Szinte minden héten hallani, olvasni lehet valamit arról, miként akarja a Magyar Labdarúgó Szövetség elüldözni a futball-ultrákat a stadionokból! Nem kell a kritikus hang, aki hangosan fejezné ki nemtetszését a kalandorkodó klubtulajdonosok ingatlanspekulációi, pénzmosásai miatt, nem kell a kritikus hang, amely rendszeresen kommentálja a társadalom, így a politika eseményeit.  

Létrehoztak már futball-detektívcsoportot, akiket a szervezett bűnözéssel foglalkozó nyomozókból hoztak létre, akik szervezett bűnözői csoportoknak minősítik a különböző, jogilag bejegyzett szurkolói egyesületeket, miközben a mérkőzések biztosításával foglakozó bűnbandák tevékenysége felett szemet hunynak! Ezek a nyomozók a mai napig presszionálják a Ferencváros Szurkolók Szövetségének vezetőit, hogy mindenképpen egyezzenek meg a volt nyomozók által irányított, de bűnözőket alkalmazó Fradi Securityvel. Ezek a bűnözők, akik ott dolgoznak az FTC több szakosztályánál is, nem zavarják a klub és az MLSZ vezetését, és Kubatov Gábor fideszes parlamenti képviselőt, az FTC elnökségi tagját vagy a Parlament rendészeti bizottságának vezetőjét, Kocsis Mátét sem!

Az MLSZ biztonsági bizottsága az "ultrákat" tartja bűnözőknek, ezért a szurkolók minden tárgyalási megkeresését visszautasították! Mondván, hogy bűnözőkkel nem tárgyalnak. Az MLSZ alapszabálya szerint már létre kellett volna hozni egy szurkolói bizottságot (lehetőleg valódi, tömegeket képviselő szurkolói vezetőkkel), de ez nem történt meg. Van viszont biztonsági bizottság, ahol Samu István, Fülöp Valter, Kovács Péter és Mittó Gábor rendőri vezetők mellett egy érdekes nevet fedezhetünk fel, Tóth Csabáét!



Tóth Csaba
Tóth a meggyilkolt Szlávy Bulcsú (valószínűleg senkinek nem kell bemutatni) és az Aranykéz utcában felrobbantott maffiavezér, Boros „Óriás” Tamás katonája volt. Ma már a Kispest-Honvéd biztonsági igazgatója, a Fidesz „házi-securityjé"-nek a Valtonnak az alvállalkozója, cégével (Hungária Security) a magyar válogatott mérkőzéseit is biztosítja, de emellett ott van Pápán, Kecskeméten és a Vasasnál is, de bedolgozott a Doszpot Péterhez köthető Expol kft.-nek és a milliárdos takarékszövetkezeti csalássorozatot elkövetett Leo Securitynek is, majd, miután a cég vezetőjét, aki akkor az MLSZ biztonsági igazgatója volt, letartóztatták, saját cégeivel jelent meg a magyar labdarúgásban. Fekete, kommandós ruhás emberei verték viperával, azóta már bizonyítottan teljesen törvénytelen módon és indokolatlanul a Sturm Graz (Kispest ellen), és a Bayern München (Győr ellen) szurkolóit is.



Tóth Csaba és az MLSZ-es maffiatársai

A magyar futballklubok által foglalkoztatott biztonsági cégek főemberei között természetesen nem Tóth az egyetlen, aki bűnözőnek nevezhető és egyáltalán nem sérti a „bűnözőkre” máskor oly érzékeny MLSZ érzékenységét.

A Ferencváros mérkőzésein dolgozó Fradi Security egyik prominens alakja Szabó „Szőke” Ferenc, szintén közismert bűnözői körökben, a kilencvenes években több, azóta már meggyilkolt alvilági vezetőnek is „dolgozott”, majd részt vett az „Olasz” nevű illető kivégzésében, amiért több mint tíz évet töltött börtönben. Szabadulása után a Fradi Security alkalmazza, mint szurkolói koordinátort.

A felsoroltak természetesen nem zavarják sem a Fideszt, sem a szurkolókat bűnözőnek tartó MLSZ-t, sem a rendőrség, sem a szakmai kamarák vezetőit. Inkább az "ultrák" ellen készítik a törvényeiket, pedig tudhatnák, ezzel a társadalom leghangosabb, legkitartóbb és legjobban mozgósítható szegmensét haragítják magukra! A szurkolói társadalomnak azonban elege lett! Tisztulást akarnak! 

Információink szerint újraszervezik a Magyar Szurkolói Szövetséget és létrehozzák a „Szurkolói Jogvédelmet”, amely támogatásához vállalkozókat, politikusokat, közismert sportolókat, jogvédőket igyekeznek megnyerni!

A magyar fociért aggódó szurkolók egyelőre még névtelen szövetsége

(Kuruc.info)