Ugrás a cikkhez
Reklám



A zsidó kormánypárt így ábrázolta,<br />noha gyáva filocionista
„Fehér Palást”, alias XVI. Benedek pápa szentföldi útjának első állomása a Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeum lesz, majd tisztelgő látogatást tesz Simon Peresznél, s csak ezután keresi fel a jeruzsálemi, názáreti és a betlehemi szent helyeket. Amint arról a magyar sajtóban elsőként beszámoltunk, a szentatya a Názáret melletti  Ugrás hegyén celebrálja a központi szentmisét. A pápa biztonságára és a palesztin keresztények féken tartására a leghirhedtebb izraeli biztonsági szolgálatok és rendőrségi egységek vigyáznak. 

Az izraeli rendőrség szóvivője bejelentette, hogy a Szentföldre májusban érkező XVI. Benedek pápa biztonságának garantálására és az esetleges palesztin tüntetések megakadályozásának feladatára az izraeli határrendőrség (mismár há-'gvul), a belbiztonsági szolgálat (Sábák) fontos személyiségek biztonságára felügyelő elit egysége és a rendőrség különleges felderitő járőröző egységének (Jászám) fegyveresei kaptak parancsot. A palesztin lakossággal szembeni brutális cselekedeteiről elhiresült emlitett két állami terrorszervezeten kivül a tömegben elvegyülnek majd a civil ruhás mesterlövészek és nyomozók is.

A „Fehér Palást” (G'limá Leváná) fedőnévvel illetett s összehangolt biztonsági akció keretén belül az izraeliek hermetikusan lezárják a pápalátogatás egyes állomásainak légterét, miközben a levegőben állandóan rendőrségi helikopterek köröznek. Ezenkivül felderitő léggömböket is működtetnek az események környékén. A határrendőrség az egyik leghirhedtebb fegyveres alakulat Izraelben, amelynek fegyveres terroristái gyilkolták halomra (összesen 47 személyt) 1956 októberében Kufur Kászem palesztin faluban a földjeikről hazafelé tartó békés parasztokat, köztük sok gyermeket és asszonyt. A belbiztonsági szolgálat (Sábák) pribékjei pedig a letartóztatott palesztinok elleni kegyetlen kinzásokban szereztek maguknak elévülhetetlen érdemeket. 



Sófárt, zsidó liturgikus kürtöt kap ajándékba

XVI. Benedek pápa tehát jó kezekben lesz a zsidók országában, de sajnos el kell mondanunk, hogy megérdemli a sorsát. Pápává választása óta egész sor megaláztatás érte a pofátlan zsidók részéről, amelyekre egyáltalán nem, vagy csak igen visszafogott választ adott, tápot adva még aljasabb, keresztényellenes cionista akcióknak (miközben a tetűhintások folyamatosan beleugatnak a keresztény egyházak belügyeibe, sőt hittételeibe is, a pápa gyáván hallgat arról, hogy a zsidók szent könyve, a Talmud szerint Jézus Krisztus egy kurafi, aki a pokolban, ürülékben fő, a nem zsidók és a keresztények pedig alsóbbrendűek, akik élete és vagyona elvehető - a szerk.). A zsidók leállittatták vele XII. Piusz pápa szentté avatásának procedúráját, mire  XVI. Benedek kijelentette, hogy nem akarja megsérteni zsidó barátai érzékenységét... Ennek ellenére a Kádimá nevű izraeli kormánypárt honlapján hatalmas horogkereszttel a nyakában ábrázolták. Néhány nappal ezelőtt az egyik népszerű izraeli tévécsatornán többek között elhangozhatott az is, hogy Szűz Máriát 15 éves korában egyik osztálytársa ejtette teherbe. 

Pápává választása óta a zsidók német mivolta miatt egyfolytában zsarolják (jellemző a kollektiv kategóriát szavakban elutasitó, a gyakorlatban azonban a leginkább alkalmazó gyűlölet népére, hogy pusztán a német származás vád a szemükben - a szerk.), legfőképpen azzal, hogy 1941-ben, 14 éves korában, az akkori német törvényeknek megfelelően belépett a Hitlerjugend nevű ifjúsági szervezetbe, majd 1943-ban, szintén állampolgári kötelezettségének eleget téve bevonult a Wehrmacht légvédelmi egységébe, ahol a BMW München környéki üzemének védelméből vette ki a részét. 

Joseph Ratzingert, a későbbi pápát ezután gyalogsági alapkiképzésre irányitották, majd magyarországi szolgálatra vezényelték. A német hadsereg által megszállt Magyarország területén Ratzinger, a Wehrmacht 17 éves katonája egészen az 1944 áprilisában történt dezertálásáig társaival együtt tankcsapdák felállitásával volt megbizva.  



Egy újabb ajándék

XVI. Benedek pápát a lodi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtéren az izraeli politikai és társadalmi élet legmagasabb rangú személyei fogadják, majd helikopteren Jeruzsálembe érkezik. A Szent Városban első útja a Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeumba vezet, majd tisztelgő látogatást tesz Simon Peresz államelnöki rezidenciáján. Jeruzsálemben ellátogat még a Siratófalhoz, a Szentsir-bazilikába a Golgotán és az Olajfák hegye alsó szegélyén álló Agónia templomba. 

A megszállt Palesztina egyetlen helyét, a betlehemi Születés-templomot keresi fel. A názáreti Angyali üdvözlet-bazilika meglátogatása után a szentatya szabadtéri szentmisét celebrál a város déli bejáratánál levő Ugrás hegyén (Mons Saltus Domini), amelyre közel százezer, elsősorban palesztin keresztényt várnak a rendezők. 

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info 



Friss hírek az elmúlt 24 órából