a tudomány számít, amit például a Soros-féle egyetem befolyásol.

Angliában állami támogatással készült el egy szexuális játék 13 éves gyerekek számára. Dobókockákon testrészek vannak, kezek, száj, nemiszervek, emellett természetesen fenéklyuk is van. A gyerekek dobnak két kockával, a két dobott képről pedig el kell mondják, hogy milyen szexuális formációt lehet ennek a két testrésznek a segítségével megvalósítani [14]. Fura? Szerintem nemcsak fura, hanem felháborító, elképesztő, brutális. De ha visszagondolunk a WHO ajánlásra, akkor a játék és az állami támogatás is érthető. A botrányos mesekönyv Magyarországon csak a kezdet, ezzel együtt kell éljünk, nincs kiút. Ha a politika ezek mellé áll, a baloldal pedig minden jel szerint mellé fog állni, akkor ezek mindennapos események lesznek a magyarországi iskolákban, sőt az óvodákban is.



Pritzker ezredes haladt a korral

Természetesen a WHO-t nem csak a tudományos eredményeken keresztül irányítják gazdagok. Ma a szuperosztály köreiben egy nagyon felkapott szervezet a World Economic Forum (magyarul: Világgazdasági Fórum - a szerk.), többek között itt is az emberiség jövőjét tervezgetik azok, akiknek van is hatása az eseményekre. Itt nem arra gondolok, hogy négy éven keresztül arra készülnek, hogy melyik pártra szavazzanak, ezek Soroshoz hasonló valódi hatalommal bíró emberek, akik pénzüket felhasználva megvalósítják az álmaikat, a világot a saját vágyaik szerint alakítják. A World Economic Forum honlapján megjelent egy cikk 2020 áprilisban arról, hogy a WHO-t pontosan kik finanszírozzák, milyen pénzből működik [15]. Ez alapján 2018-ban az USA volt a legfontosabb támogató. A második helyezett szerintem megdöbbentő, ez a Bill & Melinda Gates Alapítvány, ők az éves költségvetés 9,8 százalékát adták. Dolgozik a pénz! Egy családi alapítvány a második legnagyobb befizető egy államok felett álló világszervezetnél. Itt jön néhány ország és szervezet, majd ismét egy magánszervezet, egy filantrópiai alapítvány jön. Ez is több pénzt adott a WHO működésére, mint például Kuvait, Svédország stb. Ne legyenek kétségeink, a finanszírozás zsarolási potenciál. Ha valami nem tetszik gazdagéknak, a WHO lehúzhatja a rolót.

Térjünk rá akkor konkrétan az LMBTQ-finanszírozás kérdésére, mert ismertsége miatt eddig főleg Sorosról írtam, de ebben a kérdésben tudtommal nem ő az igazi nagykutya. Jelentősebb ember ezen a területen például Jon Stryker [16], aki homoszexuális. (Persze amit nem közvetlenül buzipropagandára költenek Sorosék, az is "hasznosul" erre is a szemléletformáló tevékenységük folyamán - a szerk.) Jon Stryker a nagyapja által alapított gyógyászati eszközöket gyártó cég tulajdonosa, aminek igen jól megy az üzlet. Jon Stryker megörökölte ezt a vállalatot. Mivel sok pénze van, a cég jól működik, így Stryker létrehozta az Arcus Alapítványt [17], ezen keresztül évről évre hatalmas mennyiségű pénzt önt LMBTQ-szervezetekbe és -rendezvényekbe. Természetesen az oktatásba is "besegít". 2000-ben a Berkeley egyetem egyik intézményének adományozott 1 millió dollárt, hogy egy privát alapítványt hozzon létre, ami LMBTQ-témában támogatást nyújt az egyetemnek [18], majd 2010-ben ugyancsak adományozott 1 millió dollárt, amihez ekkor már a William and Flora Hewlett Alapítvány ugyanekkora összeget adott. 2019-ben az Arcus Alapítvány 2 millió dollárt adott a Spellman College nevű, alapításától kezdve főleg néger hallgatók által látogatott felsőoktatási intézménynek [19]. A 2 millió dollár egy professzor fizetését és tevékenységét hivatott finanszírozni, a professzor az úgynevezett queer studies területen kell dolgozzon, ami az LMBTQ-ideológia tudományos hátterét jelenti.

