Ugrás a cikkhez
Reklám

A Kuruc.info már hírt adott a „magától létrejött” londoni terrorellenes muszlim tüntetésről, melynek összeeszkábálásában a CNN vezető szerepet játszott. Most újabb videó került elő, amin még jobban látható, hogy az egészet nem csupán a CNN, hanem aktivisták is szervezték, hogy aztán azt polkorrekt propagandaként eladhassák a nézőknek.




Claire Jordan a tüntetés megkezdése előtt ide-oda járkált a leendő helyszínen, felvételt készített, valamint kommentálta az előkészületeket. 

0:38-nál Claire Jordan megjegyzi, hogy több az újságíró, mint bárki más. 

0:52-nél látható néhány muszlim vezető, akik egy rabbival beszélgetnek. 

0:57-nél láthatók azok a muszlim nők, akiket majd a CNN be fog vágni. Egyiküknél sincs virág. Látható még a gyerekkocsiban ülő gyerek, aki szintén benne lesz a CNN vágóképében. 

1:21-nél mérsékelt muszlimok láthatók (megjegyzés: ilyenek nincsenek, de meghagyom Claire Jordan szavait), valamint fehér emberek szatyrokkal, benne virágokkal, amit majd később fognak kiosztani. 

1:31-nél az egyik plakát látható, rajta egy híd (erre még visszatérünk), valamint a #Turntolove #ForLondon, azaz #Forduljaszeretetfelé #Londonért felirat. 

1:49-nél már elkezdték a virágcsokrok kiosztását. 1:54-nél már ott van a virág az imám kezében, aki mellett két #Turntolove pólót viselő, a többi virágcsokrot tartó aktivista áll. 

2:13-nál az út túloldalán egy fehérpólós aktivista a muszlim nők és a gyerekkocsiban ülő gyerek kezébe nyomja az előre elkészített plakátokat, akik azután átjönnek erre az oldalra. 

2:28-nál látható a már ismert helyszín, ahol a CNN-s Becky Anderson és stábja rendezi a muszlim tüntetőket és aktivistákat, hogy hova álljanak, és hogy milyen magasan tartsák a plakátjaikat. A muszlimok odahelyezik a részükre kiosztott virágcsokrokat, majd felsorakoznak a részükre kiosztott plakátokkal. 

3:00-nál látható az utca túloldalán lévő, a muszlimok által berendezett propagandahelyszín. Van ott mindenféle plakát (#Forduljaszeretetfelé #Londonért, #Isztambulért, #Baghdadért, #Brüsszelért), egy hidat ábrázoló plakát, valamint a saját kamerájuk. 

3:17-nél Claire Jordan megjegyzi, hogy a plakáton lévő híd nem is (a támadás helyszínéül szolgáló) London Bridge, hanem a Tower Bridge, és ez nagyon felmérgesíti. 

(Hidra - Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából