Ugrás a cikkhez

Igen, a lófejű kurva és fajtársa, Steiner Kristóf amiatt ajvékolt a metéltek szennycsatornáján, hogy Izraelben néha megszólalnak a szirénák, és fedezékbe kell húzódni, noha az esetek 99,99 százalékában a Hamász rakétái vagy nem találnak el semmit és senkit, vagy időben megsemmisíti őket az amerikai pénzből épített Vaskupola-rendszer. Még arról is szó esik, hogy a bunkerekben időnként összezsúfolódnak a zsidók - amit a nyafogó köcsög bizonyára kifejezetten élvez, Demcsák viszont még amiatt is képes szörnyülködni a hatékonyabb tetűhintás-sajnáltatás kedvéért.
Miközben a Gázai övezetben a most a sajnáltatott népség halomra mészárolja a civileket, akik elsöprő többsége nő és gyermek. Eddig több mint ötszáz halott és több ezer sebesült van a palesztin részen, éppen ma reggel adtuk hírül, hogy hétgyermekes családot irtottak ki az éjszaka, és sajnos óránként érkeznek a hasonló hírek. De ezzel semmi gond nincs, ez nem borzasztó, csak az, hogy időnként légiriadó van, és össze kell zsúfolódni.

Az óvodás zsidó gyerekek pedig ilyenkor dalocskákat énekelnek - derül ki a műsorból. A gázai palesztin gyerekek nem énekelnek, ők a testvérüket vagy az édesanyjukat siratják, hacsak éppen nem őket szedik össze darabonként valamelyik lebombázott lakóház romjai alól. De ez említést sem érdemel a Fidesz-közeli TV2-n, ugyebár.
Ez a repedtseggű nyomorult egyébként mániákus izraeli hadiszócsővé lépett elő, Facebook-oldalán egyre-másra közli az izraeli hadsereg és más cionista alakulatok hazug propagandaanyagait, azzal győzködve például a magyarországi látogatókat, hogy ha a Gázai övezet a mi szomszédságunkban lenne, a palesztinok ugyanígy lőnének bennünket is - csak mert ők lőnek mindenkire, ez a hobbijuk, Izrael ugyanúgy nem tett semmit ellenük, mint Magyarország. Csak éppen elűzte őket a szülőföldjükről, lassan tíz éve teljes blokád alatt tartja őket, naponta meggyilkol közülük valakit, miközben palesztinok százait tartja kínzókamráiban hosszú évek óta ítélet vagy akár bírósági tárgyalás nélkül... És a sort hosszan folytathatnánk.
Jellemző egyébként, Steiner hogyan látja megoldhatónak a kérdést...
És íme a beszélgetés, hadd sajnáljuk a szegény óvóhelyen összezsúfolódó izraelieket, nincs is ennél szörnyűbb!

(Kuruc.info)

Frissítés: íme néhány fénykép a közelmúlt gázai eseményeiből, csak hogy egyértelmű legyen a különbség az óvodai énekelgetés és az ottani helyzet között. Csak erős idegzetű, nagykorú olvasóinknak ajánljuk.


(Forrás és még több kép: Occupied Palestine blog)

Kapcsolódó: Demcsák Zsuzsa megbüntetné a holokausztotFriss hírek az elmúlt 24 órából