Ugrás a cikkhez
Reklám




Az ORTT elöljáró bizottsága megalapozottnak talált egy hozzá benyújtott panaszt, mely azt kifogásolta, hogy az MTV műsorvezetője 600 ezer elhurcolt zsidóról beszélt a híradóban, megállapítva, hogy törvényt sértettek a cionisták, mert a 600 ezer emlegetése sem nem tényszerű, sem nem kiegyensúlyozott tájékoztatás, mi több, helyreigazításra is kötelezte a "közszolgálati" TV-t. Magyarázkodásában az MTV képviselője is kénytelen volt elismerni, hogy egyes kutatók szerint a halott zsidók száma nem haladja meg a 200 ezret.

Az eset 1999-ben történt, de ez teljességgel lényegtelen, visszamenőleg ugyanis talán a zsidók sem tudnak meghalni, még ha nagyon kell, akkor sem. A lényeg: hivatalos dokumentummal rendelkezünk arról, amire Kéri Edit éppen egy nappal ezelőtt hívta fel a figyelmet a Kuruc.infón megjelent írásában (az Izraelből érkezett zsidók pedig még az Élősködők menetén): a 600 ezres szám tarthatatlan. Ahogy a 6 milliós is az, gázkamrástul, lámpaernyőstül, szappanostul, mindenestül.

A történet hátteréhez hozzátartozik, hogy  zsidó sci-fit lelkesen támogató MTV nem hagyhatta annyiban, hiszen az adott helyzetben neki kellett megvédenie a nagy magyarellenes hazugságot. Nem sikerült, ami jobbára héberek által vezérelt kis hazánkban igazi csodának számít. Jogorvoslati kérelemmel fordult először az ORTT-hez, majd a Fővárosi Bírósághoz, végül a Legfelsőbb Bírósághoz (!), de kérelmét mindháromszor elutasították. Hozzá kell tenni, hogy a notórius és sikertelen fellebbezgetés a most már HírTV-s Csermely Péter MTV-s hírigazgatóskodásához kötődik.

A bíróság a pert 2003 októberében megszüntette. A Panaszbizottság állásfoglalásában foglaltakat a 2004. december 17-én sugárzott Déli Híradóban 12:18 perckor felolvasták (alig 5 és fél évvel az eredeti hatszázezrezés után, és nem esti főműsoridőben, mint ahogy elhangzott). A dokumentum viszont megvan, az ORTT indoklásával együtt, a hivatkozási alapként elsőrangú fegyver az igazság oldalán állók számára, mellyel lecsaphatunk a cionista bagázsra valahányszor hasonló hazugságokkal árasztják el a közbeszédet. Köszönet olvasónknak a dokumentum beküldéséért.

Kuruc.info











 

Alább pedig a színvallást kikényszerítő beadvány.




Kapcsolódó

Újabb kamukausztregényről derült ki: hamisítvány - Mindegyik az

66 kérdés és válasz a kamukauszttal kapcsolatban

David Cole a hazug holomítoszról - halottgyalázás vagy igazságkeresés?



Friss hírek az elmúlt 24 órából