Ugrás a cikkhez
Reklám

A Kétfarkú Kutya Párt a zsidó tulajdonban lévő fősodratú sajtó segítségével telekürtölte a világot fantasztikus humorával, vagyis azzal, miként lehet az általa gyűlölt magyarokon gúnyolódni, amiért az október 2-i kényszerű brüsszeli kvótáról szóló referendum alkalmával (szavazz NEM-mel!) nem akarják Magyarországot saját maguknak no-go övezetté tenni.




Honlapunknak most tudomására jutott, hogy e kétfarkú párt újabb gyűjtést rendezett.

Az első gyűjtéséhez hasonlóan két nap alatt irdatlan összeget gyűjtött azoktól a szegény, lerongyolódott magyaroktól, akiket a kormány – ezt ugyancsak a balliberálisoktól tudjuk – már a nadrágjuktól is megfosztott.

A rendkívül sikeres gyűjtés után George Soros, a rossz hírű spekuláns még átutalt nekik 3 forintot, hogy ő is benne legyen a buliban. Így azután lett 200 millió 3 forintjuk.

Ebből az orbáni diktatúra egyik nyomdájában a múlt héten legyártattak több száz táblát „Tudja?”-logóval. Mindegyik az antiszemitizmusra vonatkozik és a táblákat Nyugat-Európa országaiban fővárosok és nagyvárosok frekventált helyein kívánják kitenni.

A Kuruc.infónak tegnap este a birtokába jutottak a nyomtatási minták és így exkluzív riportunkban tudunk beszámolni róluk.

Mindegyik tábla angol nyelven íródott. A következőkben a szövegek magyar fordítását közöljük.

Tehát a táblák:

„Tudta, hogy lóf@szt van Magyarországon antiszemitizmus? Ennek az ellenkezője van: az Orbán-kormány maradéktalanul nyal ki minden zsidó segget.”

„Tudta, hogy 77 milliárd forintot b@szott el az Orbán-kormány a 2014-es, ünnepi holokausztévre, melyért cserébe ismét seggbe rúgták zsidó oldalról?”

„Tudta, hogy a 77 milliárd forintból hány lélegeztető gépet lehetett volna vásárolni, vagy hány stadiont/uszodát megépíteni, illetve hány kilométer, szörnyű állapotban lévő országutat rendbe hozni?”

„Tudta azt, hogy Lázár János miniszterelnöki hivatali miniszternek havi másfél millióba kerülő zsidóügyi tanácsadója, a volt Mazsihisz-vezér Zoltai Gusztáv, mit tanácsol neki naponta? Azt, hogy melyik zsidó szervezetnek adjon újabb 3 milliárd forintot, mert azzal befogja a pofáját. És befogja? Lószart, mama!”

„Tudta, hogy ha a Szabadság téri szovjet 'felszabadítási emlékmű' mellett akár egy halk antikommunistát szellent, rendőrök tekerik hátra a karját, míg a tér másik végén a német megszállás áldozatainak állított szobor mellé azt is odaírhatja, hogy 'Orbán, b@szd szájba a kurva antiszemita anyádat!', és e táblára rendőrök fognak vigyázni?”




„Tudta, hogy Áder János köztársasági elnök önként menetel havonta vagy Wallenberg-túrára, vagy Duna-parti cipőnézőbe, vagy a Soros-féle egyetemre, vagy minden olyan más helyre, ahol ki lehet nyalni mindazon zsidó ülepet, amelyet Orbán más hivatalnokai még nem pucoltak fényesre nyelvükkel?”

„Tudta, hogy a budapesti zsidónegyedben a zsidók a világon a legnagyobb biztonságban vannak, beleértve Izraelt, ahol a fél évszázada tartó izraeli elnyomás és megszállás miatt egy palesztin bármely percben elvághat egy rojtos zsidó nyakat?”

„Tudta, hogy Magyarországon olyan zsidóuralom van, hogy ott minden balliberális médium személyi állománya 94,5%-ban faji alapon válogatott?”

„Tudta, hogy Magyarországon a zsidó Handó Tünde vezette bíróság csak keresztényeket ítél hosszú börtönbüntetésre, míg a zsidókat a legundorítóbb magyargyalázás, tárgyi rongálás, zsidó parancsra elkövetett szemkilövés stb. bűncselekmények elkövetése esetén is felment?”

„Tudta azt, hogy a Magyarországon élő hangadó zsidók rendszeresen 'fenyegetőznek' azzal, hogy elhagyják az országot, de azt soha nem teszik meg?”

„Tudta azt, hogy ön, ha zsidó, eddig csak azért nem vándorolt be eddig Magyarországra, a zsidók földi paradicsomába, mert országában a zsidó sajtót olvassa, amely szerint Magyarországon dühöng az antiszemitizmus?”

Alitea Guzmán - Kuruc.info

Friss: "Lesz ám nagy sírás-rívás, ha valamelyiket farokmentessé teszik egy kacorral" - Erdélyben is bomlaszt a viccpárt

Kapcsolódó: Így lesz a kétfarkúból töketlen: karakán taxis nevelte meg a zsidó viccpárt aktivistáját Szentendrén





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából