Ugrás a cikkhez
Reklám

Olvasónk írja:

Én itt élek közöttük, az alábbi számlakivonatot egy "menekült" főbérlője találta a kukában. A kép nemrég kezdett keringeni elektronikus üzenetekben, mivel itt Facebookon ezért minimum pénzbüntetés járna, vagy börtön. Írtam is pár sort hozzá, s magyarítottam a német szöveget.




Egy álhírvadász oldal, a Mimikama sem találta semmiféle jelét annak, hogy hamis lenne a kivonat. De hogy hogyan jön ki ekkora összeg, az nem látszik rajta, mivel a hozzátartozó számlák nem láthatók. Csak találgatni lehetne. Például úgy jöhet ki ekkora összeg, hogy egy szükségotthonban élő négytagú családnak utalták, beleértve a lakásbérletet is - derül ki az opposition24.com írásából, mely a számlakivonat hitelességét vizsgálta.

Németország haldoklik a saját hülyeségétől. Vezetői azzal etették a népet, hogy a bevándorló arabok olcsó munkaerőként mentik meg az elöregedő társadalmat, és helyettük fognak dolgozni. Ezzel szemben az adó- és járulékterhek folyamatosan emelkednek, a legnagyobb teher pedig azokra a kelet-európai munkásokra nehezedik, akik olcsón is hajlandók sokat dolgozni, de munkabírásuk, moráljuk, szaktudásuk megfelel az elvárásoknak. Például a magyarokra. A jóléti intézkedések, pl. kultúratámogatás összegét mintegy 50%-kal vágták vissza 2016-tól, mert kell a pénz a parazitákra, akik között jó eséllyel terroristák is szép számmal vannak. Az arabok nemcsak dolgozni, de a befogadó ország nyelvét megtanulni sem hajlandók. A németek mégis a magyarok, lengyelek öntudatos, Európát is féltő politikáját bírálják, és ahelyett, hogy hálásak lennének, vezeklési és megfelelési kényszertől vezetve belemarnak a segítő kézbe, és a gyilkosaikat etetik. A migráció tabutéma a közbeszédben, ha valaki szólni mer, érvelni, megkapja a "náci" vagy a "rasszista" bélyeget. A média irányítja a gondolkodást, onnan pedig csak propaganda ömlik. Ha ellentmondasz, szembeszállsz, ezer eurókat fizettetnek bírságként, hajnalban rendőrök visznek el egy Facebook-kommentért. Mindezt azért, mert egyénenként minden társadalom gyenge, és a valaha szebb napokat látott német népet fölülről osztják meg, tartják félelemben. Az orwelli "gondolatrendőrség" valósággá vált.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából