Büntetett előélete ellenére három év próbára bocsátással megúszta gátlástalan rágalmazását is a választási csaló P. Tamás, aki miután következmények nélkül elkövethette a magyar történelem legnagyobb jelöltállítási csalását, még a leleplezőjét, Novák Előd választási bizottsági tagot próbálta rágalmával befeketíteni.

„A Tomcat néven egykor ismert Polgár Tamást végre elítélték rágalmazás miatt egy több mint 5, azaz öt évvel korábbi feljelentésem alapján, de még most is csak első fokon, három év próbára bocsátva. A becsületemet nehéz megvédeni ilyen lassú bíróságok előtt, ráadásul enyhítő körülményként vették figyelembe nála a hosszú időmúlást” – írja Facebook-oldalán Novák Előd.

„A 2009. januári, ferencvárosi időközi választáson én fedeztem fel a választási bizottság jobbikos delegáltjaként, hogy a Polgár Tamás által leadott 1165 ajánlószelvényből csak 13, azaz tizenhárom volt valódi, az összes többi hamisítvány. A tettes – akármilyen egyszerűnek, egyértelműnek is tűnik – nem lett meg, hiszen a Mikulás is vihette neki a hamisítványokat… Sőt még odáig ment Tomcat, hogy azt kezdte terjeszteni: én voltam a csaló. Ennek a rágalmazásnak csak most lett némi következménye” – írja Novák.

„A hazugságot anno a Demokrata hetilap és honlapja is átvette, abban az ügyben a büntetőeljárás viszont hamar megszűnt, mert a konkrét tettest nem lehetett megtalálni, miután Bencsik András akkor azt nyilatkozta: nem tudja, konkrétan melyik szerkesztője jelentette meg médiumában a rágalmat, a honlapjukon is ugyanazzal a kóddal többen töltenek fel híreket…” – zárja Facebook-bejegyzését a Jobbik alelnöke.

Az ítéletből kiderül: Polgár Tamás ellen számos büntetőeljárás van folyamatban: magánlaksértés, okirattal visszaélés, több garázdaság, önbíráskodás, súlyos testi sértés, valamint terrorcselekmény, illetve annak előkészülete miatt. Korábban jogerősen kapott egy 750 ezres és egy 75 ezres pénzbüntetést is, mindkét esetben garázdaság miatt.

A rágalmazást Tomcat a leleplezőjével szembeni bosszúként lényegében egy szenzációként tálalt videóval követte el, ahol egy maszkos férfi eltorzított hangon bármilyen bizonyíték nélkül azt meséli, hogy valójában Novák Előd áll minden csalás mögött. Később a hang visszakódolása után kiderült, hogy a kamuvideón szereplő személy Tomcat barátja, D. Robin Attila.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: - Polgár "Tomcat" Tamás dossziéja - nyilvánosságra került egy dokumentum, Tomcat a rezsim besúgója

- Felismerték "Leleplező Pétert" - csak nem Spiclicat csicskája?

- A Bombagyár bemutatja: Jobbik-ügynökök vitték a hamis szelvényeket Tomcatnek (mesevideó)

- A bíróság szerint is választási csaló a Zöld Párt, mely már tagadja a nyomtatást

- Kipukkadt Tomcat lufija: hamis kopogtatókat adott le, nem lesz képviselőjelölt