Ugrás a cikkhez
Reklám

Sokáig lehetne sorolni Bencsik patkányságait, alább a legutóbbi vérlázító hazugsága. Ha netán előfizetett volna újságára, a Demokratára, mondja le, vegyen mást.



Demokrata helyett helyesebb a Bencsikrata
Korábban írtuk (2009. 06.01):
Minő véletlen, hogy épp az EP-választások előtt jelent meg egy régesrégi, 16 éves ügyet "feltáró", felettébb aljas, de profi módon megszerkesztett, manipulatív-csúsztató, hazugsággal megspékelt, Morvai Krisztinát súlyosan lejárató írás a Demokratában - vélhetően a Fidesz megbízásából, "természetesen" a szerző neve nélkül... A cikk látszólag tényekkel támasztott alá olyan dolgokat a Jobbik listavezetőjével kapcsolatban, ami a nemzeti radikálisok jó részét elrettentette volna attól, hogy odahúzza mellé az ikszet június 7-én. De kiderült: az írás rendkívül sunyi. Néhány naiv ember el is hitte azt a hazugságot, miszerint a háromgyermekes Morvai a pedofília (!) legalizálásán fáradozott, noha a valóság természetesen pont az ellenkezője. Így lesz a fehérből fekete - agymosás és manipuláció, 2009, Magyarország. Rámutatunk a konkrét hazugságra.

A Fidesz kulturális tagozata tagjának, a 24 karátos biboldó Bencsik Andrásnak a hetilapjában megjelent cikk így kezdi felütésként:

Demokrata, 2009. május 27.

„Másként gondolkodni a másságról", „terror a család­ban", „magukfajták és magunkfajták", „Magyaror­szág a magyaroké". Az alábbiakban olyan dokumen­tumokat közlünk, amelyek többségéhez ma már akár az interneten némi keresés után bárki hozzáférhet. A dokumentumok alapján megrajzolható egy ELTE-s büntetőjogász sajátosan kanyargó pályaképe. Úgy hívják, dr. Morvai Krisztina. És jelenleg a radikális Jobbik európai parlamenti listavezetője. 

Magyarországon sokáig tilos volt a mele­geknek 18 éven aluli gyerekeket megron­tani. Az erről szóló rendelkezést azonban az Alkotmánybíróság 2002-ben eltörölte, és a szexualitás alsó korhatárát a hetero­szexuálisokéhoz hasonlóan 14 évre csök­kentette, mivel a rendszerváltozás után melegszervezetek rendszeresen követel­ték a megkülönböztetés eltörlését. Az első beadvány 1993-ban készült. Három melegszervezet, a Lambda, a Homérosz és a Magyar Zsidó Leszbikus és Gay Csoport indítványozta az Alkotmány­bíróságnál az alkotmányellenes helyzet felszámolását. A beadványt dr. Morvai Krisztina készítette.

A Demokratában ezt követően több jogi szöveg található egy nagy katyvaszban, amiben buzikról, korhatárról és Morvairól is esik szó - ám ebben a bonyolult szövegben az olvasók nagy többsége elvész, és csak az marad meg a figyelmetlen, naiv olvasókban: igen, a Demokrata leírta, ez meg itt valami bizonyíték, tehát nyilván igaz. A Bencsikrata cikkéből alább közöljük a lényeges részeket, de teljes terjedelmében elérhető ide kattintva. A várt reakció a Zsidesz-bérenc hetilap könnyen befolyásolható olvasóitól: "Te jó ég, Morvai Krisztinának köszönhetően nem bűncselekmény ma már egy 14 éves gyermeket megrontani, magyarán a pedofília legalizálási kísérleteként fogható fel a tette, ami borzalmas - hogy lehet ilyen ember a Jobbik listavezetője? Akkor inkább a Fideszre szavazok..." És Bencsikék röhögnek a markukba, igen, megcsinálták. De mi az igazság?

Morvai nem csökkenteni, hanem növelni szerette volna a korhatárt már 1993-ban is




Szexuális kapcsolat létesítésénél van egy ún. "beleegyezési korhatár" - ez most, 2009-ben hazánkban 14 év. "Azaz 14 éves lánnyal vagy fiúval „beleegyezése” esetén bárki, akár egy negyvenéves is közösülhet, anélkül, hogy az idősebb, érettebb felet ezért felelősségre vonnák" - írja most Morvai a Bencsiknek írt, kissé bőbeszédű válaszában, melyben a lényeg elsikkadt. A rendszerváltás után a jogszabályok a következők voltak: a 199. és a 200. paragrafus azt mondta, hogy az azonos neműeknél 18 év, míg a 201. § értelmében a heteróknál csak 14 év a korhatár. 1993-ban valóban volt egy beadvány, amit többek között a már nevében is undorító Magyar Zsidó Leszbikus és Gay Csoport jegyzett. Morvainak (ahogy azt múlt héten a Demokrata cikkére reagálva kifejtette) annyi köze volt hozzá, hogy egyik korábbi szakvéleményét is felhasználták benne homárok, amely a korhatár kérdését feszegette. A beadványhoz a buzik hozzátették még, hogy szerintük tolerálni kellene a másságot.

