Ugrás a cikkhez
Reklám




A kuruc.info szerkesztőinek "hatósági megtalálását" követelte jó rákosista szellemben, törvénytelenül Gusztos Péter az Országházban. Juhász Gábor államtitkár meglepődött a kérdésen, s még ő is elismerte, nincs jogi lehetőség a betiltásra (egyelőre, bár alkotmányellenesen megpróbálhatják, ahogy a papírgalacsindobálást is büntetik, hiába, hogy jogtiprás, az Alkotmánybíróság pedig fekteti az ügyet). A totális cenzúra bevezetését és a közpénzen szabad drogozást, vagyis bűncselekményt pártoló Gusztostalan továbbá nyílt levélben kérdi Morvai Krisztinát, egyetért-e lapunk szellemiségével, és ízlésesnek tartja-e, hogy anyák napját Hitler-verssel köszöntötték. Úgy tűnik, Gusztosnak semmi lírai érzéke nincs, bár ezt nem is vártuk el, tőle már az érettségi vizsga letétele is nagy teljesítmény volt.

Nos, utolsókat rugó kunbélaista, mi ízlésesnek tartjuk a Führert. A saját elnökválasztását is elcsaló, üzemszerűen száz és ezermilliárdokat lopó, a gyarmatosítókat szolgáló, az önkormányzatok vagyonát (is) eltüntető zsidórasszista és cigányfajvédő, kábítószerterjesztő párt tevékenységét ellenben törvénytelennek. Akárcsak a keresztényirtásra szólító Tilos Rádió és a többi, magyarellenességre, gyilkosságokra, bűnözővédelemre uszító szadeszos sajtóterméket. És visszakérdezünk: ízléses-e anyák napján édesanya helyett két "apát" köszönteni egy SZDSZ-es "családban"?

Mi akadályozza a hatóságokat a kuruc.info szerkesztőinek megtalálásában? - kérdezte parlamenti interpellációban az igazságügyi minisztertől a törvénytelenül regnáló koalíció tagja, Gusztos Péter. A magyarellenes képviselő megfogalmazása szerint "a Jobbik házi szennylapja neonáci jellegű uszítást folytat", és miközben "köztudott, kik szerkesztik a honlapot" - ezek szerinte: Kürt Roland, Molnár Balázs és Novák Előd -, a hatóságok mégsem tesznek semmit. Törvénytelenül a saját elnökválasztását is elcsaló, általában is választási csaló és közpénztolvaj SZDSZ működik, a Kuruc.info nem, ahogy azt az USA Igazságügyi minisztériuma is megerősítette.

Kapcsolódó: - Amerikai válasz Fletóéknak: dehogy tiltjuk le a kedvetekért a Kuruc.info-t, működése törvényes + dokumentum

Válaszában Juhász Gábor, az igazságügyi tárca államtitkára meglepőnek nevezte, hogy éppen Gusztos Péter kérdezi mindezt, aki rendszeresen fellép a szólásszabadság korlátozása ellen. A gyűlöletbeszéd szankcionálásában az MSZP magára maradt, jegyezte meg az államtitkár, aki szerint emiatt nem állnak rendelkezésre jogi eszközök "az uszító internetes tartalmak eltávolítására". Juhász Gábor egyenesen úgy fogalmazott, hogy a kuruc.infó szerkesztői "kínosan ügyelnek" arra, hogy gyalázkodó cikkeikben ne lépjék át az uszítás határát. (Magyarán az elvtársak is beismerik, hogy törvénytelen volna a betiltás, hát akkor törvényt módosítanának, hogy betiltható legyen - a szerk.)

Gusztos viszontválaszában visszautasította, hogy a liberálisok volnának felelősek a hatóságok tehetetlenségéért; a kuruc.infón megjelenő tartalmak ügyében pedig hazugsága szerint "napi szinten lehetne büntetőeljárásokat indítani a hatályos büntető szabályok alapján". Az SZDSZ-es gennyzsák nem fogadta el az államtitkár válaszát, a parlament többsége viszont igen.

A felturbózott Gusztos továbbá hétfőn nyílt levelet írt Morvai Krisztinának, a Jobbik EP-listavezetőjéhez, akitől magyarázatot kér a jelölt és pártja más képviselői több kijelentése miatt, többek között azt firtatva, mit értenek a "magunkfajták-magukfajták" megkülönböztetés alatt. Az SZDSZ frakcióvezető-helyettese azt is tudakolja Morvaitól, hogy felszólítása - miszerint hívei személyesen is fejezzék ki megvetésüket a szabaddemokratákkal szemben - csak szóbeli vagy akár tettleges zaklatást jelent-e? Miközben Gusztos 2006-ban személyesen is megakadályozta, hogy a parlament kivizsgálja a rezsim politikai fogolykínzásait és minden alkalommal az ÁVH és a cigánybűnözés mellé állt, s miközben a zsidóknak fegyveres magánalakulatai működnek közpénzen, a féreg az ő fenyegetettségükről hazudozik.

