Ugrás a cikkhez
Reklám

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném felhívni a figyelmet egy "nagyszerű sorozatra" a hitgyülis-cionista ATV kínálatából mely címe: KL Auschwitz. Volt szerencsém belepillantani a 08.05.22-i "A tábor foglyai" epizódba, melyben az alábbi hangzott el Karsai László szájából: "800ezer magyar áldozat" - természetesen Auschwitzal kapcsolatban említette ezt a számot. A "dokumentum film" legvégén megjelent egy felirat, amely meglepett(vagy mégsem?): köszönjük az ORTT támogatását.

Az ORTT honlapja alapján 21millió Ft támogatásban részesült ez a sorozat. Abból kiindulva vicces ez a támogatás, hogy egy korábbi cikkben már volt arról szó a Kuruc.info-n, hogy az ORTT határozatában  jelentette ki: nem lehet beszélni 600 ezer zsidó áldozatról, hanem csupán jóval kevesebbről. Ezzel szöges ellentétben 2007-ben 21millió Ft anyagi támogatást nyújtott egy olyan sorozathoz, amely történelmet hamisítva 800 ezer áldozatról számol be. (Kuruc.info: ráérő olvasók, hazafiak az ORTT saját határozata alapján nyugodtan bepanaszolhatják az ORTT-nél a hazug zsidó sorozatot - a szerk.)

Aki nem ismeri Karsai Lászlót, azoknak egy kis info:
Szegedi Tudományegyetem - Legújabbkori Egyetemes Történeti Tanszék tanára

Önéletrajzában pedig ez szerepel: 2000 - Jeruzsálem/Yad Vashem, 4 hónap (A nagy holokamu fellegvár, bár még mindig kevesebbet hazudik a magyarországi cionistáknál: szintén hamis adataik szerint 320 ezer izraelita áldozat volt Magyarországon - a szerk.).

Mjölnir



Friss hírek az elmúlt 24 órából