A Demokrata cikke után különböző fórumokon már el is indult a felháborodási-hullám, amire cédulagyáros spiclik is rásegítettek: hogy volt képes Morvai egy olyan beadványhoz segítséget nyújtani, a nevét adni, amelyik a korhatár csökkentését célozta, tehát a pedofília legalizálását segítette volna elő? Ez azonban hazugság és súlyos átverés, Bencsikék műve. Egyrészt Morvai nem adta a nevét hozzá, nem ő jegyzi szerzőként a beadványt. Másrészt nem akarta csökkenteni a korhatárt. Idézzük az ominózus, 1993-as írást:

"Kérjük továbbá, hogy az alkotmányellenesség megállapításával egyidejűleg hívja fel az Országgyűlést annak megfontolására, hogy a büntető törvénykönyv 201. paragrafusával (Ez a paragrafus azt mondja: heteróknál csak 14 év a korhatár - a szerk.) büntetni rendelt "megrontás" elnevezésű bűncselekmény passzív alanyainak életkorhatárát a jelenlegi 14 évnél magasabb évszámban határozza meg."
Forrás itt.

Hoppá! Efelett mindenki átsiklott. Valójában Morvai Krisztina korábbi szakvéleményében - amit a buzik felhasználtak az 1993-as beadványukban - nem kért mást, hogy szűnjön meg a különbség, növeljék a heteróknál az ún. "beleegyezés korhatárát", magyarán egy 14 éves lánnyal való közösülés minősüljön fajtalankodásnak. Tehát pont hogy a pedofília ellen, a gyermekeink védelmében lépett fel Morvai. Ám szó sem volt itt arról, hogy homokosok esetén 18 évről csökkentsék a korhatárt. Ennek ellenére Bencsik névtelen cikkében ezt hazudja:

"Az életút látványos fordulatainak titka megfejthető. Dr. Morvai Krisztina te­hetségét és ambícióit általában az ak­tuális divatáramlatban igyekszik kama­toztatni, mivel itt ígérkezik számára a leggyorsabb és legnagyobb siker. Ami­kor az volt a trendi – az SZDSZ fény­korában –, a zsidó homoszexuálisok és leszbikusok hatékony szószólója volt a megrontás életkori határának csökken­téséért." Mint fent láthatjuk, ennek pont az ellenkezője igaz, Morvai egységesen akarta feljebb emelni a korhatárt, de a gátlástalan hazudozó, sok pártot és lapot megjárt, köpönyegforgató Bencsik szemrebbenés nélkül folytatja, így lesz a szennylapjában a fehérből fekete. Persze bocsánatkérést ne várjunk az ilyen rágcsálóktól: nem véletlen a mocskolódás és a hazugság. Jó előre kitervelték, és egy héttel a választás előttre időzítették. Tanulság: ezeknek egy szavát sem szabad elhinni. Éppen ezért a továbbiakban a Kuruc.info sem kíván foglalkozni az esetleges további képtelen vádakkal.




Közel 10 évvel később, 2002-ben az Alkotmánybíróság végül pont az ellenkezőjét tette, amit Morvai anno a beadványban kért: nem a heterók korhatárát növelte 14 évről, hanem a buzik 18 éves korhatárát csökkentette 14 évre. Így ha ma Orosz Jozefina, Fodor Gabriella, Bándy Péter vagy Halmai Gábor csöpögő nyállal megront egy 15 éves fiút, az nem büntetendő.

Bencsikék aljas módon szerkesztették meg a cikket, nyíltan hazudtak

Trükkök százai, amivel választást lehet nyerni - mondta Fletó, Bencsikék meg bemutattak egyet. Manipulatív cikk, az ószövetségi pedig még azt a gátlástalan hazugságot is leírja, hogy Morvai a pedofília legalizálásán fáradozott - mint fent láthatjuk, úgy fogalmaz: a megrontás életkori határának csökkentéséért dolgozott, igen hatékonyan. Elképesztően pofátlan állítás. Egy egyszerű hasonlattal élve jobban megérthetjük, mi történt.

Hollandiában kijelölt szórakozóhelyeken marihuánát szívni szabad, a kokain viszont tiltott. Egy jogász hölgy felemeli hangját ez ellen: véleménye szerint mindkettő drog, amely káros az emberekre, ezért a marihuánát is be kell tiltani. Vita bontakozik ki az ügyről, végül egy évtizeddel később győzelmet arat az ellenség: a kokaint is legalizálják.

Ezt a történetet a Demokrata a következőképp tálalná: "1993-ban még tiltott volt Hollandiában a kokain. Jött azonban egy jogvédő, aki felemelte hangját az ellen, hogy a marihuána legális, a kokain meg tiltott szer - noha véleménye szerint nem kellene különbséget tenni. A jogvédő te­hetségét és ambícióit általában az ak­tuális divatáramlatban igyekezett kama­toztatni, mivel itt ígérkezett számára a leggyorsabb és legnagyobb siker. Akkor az volt a trendi, hogy legalizáljuk a drogokat, így hát hatékony szószólója volt a kokain szabadon használhatóságának. Számos publikációja látott napvilágot a témával kapcsolatban - végül évekre rá a kokaint is legalizálták. Alább közlünk jónéhány értekezést, melynek bárki utánanézhet, és beláthatja: a ma a nemzeti oldalon feltűnő hölgy igen kacskaringós pályát járt be, nézeteit gyakran cserélgetve."

Hát, így állunk. Egész egyszerűen Bencsikék meghamisították a tényeket, és szándékosan kavartak. Habár Morvai Krisztina reagált nyílt levélben Bencsik mocskolódására, az sajnos kissé félszegül sikerült, konkrét idézeteket nem tartalmazott, a szerzőn kívül nem sokan érthették meg, hogy miről is van szó. Bár most már utólag érthetőbb, amikor azt írta: "Sokáig fennállt egy indokolatlan és szerintem alkotmányellenes megkülönböztetés, amely alapján a homoszexuális visszaéléstől 18 éves korig védték a fiatalokat, míg a heteroszexuális visszaéléstől csak 14 éves korig. Szakmai  meggyőződésem, hogy ez a különbségtétel nem volt  indokolt, s az életkorokat egységesíteni kellett, majd felemelni, egységesen 18 évre."



Igazi rágcsáló
Bencsikék úgy állították be a Jobbik EP-listavezetőjét, mint aki a pedofília legalizálásán fáradozott, noha pont az ellenkezőjét tette. Morvai büntetőjogászként főként az ún. "szexuális bűncselekményekkel" foglalkozott, ezt a témát kutatta. Kifejtette, hogy kutatásai szerint a 15-16 éves lányok nem elég érettek, és súlyos traumákon mennek át azzal, hogy egy külső személy kihasználja őket, hogy látszólag beleegyeznek a szexuális együttlétbe. Morvai Krisztina a gyermekeinket akarta védeni, hogy ha egy 40 éves SZDSZ-es, Hankó-Pedofil-féle aberrált kihasználja a 14 éves lányunk naivitását, akkor felelősségre lehessen vonni a rohadékot. Amivel minden normális ember egyetért, kivéve az oroszjozefinákat.

A Fidesz akcióba lendült: a fő ellenség a Jobbik és Morvai Krisztina

Az MSZMP-sekkel, KISZ-titkárokkal, ügynökökkel és zsidókkal teletömött Fidesz érezhetően fél, hogy a Jobbik jelentősen megerősödik, és bejut a parlamentbe, mert akkor vége lesz az üres szavak korszakának. HírTV, EchoTV, Demokrata, Lánchíd Rádió, Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Helyi Téma - a zsideszes pártorgánumokban mindenütt folyik az elhallgatás vagy manapság már inkább a lejáratás. Morvai Krisztinát - aki karakán kiállásával, erőt sugárzó megjelenésével reményt adott és ad sokaknak - most megpróbálják kicsinálni a férgek. Hogy miért? Azért, mert nem a Fidesz listáján szerepel.

Megírtuk, hogy Kína is megirigyelné azt, hogy a Magyar Hírlap honlapján a fórumban automatikusan tiltott kifejezés a "Vona Gábor". A Fidesz belső oktatóanyaga szerint a fő ellenség a Jobbik, és azt a propagandát terjesztik: a Jobbikra leadott szavazat elveszett voks, mert a Jobbik nem tud kormányt alakítani. (Itt kérdeznénk meg: az SZDSZ képes volt önmagában valaha kormányt alakítani? Ennek ellenére mégis a törpepárt dirigált sok-sok éve, mert ő volt a mérleg nyelve. És besöpörte azokat a szavazókat, akik semmi szín alatt nem szavaztak volna az MSZP-re.) Pofátlan hazugság, az EP-választáson szó sincs kormányalakításról, a kérdés csak az, hogy 17 vagy mondjuk "csak" 16 fideszes képviselő lesz, mert bejut Morvai is.