Tim Gill [20] homoszexuális szupegazdag a szoftveriparból csinálta a pénzét, természetesen ő is saját alapítványt hozott létre, Gill Alapítvány [21] néven. Kezdetben Gill egyik jellemző módszere volt, hogy anyagi támogatást adott nehéz helyzetben lévő általános szervezeteknek, múzeumoknak stb., de azzal a feltétellel, hogy a pénz forrásaként az általa megadott homoszexuális szervezetet fel kellett tüntessék. Megvásárolta a népszerűséget. Gill fő tevékenysége amúgy főleg a politikára irányult, a Denver Post szerint az ő szerepe volt a legjelentősebb abban, hogy az LMBTQ-jogok az USA-ban ennyire megváltoztak. A cikk szerint Gill azon dolgozott, hogy a törvények és az alkotmány az USA-ban államról államra az ő világnézete szerint változzanak meg. Kate Kendell, egy leszbikusok jogaiért dolgozó szervezet előző vezetője szerint a folyamat, melynek keretében az ország törvényei megváltoztak, olyan volt, mintha egy nehéz követ kellene felgurítani egy hegyen. Viszont a Gill Alapítvány segítségével Kendellnek olyan érzése volt, hogy egy egész hadsereg segít neki a kő gurításában. Itt most a világ vezető szuperhatalmának a törvényeiről beszélünk. A szimbolikus hadsereg mindenképp hatalmat jelent a leírás alapján. Gill ugyancsak létrehozta az OutGiving programot, amivel a LMBTQ-támogatókat rendezvényeken ösztökéli arra, hogy még több pénzt adományozzanak [22], valamint létrehozta a State Equality Alapítványt, amin keresztül a LMBTQ-adományozók össze tudnak dolgozni [23].
A Pritzker család [24] (mellesleg zsidó famíliáról van szó - a szerk.) a Hyatt hotellánc tulajdonosa, a család egyik tagja Jennifer Pritzker (James Nicholas Pritzker), férfiből nővé (vagy ki tudja mivé - a szerk.) operált személy. 1995-ben megalapította a Tawani Alapítványt [25], amely kórházaknak és oktatási intézményeknek ad pénzt. 2017-ben a Minnesota Állami Egyetem orvosi szakának adott 5 millió dollárt kutatásra, emberi szexualitás témában; ugyanitt egészségügyi szolgáltatást kaphatnak transznemű személyek [26], úgyhogy nem kérdés az intézmény ideológiája. A Chicagói Egyetem Pritzker nevű orvosi kart üzemeltet [27] (amit még 1968-ban neveztek el így "Jennifer" nagyapja, Abram Nicholas Pritzker 16 millió dolláros adományának köszönhetően - a szerk.). A kanadai Victoriai Egyetemnek British Columbia államban 2 millió dollárt adományozott transgender kutatásra [28]. A Pritzker család más tagjai 25 millió dollárt adományoztak az UCSF klinikának San Franciscoban [29], ahol gyerekeken rendszeresen végeznek nemváltoztató műtétet [30].

Érdemes még itt megemlíteni a Tides Alapítványt is [31], ez egy adományszervező alapítvány. A szupergazdagok átadnak jókora csekkeket, amiket a Tides Alapítvány a meghirdetett értékrend szerint továbbad más alapítványoknak. Fura, hogy pusztán ebből a célból, pénzosztás miatt üzemel egy ilyen intézmény, de a Tides Alapítvány amúgy messze nincs egyedül, ez megszokott ezekben a körökben. Az imént említett, Gill által létrehozott State Equality Alapítvány kedvezményezettje lett a Tides Alapítványnak. Ezt úgy kell elképzelni, hogy sok nagykutya személy és cég: Soros, Fidelity Investment befektetési bank, Klaus Schwab, a Kellogs cég, a Rockefellerek és még sokan mások öntik a Tides Alapítvány számlájára a pénzt, mert biztosak benne, hogy a pénz az ő értékrendjük szerint megfelelő helyre kerül. A Tides Alapítvány újabban a bevételeiből juttat a State Equality Alapítványnak is.



A zsidó milliárdosról elnevezett orvosi kar honalpjából is árad a progresszív életérzés

A sort lehetne folytatni, de talán nincs értelme. Aki szeretne további hasonló történeteket olvasni, javaslom neki a Transgender Industrial Complex című könyvet [32]. Szerintem ennyiből is láthatjuk a tipikus eljárást: egy LMBTQ-szexualitással rendelkező szupergazdag tipikusan alapítványt csinál, majd beszáll az oktatás, a tudomány vagy épp a politika világába, és a maga nézetei szerint alakítja a társadalmunk alapvető intézményeit. Ezeket aztán még támogatja rengeteg nagykutya így, vagy úgy. 2019-ban ezek a körök megalapítottak egy GENDRO nevű intézményt [33], ami szexuális és genderegyenlőségért küzd a tudományos kutatásokban, ennek az alapításánál neves nemzetközi szervezetek is felsorakoztak, természetesen a WHO is, sőt az alapító esemény bemutatkozó előadásában Veronica Magar képviselte a WHO-t.

Szerintem számos oka van annak, hogy a dolgok ilyen szélsőséges sebességgel változhatnak. A kifektetett pénzügyi rendszer, az elképesztő anyagi egyenlőtlenség adta hatalom, a túl fejlett kommunikációs és pszichológiai technikákra alapozott propaganda, a globalizáció mind olyan betegsége a nyugatnak, amik torzulást okoznak mindenben, ezek lehetővé teszik, hogy a messze túl sok pénzzel rendelkező csoport mindenhol kifejtse a hatalmát. A farok csóválja a kutyát. Viszont szerintem az igazi alapvető kérdés a LMBTQ-kérdésben a tudomány. A megvásárolt oktatási intézmények termelik a tudományos cikkeket, erre hivatkozva tud a WHO, vagy más intézmények, politikusok a szupergazdagok elvárásai szerint az LMBTQ-értékrend szerint működni. Nem mindegy, hogy valami ideológia, vagy tudományos tény, a LMBTQ-értékrend pedig tudományos tényekre van alapozva. Ha nem lenne tudományos alap, nem működne a változás. Emiatt írnék pár sort a tudományos háttérről is.

Ha egy mondatban össze kellene foglaljam a tudomány lényegét, akkor szerintem az a szűrő a legfontosabb, ami elvárja, hogy egy hipotézis bizonyítva legyen, mielőtt a hipotézis igazolttá, tudományos tétellé válik. Ez a szűrő az, ami a tudomány által birtokolt tudás értékét adja. Ha a tudomány minden hipotézist igazoltnak tekintene, akkor az egész egy ötlettárházzá válna. Természetesen minden területen más módszerekkel lehet bizonyítani, vagy igazolni egy hipotézist. Matematikában a legtöbb középiskolás találkozott a bizonyítással mint technikával, de nyilván a történelemtudományban más, ennél szubjektívabb az igazolás. Ez persze látszik is a történelemtudományon, de ez most más téma.

Van a tudományos ágaknak egy csoportja, amiket angolul grievance studies gúnynévvel illetnek egyes megátalkodott tudósok. Nem tudom, magyarul mi ez a kifejezés, én panasztudományoknak fordítanám. A panasztudományok közé a következőket sorolják: posztkolonializmus [34], gender, avagy társadalmi nemek elmélete [35], queerelmélet [36], critical race theory (fogalmam sincs, magyarul micsoda, az etnikumok és a társadalmi rend viszonyát nézi), intersectional feminism (ennek se találtam magyarul nevet, a kisebbségekhez pl. nemi problémák, négerek, cigányok stb. tartozó nők helyzetével foglalkozik), végül a kövér emberek megítélését vizsgáló fat studies. Első olvasásra meglepő lehet, hogy ilyen témájú tudományágak léteznek. Miért alapítana valaki tudományágat arra, hogy azt vizsgálja, hogy kevesebb reklámban szerepel kövér nő, mint sovány nő? Szerintem fontos erre a kérdésre a válasz. Az én válaszom az, hogy ha egy kijelentés tudományos, az megkérdőjelezhetetlen, a tudomány tekintély. Éppen ezért nagyon erős hatást tud kifejteni a társadalomban minden, ami tudományos. Érthető tehát, hogy a világalakításról álmodozó szupergazdagokat a tudomány vonzza, mint lócitrom a legyeket. Ha valaki el akarja érni, hogy kövér nők többet szerepeljenek reklámokban, akkor kell egy elfogadott tudományos elmélet, ami ezt támogatja, és akkor társadalmi intézmények tömegesen fognak dolgozni azon, hogy ez meg is valósuljon.

Miért gúnyolódnak egyes tudósok ezeken a tudományágakon? Nos nem csak a szokatlan témaválasztás az oka, bizonyos példák alapján a tudományos szűrő egy nevetséges semmi ezeken a területeken, nem működik a tudomány lényege. Én három botrányról tudok, amik ezt igazolják.

1996 nyarán Alan Sokal cikkét publikálta a Social Text című, színvonalasnak számító társadalomtudományi folyóirat [37][38][39]. Alan Sokal szándékosan butaságokat hordott össze az írásában. A cikk szerint egy fizikai jelenség, a kvantumgravitáció valójában társadalmi folyamatok eredménye, vagyis például be lehet tiltani. Sokal a téma mellett direkt számos logikai ellentmondást tett a cikkbe, de az megjelent. Akik a cikket bírálták, nyilván fogalmuk nem volt, hogy mit olvasnak.

Peter Boghossian és James Lindsay 2017-ben ugyanilyen céllal és ugyancsak szándékosan hibás logikával és referenciákkal írtak egy cikket, ami szerint a péniszről nem mint biológiai szervről kéne gondolkodni, hanem mint káros társadalmi alkotásról [40], ez is elfogadott írás lett.

A három botrány közül szerintem 2018-ban tört ki a legnagyobb, ekkor három tudós, Helen Pluckrose, James Lindsay és Peter Boghossian álnéven 20 direkt abszurd cikket nyújtott be, hogy lássák, mennyi lesz publikálva [41]. A próbálkozás félsiker lett, de mint bizonyíték szerintem egyértelműen igazolta, hogy ezek a tudományos területek valójában köszönőviszonyban sincsenek a valódi tudománnyal. A félsikert azért írom, mert valaki rájött a turpisságra, és innentől a nevek alapján az összes cikkről egyszerre kiderült, hogy itt ismét a tudományos módszert tesztelik egyesek. A lebukás előtt a 20 cikkből 7 átment a tudományos szűrőn, 6 cikket visszadobtak mint alapvetően rossz próbálkozást, 7 cikknek volt még esélye, hogy megjelenhessenek, ha javítanak rajtuk. Amikor direkt rossz cikkeket írnak tudósok, azoknak is a felét elfogadják ezekben a tudományokban. Hozzátenném, hogy Helen Pluckrose, James Lindsay és Peter Boghossian különböző területeken dolgozó tudósok, emellett Helen Pluckrose liberális humanistának tartja magát. Ezek nem szélsőséges, sőt baloldali, liberális emberek, de a panasztudományok minőségét így is durván gyalázatosnak tartják.

Megpróbálom összefoglalni az eddig bemutatott folyamatok lényegét. Gazdag emberek egyetemeket, vagy egyetemeken professzorokat vásárolnak, kutatásokat finanszíroznak általuk kiválasztott témában. Mivel az általuk futtatott tudományos területek minősége gyalázatos, szerintem valószínűsíthető, hogy a pénzért nem csak a kutatási területet, de az eredményt is megvették. Összejött egy olyan közeg, ahol a tudósnak nem igazán mondható diplomás dolgozók mindenfélét összeírkálnak, és egymásnak ideológiai alapon mindent elfogadnak. Ezeknél fejben minden zavaros, a külsőségekben másolják az igazi tudósokat, de nem tudást, hanem ideológiát gyártanak. Ebből a kupiból aztán a kormányok felett álló szervezet, a részben privát pénzből finanszírozott WHO tudományos ajánlásokat tesz, amik alapján az óvodákban Kaliforniában genderelméletet akarnak tanítani [42] (erről egy South Park-rész jut eszembe, amikor ez megjelent, még vicces volt), Angliában pedig fenéklyukas dobókockákkal oktatja a fiatalokat az állam a szex modern művelésére.

Mi ennek az egésznek az eredménye? Egyrészt egy társadalmi kényszer, ami a többséget elnyomja. Őszinte leszek! Két férfit látni, amikor szexuálisan érintkeznek, vagy egy nőnek öltözött férfi látványa olyan hatást tesz rám, mintha valaki az orrát túrná. Az évente megrendezett felvonulást azon okból is kerülöm, mert nekem nincs ott dolgom, elvből is kerülöm, mert nem tudom, miért lenne arra büszke valaki, hogy homoszexuális, tehát már az elnevezést is hazugságnak tartom. Viszont a felvonulást azért is kerülöm, amiért az olyan embereket kerülöm, akik előttem túrják épp az orrukat. Ha megszakítják a tevékenységüket, akkor tudok velük normálisan beszélni, amúgy ha otthon, vagy máshol ő azt szereti csinálni, tegye. Viszont most van egy társadalmi nyomás, hogy győzzem le magamban ezt az érzést akkor is, ha a homoszexuális mindezt előttem csinálja. Nem fogom elnyomni magamban az érzést, mert nincs miért. Egyes emberi közösségek úgy éltek, hogy megették az embert, mások ledobálták a szikláról a csecsemő lányokat, olyanok is voltak, akik kővel agyondobálták az embertársaikat bizonyos iratokban leírt szabályok megszegéséért. Nőként öltöző és élő férfiakról is írt pl. Hérodotosz, ráadásul a szkíta birodalom egy idegenek által lakott sarkában. A gátlástalan szexualitás jellemző volt az elitre számos történelmi időszakban: a görög és a római világban, vagy éppen a Hitler előtti Németországban. Sokféleképpen élhetünk, mindent meg lehet szokni, én ezt értem, de miért rontsunk a dolgokon? Az LMBTQ által irányított változás bennem rossz érzéseket kelt, és szerintem sok más emberben is. Miért jó, ha az emberek ezt az érzést elnyomják magukban? Nem tetszik a hazugság sem, az úgynevezett tudományos alap sem. Ez az új társadalmi elvárás olyan tudományos alapon nyugszik, amiben szándékosan rosszra megírt tudományos munkák felét se szűrik ki, harmadszorra se, miután kétszer már megszívatták őket. Ennek nem az igazság az alapja, hanem a pénz és a hazugság. Ez amúgy a tudományt is minősíti, főleg a társadalomtudományt.

Másrészt az eredmény sokszor emberi tragédiák sora. A nemváltoztató műtétek bizonyos helyeken futószalagon történnek [43], gyerekeken is. A nagy számok törvénye szerint jó páran meggondolják magukat, ezeknek a helyzete katasztrofális, helyrehozhatatlan. Egy férfi, aki először nőként élt, majd az USA-ban elsőként választotta a nem nélküli létet, mostanra ismét férfi akar lenni [44]. Története szerint addig volt neki könnyű, amíg a gazdagok által megálmodott utat járta, amint megbánta a tettét, egyből elfordult tőle mindenki. Itt a kulcs, nem az ember számít, hanem az ideológia. Nem ő az egyedüli, aki erre saját tapasztalaton keresztül jött rá. Ezek a gazdagok nem az igazságot keresik, nem mások boldogságáért küzdenek, hanem a saját álmaikat valósítják meg, mindenáron. A pénz lehetővé tesz nekik mindent.

Szeretném itt az alkalmat megragadni, hogy Gulácsi Péter felvetésére is reagáljak, nem mintha kérdezett volna bárki, de jó kibeszélni a dolgokat. Ha jól látom, ezt nyilatkozta:

Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember [45]

Fogalmam sincs, hogy ezért pénzt kap, tényleg így gondolja, vagy megfelelés végett tette a nyilatkozatot. Ismerve a komformitás pszichológiai jelenséget [46], ez utóbbi esetben kevéssé hibáztatom, sajnos nehéz ellenállni ezeknek a társadalmi folyamatoknak. De szeretném leszögezni, hogy ebben a nyilatkozatban két hazugság is van.

Egyrészt "minden embernek joga van az egyenlőséghez". Tényleg? Akkor miért nem alapítanak tömegek egyetemeket, hogy az ő ideológiájuk is bekerüljön a tudományba, a jogba, a társadalmi szervezetek értékrendjébe? Semmivel se vagyunk közelebb az egyenlőséghez, mint a középkori nyugati társadalmakban. Sajnos pont a pénz az, ami meghatározza, hogy ki lehet nagy hatással a társadalom folyamataira, márpedig ez a legrosszabb szűrő.

Másrészt az egy hazugság, hogy ebben a történetben gyerekek jogairól lenne szó. Ebben az egész beteg kérdésben a gyerekek szándéka, boldogsága nem számít! Itt az számít, hogy Jon Stryker, Tim Gill és Jennifer Pritzker, valamint az ő lelkitársaik örökbe fogadhassanak gyerekeket. A folyamatokat nem az intézetben felnőttek tömege indította meg, akik követelték, hogy LMBTQ-"párok" nevelhessenek gyereket, mert úgy milyen jó lett volna nekik. A folyamatot egyértelmű, hogy kik és hogyan indították meg. Gulácsi Péter nyilatkozata ezeknek a tevékenységét segíti.

Azzal szeretném zárni, hogy az LMBTQ nyugaton egy háborút indított el. Egy kisebbség megszervezte magát, sikeresen betámadta a nyugati intézményrendszert, a társadalmi értékrendet, mindent. Sajnos nyerésre állnak. Ma itt Magyarországon még nem is tudjuk, hogy mi lehet ebből. Van számos szervezet, szakértő, akiknek Magyarország nem az első eset. Ők már láttak sok országban ellenállást, tüntetést, fogadkozást, petíciókat, de azért mégis nyertek, a politika behódolt, ha máshogy nem, választások után. Hazánkban ez is tétje lesz a 2022-es választásnak.

(A szerző olvasónk.)

Portálunk alapvetően az "LMBTQ"-terminológia kerülését javasolja, de a téma részletezése és a terjedelem ezúttal szerintünk is indokolja a használatát.

Referenciák:

[1] https://www.theguardian.com/business/2014/jan/20/oxfam-85-richest-people-half-of-the-world
[2] https://www.theguardian.com/global-development/2017/jan/16/worlds-eight-richest-people-have-same-wealth-as-poorest-50
[3] https://www.theguardian.com/business/2019/jan/21/world-26-richest-people-own-as-much-as-poorest-50-per-cent-oxfam-report
[4] https://tradeforprofit.net/2021/01/655-people-have-4-trillion-in-wealth-but-200-million-cant-cover-a-1000-expense/
[5] https://www.federalreserve.gov/releases/z1/dataviz/dfa/distribute/chart/
[6] https://www.opensocietyfoundations.org/
[7] https://www.youtube.com/watch?v=oCaCrWzFPYY
[8] https://www.ceu.edu/hu/kee/about
[9] https://www.ceu.edu/about/our-mission
[10] https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsadalmi_nemek_elm%C3%A9lete
[11] https://courses.ceu.edu/unit/gender
[12] https://people.ceu.edu/research-area/gender-studies
[13] https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
[14] https://www.breitbart.com/europe/2020/08/31/uk-sexual-acts-dice-game/
[15] https://www.weforum.org/agenda/2020/04/who-funds-world-health-organization-un-coronavirus-pandemic-covid-trump/
[16] https://gript.ie/the-billionaires-behind-the-lgbt-movement/
[17] https://www.arcusfoundation.org/
[18] https://ced.berkeley.edu/give-to-ced/faculty-support/arcus-endowment-and-arcus-foundation-chair
[19] https://atlantadailyworld.com/2019/10/30/spelman-college-first-hbcu-with-queer-studies-honors-audre-lorde/
[20] https://www.denverpost.com/2019/07/14/tim-gill-colorado-lgbtq-rights/
[21] https://gillfoundation.org/
[22] https://www.influencewatch.org/non-profit/gill-foundation/
[23] https://www.snpo.org/publications/fundingalert_details.php?id=1821
[24] https://www.unz.com/estriker/american-oligarchs-i-the-pritzkers-and-transgenderism/
[25] https://tawanifoundation.org/
[26] https://www.sexualhealth.umn.edu/clinic-center-sexual-health/transgender-health-services
[27] https://pritzker.uchicago.edu/
[28] https://www.chicagotribune.com/news/breaking/ct-transgender-studies-chair-pritzker-donation-met-20160119-story.html
[29] https://www.ucsf.edu/news/2007/05/102355/pritzker-center-ucsf-launched
[30] https://www.ucsf.edu/news/2015/11/284401/pioneering-ucsf-clinic-helps-transgender-youth-be-themselves
[31] https://www.influencewatch.org/non-profit/tides-foundation/
[32] https://myth20c.wordpress.com/2021/02/23/the-transgender-industrial-complex/
[33] https://www.gendro.org/
[34] https://hu.wikipedia.org/wiki/Posztkolonializmus
[35] https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsadalmi_nemek_elm%C3%A9lete
[36] https://hu.wikipedia.org/wiki/Queerelm%C3%A9let
[37] http://hps.elte.hu/~gk/Sokal/Sokal.html
[38] https://en.wikipedia.org/wiki/Sokal_affair
[39] https://physics.nyu.edu/faculty/sokal/lingua_franca_v4.pdf
[40] https://www.skeptic.com/reading_room/conceptual-penis-social-contruct-sokal-style-hoax-on-gender-studies/
[41] https://areomagazine.com/2018/10/02/academic-grievance-studies-and-the-corruption-of-scholarship/
[42] https://www.washingtonpost.com/opinions/2019/05/13/california-wants-teach-kindergartners-about-gender-identity-seriously/
[43] https://www.rt.com/usa/470921-parents-encourage-transgender-children-abuse/
[44] /r/6/195940/
[45] https://vasarnap.hu/2021/02/24/breking-a-tobbnejuseg-mellett-is-kiall-gulacsi-peter/
[46] https://hu.wikipedia.org/wiki/Konformit%C3%A1s

 Néhány témába vágó Csonthegyi-tanulmány:

- Jó tett helyébe tőlük jót ne várj: deviánslobbi és pszichológia

- Szexuális anarchia (I. rész) - A pedofília normalizálásának második hulláma

- Szexuális anarchia (II. rész) - Transzpropaganda zsidó pénzből és a hanyatlás receptje (18+)

- Saját szavaikkal: a "queerelmélet" és a zsidókérdés

- Tort ül a fertő: adalékok a hanyatlás parádéjához

- Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

Kapcsolódó: Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából