Ugrás a cikkhez
Reklám

Parlamenti szavait megismételte a cionista ATV műsorában is Gusztos barátunk, most már némileg stílusosabban fogalmazva így sikerült az elméletet tálalni: a Jobbik a fej, a Kuruc.info a száj, a Magyarok Nyilai a kéz.

A videót ide kattintva tekintheti meg.

Korábban írtuk: Mai parlamenti felszólalásában Gusztos Péter ezt az izgalmas kijelentést tette: a "politikai terrorizmus köztünk van, mégpedig a szélsőjobboldalon": a Magyarok Nyilai, a Magyar Gárda, a Kuruc.info, a Jobbik képében.

Ahonnan nyilvános megrendeléseket adnak a liberálisok inzultálására, a cigányellenességre, meg arra, hogy a zsidók kipáját ácskapocsal rögzítsék. A Jobbikkal egy neonáci párt van jelen a közéletben, ez a hétvégi holokauszttagadó tüntetésen bebizonyosodott, mondta a frakcióvezető-helyettes. Aki nem érti, hogy miközben a Fidesz több politikusa részt vett az "Élet menetén", miért kokettál a Fidesz a Jobbikkal.


"Sajnos a politikai szélsőjobb és az ahhoz kötődő terrorista csoportok itt vannak" - reagálta Gusztos felszólalására Draskovics Tibor nagyon komoly, szavanként tagolt stílusban (ld. nem lesz gázáremelés).

"Nem lehet szó nélkül hagyni egyetlen szélsőséges szót, egyetlen szélsőséges megnyilvánulást sem" - mondta, hiszen "a szélsőséges gondolat szélsőséges szóhoz, a szélsőséges szó szélsőséges terrorizmushoz vezet".

A megoldást a politikai elit egységes fellépése, a jogszabályok, az alkotmány megfelelő kiegészítése jelenthetné. De a legjobb válasz az volt, hogy míg a szélsőjobb száz embert tudott mozgósítani, az Élet menetén több ezren vettek részt.

(Index nyomán)

Kapcsolódó:

- Hírhamisítva rágalmaz Gusztos: "magyarellenes politikát folytat a neonáci Jobbik és a Gárda"

- Terroristázza Gusztos a Jobbikot - újult erővel folytatódik a magyarüldözés?



Friss hírek az elmúlt 24 órából