Még a Magyar Gárdába is beférkőzött, az alapítók között volt, de végül szerencsére megváltak tőle (itt épp az egyenruhát tervezgeti)
A Zsidesz számtalanszor állítja, hogy az MSZP pénzeli a Jobbikot - noha korábban egyszer már beismerték, hogy hazudtak. Hiába hangsúlyozzák: sem az önkormányzati választás eredményétől, sem a népszavazástól, sem a 72 órás ultimátumtól nem mondott le a kormány, így most sem fog. A kérdés valójában az: ki lesz a harmadik erő? Az SZDSZ mögül kiszálltak Sorosék, így jóval kevesebb pénzt kapnak. Ráadásul a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt is elviszi az egykori SZDSZ-szavazók jórészét. Ha a Jobbik győzelmet arat, az könnyen az SZDSZ végleges elsüllyedéséhez vezethet, ami már önmagában egy boldogabb Magyarország képét vetíti előre.

Olvasóinknak pedig azt ajánljuk: küldjék tovább e cikk linkjét, ha pedig eddig előfizettek a Demokratára, ezután az undorító hazugságuk után mondják le azt. Továbbá várjuk Bencsik legújabb mobilszámát, hogy személyesen is lehessen érdeklődni nála - írtuk korábban, íme: 06-30-638-0147.

Az alább linkelt cikkekről is el lehet vele nyugodtan beszélgetni. (A fenti személy egyszer-kétszer való felhívása semmilyen törvénybe nem ütközik, ugyanis bármely telefonszámot felhívhatunk egy kis kellemes beszélgetésre - pláne ha az érintett közszereplő -, amennyiben nem fenyegetünk, és nem utalunk semmilyen erőszakra. A félősebbek persze telefonálhatnak azonosíthatatlanul az internetről is (pl. Skype-ról, ha az egyenlegüket feltöltik, vagy hasonló programok a voipszolgaltato.lap.hu-n, melyek segítségével mobilt normál áron, vezetékest pedig sokszor ingyen hívhatnak a világ bármely pontján, névtelenül).

Rákay Fülöp - Kuruc.info

Kapcsolódó:
- Morvai válasza a mocskolódó Bencsiknek: "Nem is tudtam, hogy rendszeres látogatója a homoszexuális hírportáloknak"
- Nyolc ige(n) egy Asszonyra
- Bencsik: a szájhős jobbikosok a gyomrukkal gondolkodnak
- Ifj. Hegedűs Loránt válasza a Bencsikratának és felhívása a hazafiakhoz
- Bencsik új "fejlődési" foka: anarchista drogos zsidó cigányimádattal spékelve
A Magyar Gárda helyett a Krav Magát hirdeti a Bencsikrata
Ócska nemzetáruló, aki feltétel nélkül szavazza meg Románia EU-csatlakozását - írta Bencsik, míg Orbán ezt nem cselekedte
- Toroczkai: mit keres Bencsik a Magyar Gárdában? "Baloldali, jobboldali, vörös és narancsos"
- Olvasó: Szomorú, hogy hisz még valaki Bencsiknek
- Olvasó: A Kuruc.info-t lemoslékozó Bencsik miatt nem lépek be a Gárdába
- Tökön szúrta magát a Magyar Gárda: Bencsik kiszűrné a "szélsőségeseket" + kurucinfózik, moslékozik + kommentár
- Olvasó: Bencsik régen mocskolta Orbánt, most a táskavivője
- Nibiru: Bencsik már saját lapja netes változatát is utócenzúrázza!
- Bencsik-Borókai pengeváltás: ki nyal be jobban a Fidesznek?
- Olvasó: sikertelen levelezés Bencsik Bandival
- Bencsik nem hozta le Budaházy válaszát a Demokratában közzétett mocskolódó írásra - megtesszük mi
- Bencsik máris üzletet csinálna Budaházyból, az érintett tiltakozik
- PR-cikket iratott lapjába Bencsik a nőket molesztáló, nyírtassi zsidókról
- A Demokrata pénzért sem jelentette meg a MIÉP-Jobbik hirdetését
- A Demokrata durván hazudott: 7 helyett 20 megyében tudott listát állítani a MIÉP-Jobbik
- A jó fideszes kézikönyve
- Demokrata 2002 őszén: Kerényi hazug kaméleon
- KDNP-s Bencsik 1997-ből: A Fideszre az elmebetegek szavaznak

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából