Ugrás a cikkhez
Reklám

A DK maszturbátora úgy érezte, itt az idő előbújni, és meghirdette a ballibek új politikáját. Pontosabban csak szavakba öntötte azt, hiszen a gyakorlatban már amúgy is ezt művelték Gyurcsánytól Jákobig. Firkálmánya a Balra Magyar nevű bolsevik szennyoldalon jelent meg, így nem hisszük, hogy április tréfa lenne (frissítés: nem az, Fb-oldalán is közzétette). Alább olvasható a lényeg.



A kép folytatását inkább levágtuk

Olvasom, hogy sokan összeomlanak, hogy itt a vég. Ellenkezőleg: most nyílik esély Orbán és rendszere megbuktatására.

A politikai, gazdasági, kulturális és erkölcsi válság eddig is itt volt velünk, de az élet most már minden részletét önállóan világítja meg.

A felelősséget e válság előállítója, Orbán Viktor, a diktatúra-törvénnyel végképp magára húzta.

Tíz év kétharmad után eddig sem volt már értelme visszafelé mutogatni, de a mai naptól minden késő buszért, minden hiányzó gyógyszerért, maszkért, védőfelszerelés híján megbetegedő orvosért és ápolóért, minden elvesztett állásért, bedőlt vállalkozásért, kenyér- gyümölcs- és húsdrágulásért Orbán Viktor lesz a hibás.

(...)

Drámai ez a vírus.

Az ember retteg a szeretteiért, köszönetet mondva aggódik a mentésben, az ország működőképességének fenntartásában harcolókért, javaslatokat tesz, elborzadva olvassa a statisztikákat, de lehet, hogy erre volt/van szükség ahhoz, hogy Orbán rendszere elinduljon a bukás felé.

(...)

A diktátor-törvény elutasításával az ellenzék pártjai megteremtették annak lehetőségét, hogy hitelesen álljanak össze a sorsdöntő harcra.

Ez a kredit megvan. Most azonban készen kell állni az ország átvételére is. A Köztársaság újjáépítésére.

Lesz gyalázkodás, fenyegetés, a sajtó regulázása, kirakatper, de most már tényleg össze kell kapaszkodni, kivetve a kollaboránsokat. Vigyázni egymásra. A diktátor megszorít, és a bármit megtehetek karanténjába zárja önmagát.

A recept adott: együtt kell mozogni az ország újjáépítésében. Hiába lesz bármilyen orbáni mentőcsomag, százezrek, milliók lesznek elégedetlenek. Mert már az eddigi késlekedés is pusztít.

Közös miniszterelnök-jelölt, közös lista, közös egyéni jelöltek 2022-re, de készen kell állni arra is, hogy előbb is mozdulni kell.

Kapcsolódó:

- Jakab Péter elég rossz állapotban vágott neki a koronavírus-törvényről szóló szavazásnak

- Vadai: mi ez a kupleráj?

Korábban írtuk: Gréczy perverz fotói még pártja politikájánál is undorítóbbak - itt az újabb adag (18+!)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából