Ugrás a cikkhez
Reklám

Nyolc halottja van egy gyilkosságsorozatnak Mississippi amerikai államban, a hatóságok egy gyanúsítottat elfogtak - közölték vasárnap a helyi hatóságok.

Warren Strain, a Mississippi Nyomozó Iroda szóvivője elmondta: a gyilkosságokat három különböző lakásban követték el, helyi idő szerint a szombat esti órákban a vidéki Lincoln megyében, amely hozzávetőleg 110 kilométerre délre fekszik Jacksontól, a szövetségi állam székvárosától.



Willie Cory Godbolt befogása után

Az áldozatok között van egy megyei seriff is, akit helyi sajtóértesülések szerint egy családi dráma miatt hívtak ki.

RIP Lincoln County Sheriffs Deputy William Durr #WeHaveTheWatch #ThinBlueLine pic.twitter.com/chT93LCN4y

— Oxford Police Dept (@OxfordPolice) 2017. május 28.

A szóvivő szerint a Brookhavenben elfogott gyanúsított ellen még nem emeltek vádat, és korai lenne még az indítékairól beszélni.

Ugyanakkor a helyi sajtó által a 35 éves Willie Cory Godboltként azonosított néger a The Clarion-Ledger hírlapnak az őrizetbe vételét követően úgy nyilatkozott, hogy “nem méltó élni, azután, amit elkövetett”. A rendőrök által körülvett, megbilincselt férfiról a lap egy videót készített. A felvételen Godbolt egy családi drámáról számol be és arról a szándékáról, hogy a rendőrség végezzen vele.

Suspect tells me Lincoln Co. deputy was just in the way, and after all this he meant to commit suicide by cop. pic.twitter.com/ZebieSQkdR

— Therese Apel (@TRex21) 2017. május 28.

A Dailyleader hírportál úgy tudja: Godbolt nem volt ismeretlen a hatóságok előtt.

(MTI nyomán; képek, videó: Twitter)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából