Ugrás a cikkhez
Reklám

Nehéz két hányás között választani. Itt van az egyik. Az MDF. Mely mögött ott áll az igazi mozgató. Somogyi Zoltán. A pofájáról süt a nyári vakációján az izraeli hadseregben hideg élvezettel a védtelen palesztin gyerekekre vadászó lipótvárosi zsidó. Kapcsolata közismert. Titkosszolgálati milliók korábbi intézetének, a Political Capitalnek. Titkosszolgálati feladatok.

Dávid Ibolya MDF-pártelnök pedig teljesít. Neki mindegy. A nedveinek utolsó cseppjeitől a képernyőn kiszikkadó politikusnő arra csavarodik, akiben a szereplés és hatalom reménysugarát látja. Az ex-MSZP-s, népnyúzó Bokros Lajos, a moszados Somogyi. Pártja állapotára mi sem jellemzőbb, hogy a magyar politikai élet galandférge, a korrupt, korlátolt, önmagát szánni való hiúsággal okosnak álmodó Csapodi Miklós is kifarolt mögüle.

Aztán ott van a másik párt. Az LMP. Ahogyan Újlipótváros igyekszik választ adni a 21. századra. Vezérük Schiffer András. Nagyanyja Szakasits Klára. Egyik gyermekének, Annának a keresztapja Rákosi Mátyás, a zsidó-kommunista diktátor volt. Schiffer András a faji alapon válogatott Társaság a Szabadságjogokért nevű cionista entitásból kilépve alapította meg a magyar politikai élet pártentitását. Zöldmaszkban.

Legnagyobb támogatójuk egy amerikai zsidó, Richard Field, aki Magyarországon lakóparkokba, bevásárlóközpontokba és egyéb ingatlanokba fektet be. Field zsidó húsz nyilatkozatában húszféle okkal állt elő, amiért az LMP-t támogatja. Csak a valódit hallgatta el. A faji okot.

A két párt bármelyikének parlamenti részvétele azzal járna, hogy a beszennyezés vágya további négy éven át ott tanyázna Országgyűlés neogótikus boltozata alatt.

Bejutásukat megakadályozni nem tudjuk. De ők igen. Azzal, hogy egymás ellen harcolnak. Mert ugyanarra a választói körre vadásznak, ugyanazt a választói kört vonzzák.

Újlipótváros szívének jobbpitvara Schifferért dobog. Balpitvara Bokrosért. A szavazófülkébe érve csak azt remélhetjük, hogy e lüktető szív megszakad. Ha nem, végül is csak egyetlen pártot jelölhet be. Az egyik ezt, a másik azt. Szakad a cionista szavazat.

Éljen az MDF, éljen az LMP, de csak együtt. Mert csak így tudnak politikailag megdögleni és egymást a parlamenti részvételtől elütni.

Al-Zavahiri Rózsa - Kuruc.info

Ajánlott cikkek: - LMP-s botrány: jelöltjük szerint nem kéne bolygatnunk a választások előtt, hogy pályázati pénzeket lopott és lop

- Kik állnak az LMP mögött? Honnan jöttek és mit akarnak? Lerántjuk a leplet

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából