Megint balhé volt egy labdarúgómeccsen. Nem, nem a szurkolók. Azok egy része már nem jár a mérkőzésekre, akik pedig járnak, azokat terrorizálják. Hogy kik? Hát a biztonsági személyzet nem egy esetben börtönviselt, kábítószerfüggő tagjai. Ahogy korábban már beszámoltunk arról, hogy bizony gyilkosokat is foglalkoztatnak a Ferencváros labdarúgó-mérkőzéseinek biztosításához, ráadásul a Fradi Security néven elhíresült csapat vezetője (és egyben Kubatov Gábor Fradi-elnök, Fidesz-pártigazgató bizalmasa) az a Szabó "Szőke" Ferenc, aki korábban gyilkosságért volt elítélve. A probléma azonban ennél összetettebb.



Balról Szabó "Szőke" Ferenc, Kubatov kedvenc gyilkosa



A késelőssel fenyegetőző biztonsági (forrás: Fradimob)

A hétvégi MTK-Ferencváros örökrangadó sem múlt el botrányos esemény nélkül. A Kubatov Gábor bizalmát élvező alvilági csapat egyik embere lefejelt egy szurkolót, míg egy másik a szurkolót életének kioltásával fenyegette meg. Hozzá kell tenni, ilyen és ehhez hasonló eset hetente történik a Ferencváros mérkőzésein. Az elkövetők mindig ugyanazok.

Ezek után nem csoda, hogy nemhogy családok, de gyakorlatilag már a kutya sem jár a Ferencváros mérkőzéseire. Hol van a rendőrség? Asszisztál. Bizonyító erejű kamerafelvételek? Ugyan kérem, azok a szurkolók ellen lettek telepítve, nem pedig a késeléssel fenyegetőző, a szurkolókat bántalmazó biztonságiak ellen.

Hát ezért nem járnak családok labdarúgó mérkőzésekre.

Frissítés: horogra akadt a fejelgető jómadár: Belényesi Karcsi, a lakótelep réme:




(Palócbetyár nyomán)

Kapcsolódó:

- Szurkolói szolidaritás: fehérbe öltözve tiltakoznak a kubatovi rendszer ellen a személyiségi jogaiktól megfosztott futballdrukkerek

- Kubatov adataikat kiadva uszította rá a vénaszkennert elutasító szurkolókra a horvát rendőrséget

- Vénalenyomat, íriszkép, ujjlenyomat - orwelli stadionbeléptető Fidesz-módra

- Az MLSZ nem tárgyal a „bűnöző” szurkolókkal, miközben alvilági alakokkal védeti a válogatott mérkőzéseit