Gusztos arra is felhívta a figyelmet, hogy a Jobbik szórólapjain a párt által hitelesnek tartott sajtótermékek között a kuruc.info is fel van tüntetve, és feltette a kérdést Morvainak, egyetért-e annak szellemiségével, tartalmalmával. "Ön szerint ízléses anyák napját egy Adolf Hitler verssel köszönteni? Kérdéseim tisztázása végett, várom mielőbbi válaszát! Őszintén remélem, megnyugodhatok, mert válaszából világosan kiderül, tévedtem, önök nem neonácik" - olvasható a nyílt levélben.

Ismételjük: ízléses. Viszont egy választási csaló, köztörvényes buzi, aki mellékesen drogot reklámoz a parlamentben, nem csak ízléstelen, hanem rács mögé is való bűncselekményei okán.

Mi pedig várjuk Gusztos Péter lakcímét és mobilszámát. Szeretnénk Hitler-verseket felolvasni neki esténként, hogy felébresszük benne a költészet iránti rajongást, talán még egy verseskötetet is kap tőlünk ajándékba.
Gusztos lakcíme már megvan: Salgótarján, Ybl Miklós út 92.
A telefonszámát továbbra is várjuk!


Alább a mocsadék nyílt levelének teljes szövege.

Tisztelt Morvai Krisztina!

Liberális demokrataként az egyenes beszéd híve vagyok. Önök felháborodtak, sőt be is pereltek, mert levontam a következtetést abból, amit képviselnek, és neonáci szervezetnek neveztem a Jobbikot.

Rendre visszautasítják az olyan állításokat is, hogy Önök kirekesztők, gyűlölködők. Lehet, hogy mindenki, én is, félreértés áldozatai vagyunk. Ezért szeretném, ha megmagyarázná az alábbi kijelentéseket. Mit értenek az alatt, hogy Magyarország a magyaroké? Most nem a magyaroké? Akkor kié? Ki nem magyar Ön szerint, akié most az ország? Kiket ért magunkfajták és magukfajták alatt? Megtenné, hogy pontosan definiálja, hogy mi alapján sorol be valakit ezekbe a kategóriákba? Mit ért az alatt, hogy meg kell akadályozni Magyarország további gyarmatosítását? Ki gyarmatosítja? Melyek azok a tények, amelyek alapján Magyarország gyarmati, félgyarmati státuszáról beszél? Mit értett az alatt, amikor egy beszédében azt mondta, itt az ideje annak, hogy rettegjenek, féljenek Önöktől azok, akik félnek és rettegnek Önöktől? Miért és kiknek kell Önöktől félnie és rettegnie? Miért örömteli az Ön számára, hogy Öntől és a Jobbiktól ebben az országban emberek félnek és rettegnek? Ön komolyan gondolja azt, hogy azoknak a honfitársainknak, akik nem támogatják a kormány politikáját, a Hezbollah és a Hamász módszereit kellene követniük? Ha igen, miből jutott erre a következtetésre? Egyáltalán, komolyan gondolja, hogy a Hamasz és a Hezbollah módszerei, vagyis ártatlan civilek meggyilkolása bármely helyzetben követendőek lehetnek? Ön híveinek azt javasolta, hogy fejezzék ki személyesen megvetésüket minden egyes alkalommal, amikor lehetőségük nyílik rá, ha szabad demokratákkal találkoznak. Pontosan milyen módon képzeli ezt el? Ön szerint csak szóban vagy akár tettlegesen is lehet zaklatni az SZDSZ tagjait? Esetleg úgy, ahogy az Index újságírói jártak az Önök majálisán, amikor az Ön, Vona Gábor és Szegedi Csanád telefonszámát is tudó Jobbikosok zsidózták és bántalmazták a forgatócsoportot? Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke szerint „a magyar embereknek elegük van abból, hogy a pénzükből, befizetett adóforintjaikból állami felügyelettel, állami koordinációval cigánytenyészet működik Magyarországon.” Ön egyetért ezzel a kijelentéssel? A Jobbik szórólapjain, amelyen Ön, mint a párt Európai Parlamenti listavezetője is szerepel, a Jobbik által hitelesnek tartott sajtótermékek között a Kuruc.info is fel van tüntetve. Ön egyetért a Kuruc.info szellemiségével, hitelesnek tartja az ott megjelenő tartalmat? Ön szerint ízléses anyák napját egy Adolf Hitler verssel köszönteni? Kérdéseim tisztázása végett, várom mielőbbi válaszát! Őszintén remélem, megnyugodhatok, mert válaszából világosan kiderül, tévedtem, önök nem neonácik.

Gusztos Péter

frakcióvezető-helyettes, SZDSZ

(Nol nyomán)

Kapcsolódó:

- Anyák napjára: Adolf Hitler: Édesanyád

- Jót nevettünk: portálunk volt a téma a Parlamentben

- Gusztos négypártit kezdeményez a hatmilliós mítosz sérthetetlenségéért

- Olvasó: Gusztosnak hasznára válik, ha kiesik a Szadesz

- Gusztos: a terrorizmus a Magyarok Nyilai, a Gárda, a Kuruc.info és a Jobbik képében van köztünk

- Hírhamisítva rágalmaz Gusztos: "magyarellenes politikát folytat a neonáci Jobbik és a Gárda"
- Terroristázza Gusztos a Jobbikot - újult erővel folytatódik a magyarüldözés?


Friss hírek az elmúlt 24 órából