A Jobbik „óriási meglepetésre” készül, és szeretné megnyerni a választásokat. Ha ez sikerül, bebizonyítja: hogyan lehet az országot lépésről lépésre megmenteni és visszaadni azoknak a magyar embereknek, akiket megillet – ezt mondta vasárnap egy karcagi fórumon Vona Gábor pártelnök.

A fórumon ott volt többek között Dobos László fideszes polgármester és Kovács Sándor, a megyei közgyűlés fideszes elnöke is.

Vona szerint az április 6-ai választások után csak a győztes tudja majd megvalósítani programját, és a médiából sugárzott hamis képpel szemben a Jobbik nem rasszista párt.

„Ha néhány ufó is itt ülne és hallgatná az előadást, engem az sem zavarna, a lényeg, hogy tartsa be a szabályokat, legyen tisztességes tagja a társadalomnak” – fogalmazott a politikus. Jelezte: egyedül pártja áll ki amellett, hogy Magyarországon mindenkire ugyanolyan normák vonatkozzanak.

Ha a Jobbik kormányra kerül, a tisztességes cigány és magyar embereknek egyaránt jobb lesz. Aki nem tisztességes, annak viszont etnikai hovatartozástól függetlenül rosszabb lesz – ígérte Vona Gábor.

(MTI)