Egy ruhagyűjtő konténerben találtak holtan egy magyar nőt a németországi Peine városában, írja a Blikk. Már ennyiből is lehet sejteni, hogy a "magyar" csak magyar állampolgárt jelent...

A bulvárlap a Goettinger Tageblattot szemlézte, ott közölték, hogy számos ember jelentkezett a peinei rendőrségnél, és adott információt annak a nőnek a halálával kapcsolatban, aki megpróbált bemászni egy ruhagyűjtő konténer nyílásába, de a nyaka beszorult az aknába.




A lap azt írja, hogy a "magyar" nő elvesztette az eszméletét és meghalt. Az "áldozat" holttestét egy járókelő találta meg a Netto szupermarket parkolójában. Később sikerült azonosítani a magyar állampolgárságú nőtt, aki Peinében élt.

Az is kiderült, hogy az "áldozat" 36 éves volt. A rendőrség az elhunyt azonosítása után gyors nyomozásba kezdett, ugyanis a nő testén egy másfél-négy éves császármetszéses heget fedeztek fel, és féltek attól, hogy egy magatehetetlen gyermek lehet egyedül a lakásban.

Azonban később kiderült, hogy a nőnek két gyermeke született, ám egyikőjük sem élt vele, a magyarországi rokonok fogadták be őket, így nem voltak életveszélyben.



Ez egy másik rasszista kuka, amely Tiszavasváriban támadott meg egy jóravaló állampolgárt 2016-ban (lásd a kapcsolódó anyagok között)

Az azonosításban végül az áldozat testén lévő tetoválások segítettek. Kiderült, hogy az elhunyt magyar állampolgár karján két tetoválás is volt, az egyik felirat az volt, hogy „SANYI”, a másik pedig, hogy „KIRA”.

Azt egyelőre nem sikerült tisztázni, hogy a nő miért mászott be a konténerbe, de több városban élő úgy sejti (és mennyire igazuk van), hogy valószínűleg ruhákat akart kivenni onnan. Azt a konténert, amiben a nő meghalt, később elszállították.

Korábban írtuk:

- Még cigó kategóriában is van Darwin-díjas: otthagyta a fogát a ruhagyűjtő konténerben a 18 éves "kisfiú"

- Sérült gyermekek számára gyűjtött ruhát loptak el az ifjú kormánykedvencek

- "Jájjj Istenem, meghálok!" - A rasszista kuka támadása