Ugrás a cikkhez
Reklám

A fordító megjegyzései:

A piros és a kék pirula a Matrix c. filmből átvett kifejezés: aki bevette a piros pirulát, kiszabadult az agymosásból, és tisztán látja a dolgokat, ellenben aki a kék pirulát választotta, továbbra is a tudatlanság állapotában van.

A cuckold vagy röviden cuck felszarvazott férjet jelent, ami a cuckoo (kakukk) szóból ered. A szó jelenlegi szélesebb értelme: pipogya fickó. A zsidók uralta pornóiparban a cuckold az a kategória, ahol a pipogya fehér férj a sarokban ülve engedelmesen végignézi, ahogyan fehér feleségét két-három néger férfi megdöngeti.

Az alfa, béta stb. besorolás azt mutatja, hogy egy farkas a falkában mennyire előkelő helyet foglal el. Emberekre átvetítve ez ugyanezt jelenti: az alfa férfi a társadalmi hierarchia csúcsán van testi ereje, tudása és/vagy erőforrásai miatt.

0:00-0:06-nál olvasható a reklámok általános leírása:

Azok az emberek, akik bevették a piros pirulát, észreveszik, hogy az utóbbi években növekvő számú olyan reklám van, melyeket fehérellenes szólamok jellemeznek. Ez a tudatalatti propaganda arra van kihegyezve, hogy a fehérekben az önbizalmat csökkentse, sőt öngyűlöletet és pipogyaságot okozzon, miközben a feketékben az önbizalmat növelje, valamint arra indítsa őket, hogy a fehéreket gyengének és könnyen uralhatónak lássák. A kék pirulát bevett emberek nem értik, hogy a tudatalatti propaganda hogyan működik, és azzal kapcsolatban továbbra is naivak.




A témavezetésnek 4 fő típusa van, melyeket ezek a reklámok alkalmaznak:

1. „Az alfa fekete férfi megszégyeníti a gyenge fehér férfit”. (Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám, továbbá a megszégyenítés gyakran egy fehér nő előtt történik.) 

2. „A szakértő fekete lángelme jobban teljesít, mint a lusta fehér tökkelütött.” (Annak ellenére, hogy a fehéreknek sokkal magasabb átlagos intelligenciájuk van.) 

3. „A gyenge, nyomi, csúf (és alkalomadtán homoszexuális) fehér férfi megszégyeníti magát, miközben a szakértő fekete férfi szánakozva lenézi”. (Ugyancsak gyakran fehér nők előtt történik a megszégyenülés. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 

4. „Fehér férfiak áldozattá teszik a fekete embereket”. (Annak ellenére, hogy az FBI bűnözési statisztikája bizonyítja, hogy a feketéknek a fehérek ellen elkövetett bűncselekményei száma sokkal magasabb, még a népességbeli különbség beszámítása nélkül is. Fordított faji felállásban soha nincs ilyen reklám.) 

(Hidra - Kuruc.info)

Kapcsolódó: Reklámháború a fehérek ellen





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából