Ugrás a cikkhez
Reklám

Izraelben zsidók ismét emlékeztették a gojokat, hogy az általuk tisztelt és imádott Jézus "majom" (nemrégiben ezt a véleményt még az Izraeli Televízióban is tudtunkra adták...), míg a Megváltó édesanyja, Szűz Mária "tehén". Az elmúlt évek hasonló tartalmú közlései után ma éjszaka a rafáti Palesztina királynője római katolikus kolostor és templom falán üzentek a kiválasztottak.



Palesztina királynője Rafátban - a zsidók szerint "tehén"

A Bét-Semes izraeli városhoz közeli Rafát egészen 1948-ig palesztin falu volt, ám lakosságát ekkor elűzték a honfoglaló zsidók (A héber nyelvű Wikipedia megfogalmazása szerint: "elhagyottá vált" - H. J.) Palesztinában 1927-ben erős földrengés volt, s hogy a hasonló természeti csapásoktól a Szűzanya ezután megóvja a Szentföld lakosságát, az akkori jeruzsálemi latin pátriárka Rafát faluban Regina Palaestinae (Palesztina királynője) titulussal kolostort és templomot építtetett, később árvaházat és iskolát létesített. A templom, a kolostor, az árvaház és az iskola működtetésére Olaszországból érkeztek a Szent Dorottya rend apácái. A rafáti templom mennyezetén és belső oldalfalán 343 nyelven, így magyarul is olvasható a Gábor arkangyal által a Szűzanyának Názáretben mondott üdvözletének, az Ave Mariának kezdőszavai.



"Jézus majom, Mária tehén" - szól az üzenet

Palesztina királynője a további földrengéstől megóvta ugyan a rafáti kolostort és templomot, ám a másoknak mindenütt erkölcsöt prédikáló, toleranciára intő zsidók újabb üzenetétől már nem. Ma éjszaka - valószínűleg a palesztin-izraeli béketárgyalások álságos újrakezdése elleni tiltakozásképpen - zsidó szélsőségesek a kolostor külső kőkerítésére fölírták: "Amerika és Németország náci", és "A békeegyezmény árcédulája", majd behatoltak az udvarra, kiszúrták az ott parkoló gépkocsik gumiját, majd a kolostor falán ezt az üzenetet hagyták a feledékeny gojoknak: "Jézus majom, Mária tehén".



Az egyik gépkocsi a zsidójárás után

A "Magyar Rádió" még nem adott hírt az újabb zsidó üzenetről, de régi szokásunkat megőrizve, mi ezúttal is, addig is várjuk az elhatárolódásokat, tiltakozásokat a magyar történelmi egyházak, s most már a Hit Gyülekezete vezetőitől is. Amiképpen a zsidókat sértő feliratok miatt szoktak tiltakozni, elhatárolódni, fenyegetőzni.



"Üdvözlégy, Mária!" - különböző nyelveken Rafátban

Hering J. - Kuruc.info

Az MTI hírt adott a támadásról, csak éppen "kifelejtették" belőle a Jézusra és Máriára vonatkozó részt - nyilván az antiszemitizmus erősödésétől való félelmükben. Alább olvasható a hír:

Gyűlölködő feliratokat fújtak vandálok egy római katolikus kolostor falaira kedden Izraelben, s kiszúrták a környéken parkoló autók kerekeit - jelentették rendvédelmi források.

A Jeruzsálemtől huszonhat kilométerre nyugatra található Rafát egykori arab falu területén álló, Dér-Rafát nevű kolostor falain olyan, az izraeli-palesztin béketárgyalásokat támadó feliratok éktelenkednek, mint "Amerika = náci Németország", vagy "Ez az ára a béketárgyalásoknak", utalva John Kerry amerikai külügyminiszter erőfeszítéseire, aki jelenleg is a válságba jutott békefolyamattal kapcsolatban folytat tárgyalásokat a szemben álló felek vezetőivel.

A katolikus rendházat 1927-ben alapította Luigi Barlassina latin pátriárka. A falut 1948-ig arabok lakták, de Izrael Állam megalakulása után elmenekültek onnan.

Izraelben és a palesztin területeken nem ritkák a zsidó telepesmozgalomhoz tartozó szélsőségesek által elkövetett hasonló rongálások, amelyek célpontjai gyakran mecsetek, templomok, baloldali szervezetek épületei és izraeli katonai létesítmények.

A köztudatban időközben "ez az ára" néven ismertté vált akciók hol palesztin támadások megtorlását célozzák, hol a szélsőjobboldali fundamentalisták ellenérzését fejezik ki az általuk túlságosan palesztinbarátnak tartott izraeli politikával szemben.

A telepesek által elkövetett rongálásokat az izraeli vezetők nyilvános állásfoglalásaikban rendszerint határozottan elítélik.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk:

- A "majom Jézus" és a "majom keresztények" héber föliratokat elhallgatta az MTI - pedig tudósítója van Izraelben

- Nácinak nevezett gorilla-Jézust feszítettek meg egy izraeli gyerekműsorban a toleráns zsidók



Friss hírek az elmúlt 24 órából