Ugrás a cikkhez
Reklám

Még csütörtökön szabadon bocsátják John Demjanjukot, noha aznap öt év börtönre ítélte őt egy müncheni tartományi bíróság.





A vizsgálati fogságban eltöltött két évre és előrehaladott életkorára való tekintettel helyezik szabadlábra a 91 éves elítéltet a bírói tanács elnökének indoklása szerint. Hozzátette, hogy nem áll fenn a szökés veszélye, hontalan lévén Demjanjuk nem hagyhatja el az országot személyazonossági okmányok híján. Demjanjuk ügyvédei jelezték azt is, hogy az ítélet ellen fellebbezni fognak.

Korábban írtuk: Hiába derült ki, hogy hamis a zsidók "bizonyítéka", öt év börtönre ítélték Képíró sorstársát

Öt év börtönre ítélte csütörtökön a müncheni tartományi bíróság a zsidók által háborús bűncselekményekkel megvádolt John Demjanjukot.

Demjanjukot azzal vádolták, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) "haláltábor" őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett (de az is lehet, hogy százmilliárdot ölt meg puszta kézzel, egy perc alatt).



Képíróhoz hasonlóan ő is "úgy tesz, mintha öreg és beteg lenne"<br>(lásd Zuroff kijelentését)

Demjanjuk mindvégig cáfolta bűnösségét, sőt, korábban egy lengyel és egy izraeli (!) bíróság is felmentette. Ennek ellenére az első helyen állt a Simon Wiesenthal Központ által legutóbb közzétett, a még életben lévő "náci háborús bűnösök" nevét tartalmazó listán, el kellett tehát ítélni, hiszen a zsidó parancs az mégiscsak zsidó parancs... (Maga az ítélet is azt mutatja, hogy azért ítélték el, mert muszáj volt - ha ugyanis bizonyítást nyert volna a vád, 28 ezer ember - sőt: zsidó - élete nem öt évet érne.)

(MTI nyomán)

Kapcsolódó: 

- Megint lelepleződtek az aljas paraziták: az FBI szerint is hamis a Demjanjuk elleni bizonyíték

- Zuroff Judapesten: A Képíró-félék szeretik öregnek és betegnek mutatni magukat



Friss hírek az elmúlt 24 órából