Ugrás a cikkhez
Reklám

Bizonyára vannak olyan olvasók, akik angol nyelvű honlapokon már találkoztak ezzel a félszóval: „Burgers?” (Hamburgereket?).

Ez a félszó az alábbi karikatúra csattanójából ered, ami arra mutat rá, hogy egy-egy reklámban nem feltétlenül az adott termék eladása a lényeg, hanem inkább valamilyen felforgató eszmét akarnak tudatalatti sugalmazással a fehér emberek fejébe ültetni.








Arról is volt már szó, hogy a reklámok egy jó része kimondottan a fehér férfiak ellen irányul, ahol a fehér férfi egy puhaszerszámú, pipogya alak (cuck), aki megszégyenül a fehér nő előtt, de ekkor előlép a sármos és hozzáértő néger férfi, aki megoldja a problémát. (Erről a propagandafogásról részletesebben a lenti Kapcsolódóban lehet olvasni)

A Kentucky Fried Chicken (KFC) gyorsétteremlánc ausztráliai kirendeltsége 2019. végén egy ilyen stílusú reklámmal állt elő, amikor BBQ Bacon Stacker Burger nevű termékét beharangozta.

Az angolszász országokban elterjedt az a szokás, hogy a stadionokban a játék holtidejében az ún. csókkamera végigpásztáz a nézőkön, és akiken megállapodik, azokat arra ösztönzi, hogy csókolják meg egymást. A szóban forgó reklámban is ez történik, de amikor a pipogya fehér férfi a mellette ülő fehér nő felé hajol, az fanyalgó arcot vág és inkább a másik oldalon ülő néger férfit választja, vele csókolózik. A reklám végén a hoppon maradt cuck amolyan vigaszdíjként jóízűen elfogyaszt egy BBQ Bacon Stackert, és így akkor minden rendben is van, hiszen szép az élet…

Minden felhőnek van ezüstös bélése (Every cloud has a silver lining), mondják az angolszászok. Minden rosszban van valami jó, mondják a magyarok. Ez az ezüstös bélés, azaz jó dolog pedig az, hogy egyre több fehér ember van torkig azzal, hogy állandóan belerúgnak. A KFC ausztráliai kirendeltsége megérezhette ezt a felgyülemlett népharagot, ugyanis amikor előálltak a reklámjukkal, eleve letiltották a hozzászólásokat. A szavazás lehetőségét viszont meghagyták, és aki annak idején megtekintette a reklámot, láthatta, hogy a „tetszik”-ek messze eltörpültek a „nem tetszik”-ek mellett – például a 2019. december 1-i állás 475 like és 31.000 dislike volt.

😎 pic.twitter.com/fAoMIexq4a

— 🌴🌳Forest🌲🌵 (@Foreststree) December 1, 2019

A reklámot az eredeti helyén már nem lehet megtekinteni, mert a cég időközben az elérhetőséget a bárki által megtekinthetőből átállította magánjellegűre.

Az internet azonban nem felejt, így az máshol elérhető. Akármennyire gyomorforgató is a látvány, arra kérem az olvasókat, hogy nézzék meg, mert az ellenség legyőzésének alapfeltétele, hogy ismerjük gondolkodásmódját.

ANTI WHITE KFC AD - KFC'S BBQ BACON STACKER

Hidra - Kuruc.info

Kapcsolódó:

- Így működik az agymosás: 43 reklám, melyben tetten érhető a négerimád(tat)ás és a fehérellenes uszítás

- Bekeményít a buzilobbi: idén először Drag Queen-kreatúrákkal reklámoznak a Super Bowl döntőjében





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából