Ugrás a cikkhez
Reklám

Az alcsútdobozi arborétum közelében épített házak előtt leaszfaltozták az utakat, az udvarra kemencét és egy jókora fedett asztalsort is kialakítottak.

A napokban mutatta meg a Magyar Narancs azt az alcsútdobozi nyaralót, amelyben olykor Orbán Viktor miniszterelnök is megfordulhat. Az örökpanorámás ház és a telek jelenleg a kormányfő édesapjáé, a korábbi tulajdonos Mészáros Lőrinc volt.



Fotók: Sióréti Gábor

Minden bizonnyal nem csak saját használatra épített két impozáns házat a felcsúti polgármester az Alcsúti Arborétum és a nemrég átadott kalandpark szomszédságában. A szélliberális lap helyi forrása úgy tudja, hogy a két egymással szomszédos, vadászházjellegű épületet azért alakította ki a felcsúti polgármester, hogy ott a kormányzati szereplőket, a Fideszhez közeli potentátokat és akár a miniszterelnököt is vendégül láthassa.




A két, összesen több mint 3 ezer négyzetméteres ingatlan közül a kisebb Mészáros Lőrinc, a nagyobb pedig a felesége nevén van. Utóbbihoz tartozik egy udvar is, ahol bográcsozásra és ökörsütésre alkalmas eszközök, egy kinti kemence és egy jókora, fából készült, fedett asztalsor is található. Az épületeket az utcafront előtt kovácsoltvas kerítés és kapu óvja, térfigyelő kamerákat is felszereltek, és az oda elvezető, az arborétumhoz tartó útról nyíló rövid szakaszt szépen leaszfaltozták, illetve parkolókat is kialakítottak a bejárat előtt. Az utómunkálatokat a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó legújabb építőipari vállalkozás, a Fejér B.Á.L. Zrt. munkatársai végezték.




Kapcsolódó:

- És akkor Mészáros polgármester úr beült a kis autójába, felvette a zakóját, és elment Pintérhez

- Nem megy rosszul Mészáros Lőrincnek: most éppen autókereskedést nyitott

- Kisvasút, stadion, halastó, sportcsarnok: pipa - jöhet a nemzet gázszerelőjének alcsútdobozi Disneylandje





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából