Az elmúlt pár napban két olyan hír is napvilágot látott, amely a fősodratba nem belesimuló, azzal a végletekig megalkuvó keresztény egyházak helyett valami egészen mást feltételez a „színfalak mögött”. Óvva intenék mindenkit attól, hogy ezt éles, tervezett szemléletváltásnak gondolja – főleg, hogy az érdi érintett természetesen már bocsánatot kért, de a hasonló, szigorúan idézőjeles „botrányok” jól kirajzolják, hogy a politikailag korrekt közbeszédnek nevezett terror ellenére még mindig vannak, akik egy-egy gondolat erejéig visszanyerik őszinteségüket és ténylegesen azt mondják (vagy írják), amit gondolnak.



Ez az a réteg, amely hirtelen műértő lett, amikor a botrányos olimpiai nyitóünnepséget kellett "elemezni", mondván, nem is Az utolsó vacsorát gyalázzák

Amíg a hazai, „jobboldalinak” csúfolt sajtó jelentős része a nem létező „zsidó-keresztény értékrenden” nyugszik, és sokszor fontosabb dolog számára az antiszemitizmus ekézése, semmint a tényleges ellenségé, a baloldali orgánumok (amelyek a nagy „diktatúra” ellenére működhetnek) meglehetősen egységes menetrend alapján szállnak rá, majd teszik tönkre azokat, akik a saját, sátáni narratívájuk értelmezésében „kilengéseket” követnek el, s különösen működik ez a gyakorlat akkor, ha politikai vagy egyházi személyiség a „bűnös”.



Fröcsögni is szeretnek, a háborút is imádják, amíg nem nekik kell harcolni (forrás: I, Hypocrite Facebook-oldal)

Mind az érdi, mind pedig a kalotaszegi eset kapcsán a Telex (utóbbi esetén a Transtelex nevű antimagyar csökevény) vitte a lejáratás, az uszítás rongyos zászlóját, melyet természetesen a többiek is követtek. Mert ők így csinálják. Sutba dobnak minden morális elvet, amelyet a másik oldalon annyira szeretnek számonkérni, és teljes ágyútűzzel szedik szét a „kilengést” elkövető delikvenst. Amíg a „jobboldali” sajtó olvasói között vannak olyanok, akik egy-egy valóban ütős anyag után ájróper módjára fanyalognak, hogy „na de azért ezt mégsem kellene, mert mindannyian emberek vagyunk”, a baloldal által agyontraktált „méltóság”, személyiségi jogok, vagy szabad gondolkodás és véleménynyilvánítás rögtön megszűnik, ha valaki átlépi a „vörös vonalat” (ahol természetesen a rasszizmus, az antiszemitizmus és az LMBTQ kritikája az, ami főbűnnek számít).



A liberális kommentelők olyan egyházat szeretnének, ami aberrált "elveiknek" megfelel (forrás: I, Hypocrite Facebook-oldal)

Liberális lapokhoz proletár közönség dukál. Olvasva a szóban forgó két eset cikkei alatt megjelent hozzászólásokat, undorító, ocsmány fröcsögéseket olvashatunk olyan embernek nem nevezhető, ostoba szarkupacoktól, akiket szebb időkben egyszerűen csak bedaráltak volna, nemhogy még véleményt nyilvánítsanak. Az akár anonimitást is biztosító internet segítségével, az otthon kényelmében változnak át ezek a lények hamis toleranciát követelő élhetetlen masszából rögtönítélő jakobinus bírósággá, ahol a proletárok a fejüket követelik a másként gondolkodóknak, a „kirekesztőknek”, az antiszemitáknak stb., állásukból is elbocsájtva őket, vagy akár testi épségükben megfenyegetve azokat, akinek a véleménye nem tetszik számukra. Ezek az ösztönlények azok, akik az aberrációk széles skáláját elfogadják, csak egy valamitől irtóznak: az igazságtól, a normalitástól és a valódi szólásszabadságtól, hiszen ösztönösen tudják, hogy ha ezek érvényesülnek, vagy hatalomra jutnak, ők végre-valahára mehetnének a levesbe, hogy soha többé ne lássuk őket.



Egy progresszív liberális vélemény arról, mit kellene tenni a kalotaszegi esperessel

Sokadszorra vonom le ugyanazt a következtetést, ami sajnos nem szilárdult meg még eléggé a fejekben. Ezek ellen nem lehet, és nem is kell lovagiasan küzdeni, nem kell figyelembe venni kreált jogaikat, melyekre annyira szeretnek hivatkozni, miközben ők nyugodtan megköveznek másokat, hiszen az ő kommentjeiket nem törli a Meta, utánuk nem indítanak a hatóságok nyomozást, Ha nem gyújtjuk fel a kártevők sújtotta erdőt, ahol ezek az untermenschek tenyésznek, a baloldali média által agymosott proliként a fejünkre nőnek, hiszen ők még a középszert is gyűlölik, nemhogy a valódi gondolkodást, vagy az igazságot.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Most érkezett a szomorú fejlemény a kalotaszegi ügyben is

"Lemondásra szólították fel az erdélyi esperest, aki élve kiherélné az olimpia LMBTQ-szereplőit" - adja hírül kéjelegve a Zsindex.

A telexesekkel egy platformon állva idézik az ideológiailag testvér lapot, melynek követelőzésére Kató Béla, az Erdélyi Református Egyházkerület püspöke az alábbi rövid nyilatkozattal hódolt be a keresztényellenes buzilobbinak:

Az egyház minden szélsőséget elítél, beleértve azt a fajta szélsőséget is, amit Vincze Minya István kalotaszegi református esperes is képviselt a nemrégiben közzétett Facebook-bejegyzésében.

A püspök továbbá elmondta, hogy már a Transtelex cikkének megjelenése után felhívta az esperest, és felszólította, hogy azonnal adja be a lemondását... (A szerk.)

Korábban írtuk: "Kiherélni, megnyúzni, felnégyelni!" - A kalotaszegi esperesnek határozott válasza van az olimpiai istengyalázásra