Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Választópolgár! Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját – olvasható azon a szórólapon, amit budaörsi postaládákba dobtak be szombaton, és amiről több olvasó is tájékoztatta a 24.hu-t. A szöveget követő link azonban egy pornóvideó-megosztó oldalra visz. A 12 perces, titokban rögzített videónak már a címe is arra utal, hogy azon egy magyar politikus és egy prostituált együttléte látható.

Wittinghoff Tamás a lap kérdésére azt mondta, tudott a felvételről, és annak közzétételét zsarolások előzték meg. Értesült arról is, hogy egy nem létező szervezet nevében városszerte terjesztik a szórólapot, amelyen az arcképe is látható. Hangsúlyozta, hogy "politikai ellenfeleivel szemben" ő semmilyen törvénytelenséget nem követett el, az ügyben feljelentést tett, hiszen mind a videó rögzítése, mind annak közzététele bűncselekmény. Ennél többet nem akart mondani, nem szeretné ugyanis, ha városvezetői tevékenysége helyett erről szólna a kampány.



Fotó: Mohos Márton / 24.hu

A videót 16 hónapja töltötték fel az oldalra, és eddig mindössze 2400-an nézték meg, aligha véletlen, hogy az önkormányzati választási kampányban bukkant elő. A szombaton megjelent szórólapon a Megalázott NŐK védegylete felirat olvasható aláírásként, ilyen szervezetnek azonban nincs nyoma. A 24.hu olvasója arról számolt be, hogy a postaládájában egy Fidesz-szórólappal együtt találta meg a papírt, ami természetesen véletlen egybeesés is lehet.

Wittinghoff Tamás a liberális portál értékelése szerint a rendszerváltás utáni időszak legsikeresebb önkormányzati politikusainak egyike, 1991 óta vezeti Budaörsöt, korábban az SZDSZ színeiben, az októberi választáson a Budaörs Fejlődéséért Egyesület jelöltjeként indul újra a polgármesteri címért.

Wittinghoff: nem prostituált volt, hanem egy nő, aki feladatot teljesítve csábított

Időközben az Indexnek is sikerült elérnie a polgármestert telefonon. Wittinghoff Tamás azt mondta, nem prostituáltról van szó, ő nem keresett fel prostituáltat, egy nő csábította el, aki feladatot hajtott végre. "Szó nem volt prostituáltról" - mondta. A felvétel pedig az előző önkormányzati választás után készült – írja az Index.

"Nagyon-nagyon régi ez a történet, én belesétáltam egy csapdába" - mondta a polgármester, aki szerint magyarázni sem kell, hogy több bűncselekményt is felvet a videó, többek között annak titokban történt rögzítése.

A polgármester azt mondta, a nő személyazonossága tökéletesen beazonosítható, hogy honnan jött a zsarolás az is, de erről többet mondani nem akart. Ezeket mind a feljelentésében rögzítette, amelyet a mai napon tett meg. Azt mondta, amikor a zsarolásokat kapta, nem gondolta, hogy tényleg elő fognak jönni ezzel a felvétellel, de nagyon szarul állnak, érthető, hogy miért jönnek elő vele, így aztán előjöttek vele, ennyi - mondta.

A polgármester hozzátette, a családja erről már rég tud, velük ezt tisztázta, és mellette állnak ebben az ügyben.

Wittinghoff Tamás 1991 óta vezeti Budaörsöt. A 24.hu-nak adott augusztusi interjújában úgy fogalmazott:

a lehető leggyalázatosabb támadásokra készülök, és fel is vagyok rájuk készülve, túl fogom élni őket. Abban külön bízom, hogy a választópolgárok az alapján döntenek, amit az utóbbi néhány évtizedben tapasztaltak akár tőlünk, akár a riválisaink részéről.

Frissítés: A zsidó fejét úgy elcsavarták, hogy az aktus után hagyott egy kis borravalót az úrinőnek nézett hölgynek (18+)

Masszírozásra. A videót nem állt szándékunkban megosztani, de az erősebb gyomrúak itt megnézhetik (de nekik is határozottan ajánljuk a gusztustalan videó és a link messzire kerülését, főleg reklámblokkoló nélkül), ahogy arra felhívták a figyelmünket, 11:52-nél látszik, hallatszik (a csukott szem erősen ajánlott a legvállalkozóbb kedvűeknek is), hogy Wittinghoff egy gavallér, és mintha már nem először lenne az... Persze biztos nem hazudott, elvégre miért is ne fizethette volna be korábban egy masszázsra a kerületvezető urat egy számára "ismeretlen" polgárlány?

2. frissítés: mindenkit hülyének néz a zsidó

"Egy masszőr húzta csőbe a felvétellel" - hazudta a Blikknek Wittinghoff. Ugyanis fájt a válla szegénynek... Nos, akinek volt lelkiereje megnézni a videót, az láthatta, hogy szó sincs masszázsról, az ahhoz szükséges kellékek is hiányoznak, masszázspad sincs, de van helyette ágy, és egy örömlány, aki kicsit sem tűnik masszőrnőnek. Az "áldozat" pedig egyáltalán nem lepődik meg mindezen, mint ahogy azon sem, hogy a válla helyett egészen más testrészét veszi kezelésbe a nő. (Sőt, ő kezdi, de inkább ne menjünk bele a részletekbe...) Utólag sem teszi szóvá, hogy hé, nem erről volt szó, hol marad a masszázs, hanem megkínálja karalábéval, majd fizet, puszit kér, és távozik. A beszélgetésből kiderül az is, hogy nem először találkoznak. (Pl. megkérdezi a nőtől, hogy hízott-e az utóbbi időben.) Most pedig a történtek vállalása helyett olcsó hazudozással próbálkozik - és ez a viselkedés már valóban a választókra tartozik, ha a kurvázás nem is feltétlenül.




Az SZDSZ-es azt mondta a bulvárlapnak, borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a "gengszterek, az erkölcstelen gazemberek" ellen, akik "megrendezték a jelenetet".



Párttársak egymás közt (fotó: Blikk)

– Ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt. Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra – mesélte a polgármester, aki feljelentésében meg is nevezte a zsarolót. Mint mondta, pontosan tudja, hogy hibát követett el, de ez csak a családjára tartozik, ők teljes mértékben mellette állnak.

Kapcsolódó:

- Budaörs SZDSZ-es zsidó polgármestere szerint nem is volt kommunizmus - de a "soáról" persze nem így vélekedik

- "Kiválasztott" értelmiségiek támogatandó felhívása: minden magyarországi zsidó távozzon Izraelbe!

- Budaörsön Trianon-emlékműavatás ürügyén a magyarságot mocskolta két szélsőséges zsidó

- A pornográfia mint zsidó eszköz - fehérgyalázás, prostitúció és az európai erkölcsiség elleni perverz harc





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából