Ugrás a cikkhez
Reklám

Ez zsidóháború

Győri Nemzeti Hírlap, 1944. július 20., eredetiben itt, itt és itt

Ez zsidóháború, ami a németek és újabban ellenünk, magyarok ellen is folyik az angol és amerikai lapok hasábjain, mint azt e lapokból vett szemelvényeiben nem először bizonyítja be az Új Magyarság előkelő közírója: Vajta Ferenc.

Az angol és az amerikai főpapoktól kezdve mindenki megszólal a „rémesen sanyargatott” magyarországi zsidóság mellett. Hajmeresztő, miket fognak ránk: állítólag mi agyonkínoztuk a zsidókat, kik közül ezreket pusztítottunk el gázkamrákban és Debrecenben olyan vegyi telepünk van az angolszász zsidók szerint, melyben mázsaszám főzzük a zsidókat szappanná! Barbárok vagyunk, gyilkosok, szappanfőzők, akik talán nemsokára nyomoruk enyhítésére zsidóhúst fognak mérni.

A Daily Telegraph – mondani sem kell, zsidópénzen tartott lap – azt írja, hogy a háború után a megkínzott zsidókból vésztörvényszéket kell alakítani, hogy ítélkezzék a zsidókínzó magyarok felett! A bosszúálláshoz – írják az angolszász zsidó lapok – Moszkva segítségét kell kérni.

Térképek hemzsegnek az angolszász zsidó lapokban, melyeken Ausztria, Magyarország, Horvátország, Bulgária, de még a feltámadni akaró Csehszlovákia is már a szovjethez tartoznak. Elképzelhetjük, ha így lenne, mi várna miránk magyarokra, az állítólagos zsidókínzókra, zsidógyilkosokra! Hiszen az amerikai zsidók szólították fel először Rooseveltet, hogy „hathatósabban” bombázzák Magyarországot.

Mi az igazság a zsidógyilkolás vádjával szemben? Mindenki tudja, hogy egyetlen zsidót meg nem öltünk s akiket munkaszolgálatra fogtunk, meg kell nézni őket, duzzadnak az erőtől, egészségtől. Ezek az összekínzott zsidók?

Nézzék meg a tengernyi pesti zsidóságot, hány van agyonkínozva? A keresztények nem tudnak a templomokba beférni, mert még a padok támláján is zsidók ülnek, akik hitoktatásra járnak, mert „meggyőződésből” sürgősen keresztények akarnak lenni. Nézzék meg a sárgacsillagosokat Pesten, milyen habzsolva vásárolnak!

De nem akarjuk védelmünkre a zsidókat elénk tolni. Nem. Mi bevalljuk a világ törvényszéke előtt is:

Nem szeretjük a zsidókat és eltávolítottuk őket a magyar közéletből, de soha felelős magyar férfi ajkáról, soha a magyar sajtóban el nem hangzott, leírva nem volt, hogy pusztítsuk ki, öljük meg a zsidókat És a magyar bíróság ma is elítélné, aki zsidót tettleg bántalmazna is csak. Az igaz, hogy most akárhol vannak, dolgozniok kell, mint dolgoznia kellett mindig a magyarnak is, akinek verejtékéből ők olyan könnyen és olyan hallatlan gazdagságra tudtak szert tenni.

Hogy idézzük az angolszász zsidók förmedvényeit, ez csak figyelmeztető: Nincs pardon!

A halálfejes szovjetcsillagos falragaszokról megdöbbentően kiált felénk a szöveg:

Nem ismerünk irgalmat!

Ez a zsidók bosszúkiáltása. Nem ismer irgalmat, nem ismerne irgalmat és az orosz cseka véreskezű utódának zsidó hóhérai, a GPU pribékjei, a tízezrek tarkónlövésének mestere, a kínzókamrák kéjes tudósai jönnének a szovjetcsapatok nyomán és nem ismernének irgalmat, ha a magyar honvéd és ha kell, mi valamennyien, akik fegyvert tudunk fogni, oda nem állnánk a Kárpátok elé és véres arcukba nem kiáltanánk:

Ez az én hazám! Ez az én szent földem, ide pedig bolsevista be nem teszi a lábát!

A ránk halálos ítéletet, kiirtást, Szibériába való száműzetést, megkínzást, tarkónlövést rég kimondott angolszász-zsidó és bolsevista-zsidó gyilkosok minden habzó szájú uszítására csak az a válaszunk: Harcoljunk fegyverrel a kézben a végső győzelemig, de itt zsidó bolsevizmus nem lesz soha, de soha!

p–j–.

 

Csodálatos Japán önfeláldozás

Tokió, július 18. NTI., eredetiben itt

A japán főhadiszállásról jelentik: A Saipan szigetén lévő japán csapatok július 16-ig valamennyien hősi halált haltak.




Az elesettek között van Keito altábornagy és Tudzsimura ellentengernagy is.




Az utolsó csata kezdete előtt ünnepélyes szertartás volt, majd a csapatok háromszor banzáj kiáltása után kivont karddal rohamozták meg az ellenséget. Ugyanakkor 3000 sebesült önként vetett véget életének.




Az utolsó emberig harcolt japánok nagy kárt tettek az amerikaiak soraiban.



Friss hírek az elmúlt 24 órából