Ugrás a cikkhez
Reklám

Ősatyái büszkesége, Steiner Kristóf június végén tudatta, hogy másodszorra is "férjhez megy". A nagy napra a nyár utolsó napján, augusztus 31-én került sor Tel-Avivban.

A pár mostanra az esküvőn is túl van, tudatja ujjongva a fajtársi 24.hu, Steiner pedig azt is megmutatta a közösségi oldalán, hogy milyen hacukát viseltek, emellett üzent épp aktuális "férjének", Nimrod Dagannak, akitől végre gyereket is szeretne.

Tegnap volt életem legboldogabb napja. Még mindig lebegek az öröm felhőjén. A legvarázslatosabb élményt éltem át veletek. Az érzelmek vad és gyönyörű cunamija teljesen magával ragadott. Férjem, Nimi Dagan, pontosan tudod, mit jelentesz nekem, hiszen mindent elmondtam az esküvői fogadalmamban és ezt a közös életünk minden napján bizonyítani is fogom. Együtt, mint férj és férj.




Kapcsolódó:

- "Köszönjük, hogy a Parlament előtt tarthatunk egy ilyen rendezvényt!" - üzente Orbánnak a főbuzi

- Még az izraeli rendőrség is homofób és antiszemita lehet - Steiner Kristóf lelkecskéjében efféle érzések kavaroghatnak

- Steiner Kristóf gyereket szeretne, ezért új férjet szerez magának - hírérték Matolcsy Ádám "élete eddigi munkájából" szerzett lapjában

- Amikor borostás a menyasszony: feleségül vették Izraelben Steiner Kristóf kisasszonyt

- Találós kérdés: kit ábrázol a fénykép? - 22.

- Így mulatnak a buzi zsidók

- Újra látható: "Itt, Tel-Avivban gyakorlatilag mindenki meleg" - mondja a vivás Steiner





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából