Ugrás a cikkhez
Reklám

Sziasztok, kedves Kurucok! Nemrégiben itt, a Kuruc.infón lehetett látni a megdöbbentő videót, amely a berlini metróban történteket mutatta be.



Horst Seehofer bajor miniszterelnök kitüntette a bajbajutott segítségére siető Georg Baurt

Nem lehet mondani, hogy hazugság, kitaláció, félremagyarázás…Kamerák rögzítették, tehát még a libsiknek is letagadhatatlan, amit ezek a mocskok csináltak! Végül a felvételek megbuktatták az állatokat – remélhetőleg nagyon elveszi a kedvüket a vaskos ítélet a továbbiakban a hasonlóktól.

Küldök néhány képet a történet utóéletéről:







 „Isten fizesse meg a bátorságodat” – ez áll az újság címlapján, a miniszterelnökkel, és a kitüntetett fotójával. Tehát a közösség a sajtón keresztül, a sajtó pedig a hivatásán és feladatán keresztül helyére teszi a dolgokat! Bemutatja – leközli – helyére teszi, és megköszöni.
 
Azt teszi, ami a dolga, kötelessége! Nincs ballib hörgés, hogy a szegény gennyláda és korcs társai csak viccből, tréfálkozásból, gyerekcsínyből rugdalták áldozatuk fejét…Nincs eltitkolás, magyarázkodás, letagadás, hazudozás, félremagyarázás!
 
Nyilvános KÖSZÖNET van címlapon! A kitüntetett fiatalember – Georg Baur – ugyanis amikor látta, hogy mi történt, bátran odament a tomboló huligánokhoz, és a megtámadott segítségére sietett. Azt írják a cikkben, hogy a végzetes, halált okozó rúgást akadályozta meg. Ezért a miniszterelnök kitüntette, megköszönte, példának állította a fiatalembert.
 
A sajtó nem nyivákol. Rasszizmussal, előítéletekkel, fasisztázással, szélsőségeskedéssel nem vádol egy bátor fiatalembert, aki ellen mert szegülni ezeknek az állatoknak.
 
Befejezésül egy szintén kurucos hír – hárman is végignézték, hogy nyolc nagyon bátor cigó, hogy ver meg három utcán várakozó fiatalt. Ha feljelentés vagy per lett volna belőle, biztos a nyolcak bandája került volna ki belőle győztesként…

Még egy eset: néhány rétinéger molesztált egy fiatalasszonyt a Moszkva téri metró mozgólépcsőjénél. Benyúltak a szoknyája alá, stb. Egy fiatalember a segítségére sietett, megvédte a halálra rémült áldozatot, akinek végül sikerült elmenekülnie a helyszínről. A cigók persze nem hagyták annyiban, többen is rászálltak a segítőre, agyba – főbe verték. Kiverték az egyik szemét is, vakká tették, mert segített. Mi lett az ügy vége? A libsi sajtó rákente, hogy ő kezdett ki a szegény cigányokkal, akik véletlenül – önvédelemből – okozták az életveszélyes sérülést.

Hogy valamelyik szennylap címlapon hozta volna, hogy segített valaki egy védtelennek, ezért cserébe kiverték a fél szemét? Ugyan, kérem…Magyar újságban ilyen nem jelenik meg soha!

Nahát ennyit ezekről a dolgokról, amit egyébként mindenki tud. Járókelő, rendőr, politikus, mindenki tisztában van ezekkel a történetekkel, de mégis folyik a hazugságokkal magyarázott tisztára mosás. Hányinger az egész!

További jó munkát!

Egy olvasó

(Kuruc.info)



Friss hírek az elmúlt 24 órából