Ugrás a cikkhez
Reklám

Levélben értesítették Szatmárnémetiből a Transindexet, hogy az EMNP népszavazási nemre buzdító plakátjain, plakátjai mellett megjelentek a "Magyar" Kétfarkú Kutya Párt hirdetései is – írta blogján az erdélyi magyar hírportál.



Nem, ez most nem vicc, hanem valódi kép és hír

Több mint negyven plakátot ragasztottak ki Gyergyószentmiklóson, a környékbeli falvakban is plakátoltak. Kézdivásárhelyen a Vigadó előtt és a főtéri szálloda előtt is kitettek kutyás hirdetéseket, Erdővidéken is megjelentek a falragaszok, Bibarcfalván és Nagybaconban is kikerültek. Nagyvárad, Kolozsvár és Marosvásárhely sem maradhatott ki a szórásból.

Bár a csokinyalókát bizonyára előnyben részesítő szerzőnő szerint a Kétfarkú plakátjaival "kicsit visszaállt helyére a földbolygó elbillent tengelye", a lap kommentelői közül szerencsére nem mindenki osztja annyira ezt a véleményt:

"Na de lesz ám nagy sírás-rívás, ha valamelyik erdélyi faluban a "trollkodó" Kétfarkú Kutya aktivistát intelemben részesítik és farokmentessé teszik egy kacorral! Csak úgy, tréfából hiszen ők is szeretnek tréfálni..." – írja az egyik józanul gondolkodó atyafi.

(HVG - Transindex nyomán)

Korábban írtuk: A Kétfarkú Kutya Párt táblái külföldön az antiszemitizmusról (16+)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából