Ugrás a cikkhez
Reklám

A pikáns adalékot nem más tárta most a szélesebb nyilvánosság elé, mint maga Bauer Tamás egy bizonyos Fühü nevű oldal hasábjain, miközben azon szomorkodott, hogy az elvtársak nem akarnak "blokádot megcsinálni" a zoknihuszár Hadházyval. A blokádmegcsináló pedig Fb-oldalán osztotta meg a cikket, hogy minél többekhez eljusson, így erősítve fel Bauer hangját.



Az egykori zászlóvivő vágja most fejbe hátulról a menórával a vezért - mégiscsak jobb lett volna beültetni a parlamentbe 2014-ben...

A körmösutód SZDSZ-es, aki egy ideig DK-alelnök is volt (a képaláírásban említettek miatti sértődésből mondott le), és aki nemrég az igazságos Trianonról értekezett, most azt veszi sorra, miért került büntetésbe Hadházy. Ennek egyik okaként a borsodi esetet megjelölve ezt írja róla:

A hosszú ideje érzékelhető feszültségből a borsodi időközi választás kapcsán lett nyílt konfliktus. Hadházy egy, a választás estéjén kiadott Facebook-bejegyzésében tudatta a nyilvánossággal, hogy a közös jelölttel nemcsak az volt a baj, hogy rasszista megjegyzéseket tett, hanem az is, hogy gazdasági visszaélés van a számláján: a „szociális szövetkezet” konstrukciójával európai uniós forrásokat költött el részben saját célra. (...)

Révész Sándornak már a hvg360-on augusztus 30-án megjelent cikkéből pedig az derül ki, hogy a jelölttel nagyobb a baj, mintsem hogy az bocsánatkéréssel elintézhető volna. Mivel ez a cikk nem férhető hozzá szabadon a hvg.hu-n, kénytelen vagyok hosszabban idézni belőle:

Bíró László nem csúnyán beszélt, hanem konkrét jelentéssel bíró politikai állításokat tett. Például ezt: .kikapcsolták a zsidó uzsora-banktőkét a gazdaságból, megszüntették a háborús jóvátételként eufeminizált kozmopolita rablás kifizetését.’ Ha komolyan veszik magukat azok, akik közös képviseletükkel megbízták ezt az urat, s akiktől jobb híján Magyarország visszafordítását remélhetjük a pokolba vezető útról, akkor elgondolkodtak volna azon, hogy mit is jelent ez.

Milyen gondolatokat tesz ez a közéleti személyiség a magáévá? Akkor utánagondoltak, utánanéztek volna, hogy kik is kapcsolták ki és honnan azt a zsidó uzsora-banktőkét? Milyen jóvátételről van itt szó? De nem gondoltak és nem néztek utána.

Én néztem.

És konstatáltam, hogy ez nem is Bíró László mondata. Ezt ő csupán a magáévá tette. Idézte. Innen: ,Egy választási cikluson belül megszűnt a munkanélküliség, kikapcsolták a zsidó uzsora-banktőkét a gazdaságból, megszüntették a háborús jóvátételként eufemizált kozmopolita rablás kifizetését a győztes antant-országok számára, bebizonyították, hogy egy ország gazdasága a ‘szent’ bankáruralom nélkül is csodálatosan működhet, sőt, csak így működhet egészségesen, korai jóléti államot teremtettek Európa közepén, tehát vállalhatatlanná váltak az akkori politikai korrektek számára. A kozmopolita-cionista körök már ekkor elhatározták Adolf Hitler rezsimjének megsemmisítését.’

Igen, Bíró László a náci Német Birodalom iránti lelkesedésbe kapcsolódott bele. Lipusz Zsolt 2010-ben megjelent publicisztikáját idézte, amelyben a kurucinfo mélynáci „történésze” Európa legnagyobb tragédiájaként írja le, hogy a hitleri Német Birodalom legyőzetett. Ezzel azonosult ez az ,istenfélő, keresztény’ lélek, bizonyára nem egyedül az ,istenfélő, keresztény’ lelkek közül.

Hadházy a sokszor idézett antiszemita megjegyzéseket is említi, miközben elsősorban azzal van baja, hogy a közös jelölt szabálytalanul használt fel uniós támogatást. Ez is, az is vállalhatatlanná teszi a jelöltet, akit pedig a hat ellenzéki párt látványosan elvállalt.

Bizony, ilyen zseniálisan tudta megragadni a lényeget - sajnos már csak néhai - munkatársunk, érdemes újra elolvasni írását, hiszen tudjuk: amitől a Bauer-Révész-félék hangos ajvékolásba kezdenek, az csakis igaz lehet, méghozzá kíméletlenül: Az európai tragédia napja: 1945. május 8.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából