Ugrás a cikkhez
Reklám



A repedtseggű.
Habár tavaly még tagadta, most az alábbi videón Orosz Jozefina beismeri: buzi és zsidó. Őszinte részvétünk, ennél rosszabb párosítást ha akartunk volna sem találhattunk volna ki még mi sem. Orosz József azért sajnálkozott, mert több politikus mellett a hazafiak őt is elkapták, leköpték és megverték.

Mindnyájan veszélyben vagyunk, mert a köztársaságot, a demokráciát és a jogokat nem képesek a rendőri kordonok megvédeni – mondta hétfőn, sajtótájékoztatón a két nappal korábban, a budapesti köcsögfelvonuláson megvert Orosz Jozefina. Szintén héber férjét, Dankovics Lacicicát egyébként nemrég mutattuk be kedves olvasóinknak.

Tekintse meg az alábbi megható videót Orosz Jozefina coming out-járól alább! Papírzsepiket elő!

 

 

A köcsögparádén hazafelé tartó Orosz Jozefinát a hazafiak felismerték, leköpték, majd leütötték. Pár percre az eszméletét is elvesztette. Ezen kívül kővel bedobták annak a kisbusznak az ablakát, amelyben a szintén köcsög Szetey Gábor és egy másik baloldali politikus utazott. Horn Gábor szintén hazafelé tartott, amikor elkapták: őt sörrel leöntötték, és kapott pár finom pofont. Olcsón megúszta, és még volt pofája panaszkodni. Örüljön, hogy nem benzinnel öntötték le, és nem rajta nyomták el a csikket.

"Kaptam azért, mert meleg vagyok. Igen, ki ne tudná, hogy az? Kaptam azért, mert más meggyőződésű vagyok, igen más meggyőződésű is vagyok. Kaptam azért, mert más a véleményem, igen a véleményem is más. És kaptam azért, mert zsidó vagyok, igen zsidó is vagyok." - vallott színt a köcsög Orosz. Mi már jó előre megmondtuk, ám sok kritikát kaptunk: Orosz nem az, csak ti képzelitek róla, mindenütt csak a zsidókat és buzikat látjátok... Nem ez történt.

Már meg sem lepődünk azon, hogy a buzikat sajnáltató sajtótájékoztatón Orosz Jozefina mellett megjelent Vágó István nevezetű antimagyar. Ajánljuk egyébként olvasásra a Fábry-Vágó vita első részét, hamarosan pedig jövünk a következő résszel.



Vágó anno még a Gárda ellen is tüntetett



Egymásra talált a két jómadár

Tavaly Steiner leplezte le nyilvánosan Jozefinát, mikor egy vitában Steiner Pál szocialista frakcióvezető ezt mondta a szó szerinti jegyzőkönyv szerint: "Tegnap találkoztam Orosz Jóska barátommal, aki egy elég híres újságíró, a zsinagógában, a Három kántor gyönyörű bemutatóján. Elmondta nekem, hogy ő arra készül, hogy a legközelebbi televíziós adásban, amelyet ő vezet, felteszi a sárga csillagot, mert zsidó, és felteszi azt a bizonyos rózsaszínű jelet, amit a koncentrációs táborban kellett hordani, és amely legutoljára az egyik államtitkár mellén virított egy honlapon, mert meleg."

Orosz József elmondta, hogy már a szerdai adásban is úgy köszöntötte a hallgatókat, hogy "Orosz József vagyok, homoszexuális vagyok, cigány vagyok, zsidó vagyok, magyar vagyok", ezzel is szolidaritást vállalva azokkal, akiket a szélsőjobboldal megpróbál kirekeszteni. Orosz emellett elismerte, hogy egy koncerten összefutott Steiner Pállal, de neki is csupán erről a gesztusjellegű bejelentkezésről beszélt.

"Nem vagyok felelős egy másik személy, egy politikus tetteiért és nyilatkozataiért" - tette hozzá mindehhez Orosz.  "Sajnálattal vettem tudomásul, hogy Steiner Pál budapesti szocialista frakcióvezető olyan szavakat és szándékot idézett velem kapcsolatban, amelyre nem hatalmaztam fel és a valóságnak sem felelnek meg" - tartalmazta Orosz Jozefina közleménye. Most már ő is beismerte: hazudott, amikor normális emberként jelölte meg magát.

(MNO nyomán Kuruc.info)

Kapcsolódó cikkek:

- Megússza a börtönt Jozefina - a Magyar Nemzet mentette meg

- Buzeráns gyöngédség, kurucinfózás, nácizás és ami kell: Jozefina Csintalannal cseveg



Friss hírek az elmúlt 24 órából