Egy MSZP-közeli bulvárlap értesülése szerint a közutálatnak örvendő rádiós elbúcsúzott a Klubrádiótól és Kanadába megy. Orosz megerősítette az információt, mint mondta, nyolc évig készítette műsorát és elfáradt, szabadságra megy. Döntésének nincs köze a kormányváltáshoz - állította, de azért érdekesnek találjuk, hogy pont most fáradt el.

A Stop információi szerint Jozefina már a napokban elbúcsúzik hallgatóitól, és elhagyja ezt a szörnyű országot. Úgy tudják, Kanadába megy tanítani, mert az elég messze van.

Mint ismeretes, a buzi zsidó az elmúlt években rendszeresen kiállt az országpusztító szocialista-liberális kormányzat mellett, amelynek következményeként nemcsak az egyébként mindenevő álellenzék köreiben lett nemkívánatos, hanem - és főleg - hazafias körökben is. Két éve történt, hogy a köcsögfelvonulásról tudósító Oroszt rendpárti hazafiak helybenhagyták, 2006-ban pedig róla mintázott bábut akasztottak az Andrássy úton egy lámpaoszlopra - hogy csak néhányat említsünk a nemtetszés egyértelmű kifejezésének emlékezetes példái közül.

Jó utat kívánunk, s jelezzük: nem kötelező visszajönni az antiszemiták és homofóbok országába.

Kuruc.info

Kapcsolódó:

- Videóval frissítve: Orosz Jozefina coming out-ja a szintén Jordán-pozitív Vágó társaságában

- Buzeráns gyöngédség, kurucinfózás, nácizás és ami kell: Jozefina Csintalannal cseveg

- MSZP-s kajmán mondta ki, amit régen tudunk: Orosz Jozefina zsidó és buzi

- Orosz Jozefina és Agyar György: terrorizmus miatt kell feljelenteni a Kuruc.info-t, akkor segít az USA

Ajánló: Véget ért a gyilkos kór? - A liberalizmus bűn! (x)