Ugrás a cikkhez
Reklám

Csendesen telt az éjszaka a Borsod megyei Sajóbábonyban – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Hogy mi igaz belőle, hamarosan kiderül.





A fokozott rendőri jelenlét már a település előtt, a 26-os számú főút elágazásánál érezhető, ugyanis rendőrök szúrópróbaszerűen igazoltatják az arra haladó járműveket (tehát továbbra sem a magyarvérre szomjazó hordával foglalkoznak - a szerk.).

A településen kora reggel minden csendes és nyugodt. A bejáró dolgozók menetrend szerinti buszjáratokkal érkeznek a városba, az út szélén már nincsenek csoportosuló személyek. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek reggel elmondta: éjfél után a demonstráló csoportosulás elhagyta a település határát, a helyi lakosok – akik szintén az út mellett gyülekeztek – hazatértek, éjjel atrocitás nem történt.

A fokozott rendőri jelenlét továbbra is jellemző a városban. 

Friss: - "Megölünk minden magyart! Mi erről vagyunk híresek!" - a cigányok által szétvert Suzukiban ülő egyik hölgy beszámolója

- Megszólal a felpofozott MSZP-s képviselő: "[nem a cigányokat, hanem] a magyarokat ölik meg, őket rabolják ki"

- Hazudozik és a cigókat mosdatja a média Sajóbábony kapcsán

Korábban írtuk: Kafferhorda támadt Sajóbábonyban  a gárdistákra, akik a helyi boltvezető hölgyet kívánták megvédeni, mivel előzőleg a cigányok tettleg bántalmazták őt azért, mert részt vett a Jobbik lakossági fórumán. A városba bevezető utakat az ÁVH lezárta, a rend héber őrei a gárdistákat zaklatják.





Ezer főre duzzadt az eltartóik ellen fellázadt cigánycsürhe lélekszáma, majd mindegyik génhulladéknál található ásó, kapa és szamurájkard. Egy pár retkest előállított a homárőrség, garázdaság (újabb hír szerint etnikai alapú támadás) vádjával, holott a faji alapú gyilkossági kísérlet alapból megállta volna a helyét, amikor fejszével vertek szét két autót, amiben magyarok ültek. A színesbőrű rasszisták fegyvereinek elkobzása helyett a bűnpártoló ÁVH a gárdistáknál keresett önvédelmi eszközöket. A legtöbb más országban sortűz és statárium várt volna a rablógyilkos cigányhordára, itt a "rendőrök" igyekezete arra irányult, nehogy a magyarok elverjék az etnikai alapon kiirtásunkra szerveződő parazitákat. Ráadásul Sajóbábonyban nem minden előzmény nélküli a cigányterror, lopás, rablás, betörés mellett öltek is már, brutálisan lásd itt.























(Képek: MTI - Index)

Már a fórum ideje alatt fenyegetőztek:




Alább láthatók olvasónknak a Szent Korona Rádió számára készített képei:



















A Jobbik közleményben jelezte, elég a cigányterrorból!

00.07: Egyed Zsolt, (a Jobbik BAZ megyei elnöke) legújabb jelentése:  Mivel az éjszaka hosszú és hideg, főleg Sajóbábonyban, a Jobbik megyei vezetése intézkedett a jelen lévő gárdisták és szimpatizánsok ellátásáról. Nemsokára érkezik a vacsora, sajóbábonyi magyarok pedig forró teát készítenek a gárdistáknak és a szimpatizánsoknak.

A Gárda továbbra is kitart!"

23.56: Olvasónk az este folyamán belenézett a zsidó tévékbe és úgynevezett hírportálokra, mik folynak ott tájékoztatás helyett:

Szándékosan belenéztem az általam oly nagyon megvetett cionbolsevik, zsidórasszista, cigányfajvédő RTL Klub és HírTV híreibe... Beleolvastam az online médiába is. Rosszul tettem...

RTL Klub: "Karanténban érzik magukat a szederkényiek...". Meg valami Isten háta mögötti faluban 300 embernek beadták a vakcinát... - Most őszintén, kit érdekel ezekben a pillanatokban? Kit érdekel, hogy a média által agyonbeszélt H1N1-gyel mi újság?!

HírTV: "Tömegverekedés Sajóbábonyban... Miután pár roma megvert egy boltost, fel akartak vonulni a gárdisták, és eztán tört ki a tömegverekedés..." - idióták! Balta és szamurájkard? Az nem volt?! A Suzuki ülésében a fejsze nyoma, az "tömegverekedés"?! A rohamrendőrökkel tárgyaló cigányvajda?! Az meg ki?! Ki az ma Magyarországon?! Senki!! Egy köztörvényes bűnöző! 2006 őszén kivel tárgyalt a rendőrség, mielőtt kilőtték a járókelők szemét és lovasrohamot intéztek?!

A legnagyobbat a Zsindex hazudta

index.hu: "...A helyi lakos szerint azonban a gárdisták néhány autóval felvonulva provokáltak a cigánysoron. Állítólag egy 16 éves fiút megpróbáltak elütni, aki meg is sérült, "most is húzza a lábát." Ezek után fordultak a romák az autósok ellen..." - Az előzményekről, a magyarok megtámadásáról semmi. És mindez a BULVÁR rovatban, nem a BELFÖLD -ben! Ki az, aki ezt ma még megeszi?! Ki az, aki mosdatja a cigánybűnözőket?! zsindex... említésre sem méltó, csak a baj az, hogy pár tíz-száz ezer agymosott birka brióssal, langyos tejeskávéval meg index.hu -val kezdi a hétfő reggelt..(Igaz, de Kuruc.info-val is, és az arányok napról napra a mi javunkra tolódnak el. Már megelőztük az összes jobbos és áljobbos lapot és a ballib 99%-át is. Itt mondjuk el, hogy az antimagyar, cigányfajvédő, zsidórasszista, hírhamisító Zsindex Nobilis Kristófon keresztül a zsideszcionista Schmidt Mária érdekeltsége - a szerk.). A zsidó szerkesztők és olvasók figyelmébe pedig azt ajánlom, hogy a Gárda NINCS BETILTVA, hanem egy tíz tagú egyesület lett feloszlatva!

Rendőrség: "karókkal és botokkal betörték a szélvédőt... a rendőrségnek köszönhetően helyreállt a rend..." - na erre mit mondjak, hogy polkorrekt legyen? Hogy a degenerált rendőr nem tud megkülönböztetni egy botot egy baltától? Vagy, hogy a degenerált homárőr sün nem tud felismerni egy ülésbe vájt fejszenyomot? Vagy, hogy nem akar? Vagy, hogy nem degenerált, csak megint felső utasításra a rossz oldalra állt, és elmismásolja az ügyet? Vagy, hogy a Gárdán múlott megint? Vagy, hogy "helyreállt a rend", miközben több száz fős cigányhorda grasszál továbbra is fegyverrel?

Szerencsére pár tíz-száz ezer viszont kuruc.info-t és Barikádot olvas, nem ezeket a fajvédő sz@rokat. Aki ezt teszi, az tudja mi történt. Vagy történhetett volna... Nézzük csak:

2009. november 16., hétfő: "Alig zárult le az olaszliszkai lincselés 3 éves eljárása 157 év büntetéssel, tegnap az esti órákban újabb bűncselekmény áldozata lett egy ember, 30-40 roma elkövető brutális fellépésének következtében..." - szinte látom magam előtt ezt az újabb szomorú hétfő reggelt. Egy cigány előzetesben, a többi meg otthon jajong a "rászistá mádzsárok" miatt.

Ehelyett az történt, hogy egy újabb "Olaszliszkát" akadályozott meg az Új Magyar Gárda. Közel ezer felfegyverkezett cigány ámokfutását akadályozta meg pár száz gárdista, egészségét, biztonságát, életét kockáztatva rendőri intézkedések hiányában. Azt hiszem, hogy néhány embert kevésbé vígasztalt volna az utólagosan fokozott rendőri intézkedés, miután családtagjaik vérbe fagyva hevertek volna a bolt előtt. Valószínűnek tartom azt is, hogy a sündőrség a Gárda hallatán vonult ki, nem pedig a cigányhorda hírére.

Rejtély a számomra, hogy...
- hogy ki és miért tüzelte fel ezeket a magukból kivetkőzött állatokat, mert nem maguktól mentek oda, az biztos!
- hogy a "reggelre megölünk minden magyart!" miért hiányzik a cionista média híreiből?!
- hogy eztán miből fognak elősködni ezek a vérszívó, vérszomjas vadállatok!?
- hogy mióta köztörvényes bűnöző cigányvajdák a megmondó emberek, akik üzeneteket közvetítenek a magyarság felé?!

De a legnagyobb rejtély a számomra az, hogy melyik lesz az a nap, amikor megelégeljük végre, hogy ezek a férgek, magyargyűlölő héber társaikkal karöltve végképp tönkretegyék a tisztességes magyar emberek életét.

Szebb jövőt!
S. D. Szeged

23.33: Időközben kiderült, valamivel több tetvest tartóztattak már le, tömegoszlatásról azonban szó nincs továbbra sem, a rablógyilkos mokkáknál pedig fegyver van. Még egyszer a párhuzam: 2006 őszén és azóta is az ÁVH rendszeresen és törvénytelenül terrorizál, szemeket lő ki, oszlat, vízágyúzik, viperázik - fegyvertelen magyar hazafiak, békés megemlékezők rovására. A magyaroktól bevasalt adókból tenyésztett cigánycsürhe ellenben felfegyverkezve tarthatja rettegésben egyre több település lakóit, az úgynevezett rendőrség nem oszlat, nem tartóztat le tömegesen fekete rasszistákat, még azután sem, hogy őket is egyre több orktámadás éri. Még a liszkai lincselők zömét is futni hagyták, és nem vádolták őket faji alapú lincseléssel, noha azt ordibálták: Öld meg a magyart.. Ez év július 4-én az ávósférgek kb. 200, békés gárdistát vettek őrizetbe, mert azok tüntetni merészeltek, míg most kb. ezer gyújtogató, lincselni próbáló, boltosra támadó ork közül mindössze négyet.

Sajóbábonyban a helyi bolt vezetője, akit megvertek a cigányok, Müller Pálné Égető Katalin, MSZP-s helyi képviselő. Vagyis a Gárda és a Jobbik nem nézte párthovatartozását, egyszerűen egy magyar ember segítségére sietett, míg a rezsim rendőrsége cserben hagyta. Reméljük, Müllerné levonja a végső következtetést Bajnaiékról (és szóvá is teszi).

Kiss Gergely András, BAZ megye gárdakapitánya arról számolt be, mit tudott meg a rendőrkapitánytól.

- Négy embert (vagyis cigányt - a szerk.) már őrizetbe vettek azok közül, akik csákánnyal, baltával támadtak rá a gárdisták autójára. Két embernek kezdeményezik az előzetes letartoztatását, további tettesek felkutatásán dolgozik a rendőrség, hiszen nem négyen, hanem legalább tízen püfölték az autót. A rendőrség biztosított minket arról, hogy megerősíti Sajóbábonyban a rendőri jelenlétet, ahol egyébként négy körzeti megbízott dolgozik. A gárdisták felháborítónak tartják, hogy a cigányvajdákat beengedték a városközpontba, ők pedig a település szélére szorultak. A cigányvezetőkkel ellentétben őket senki sem invitálta tárgyalásra, holott nem ők támadtak a romákra, hanem azok rájuk. (Kállai Csaba országos cigányvajdát ezzel ellentétben nem csak beengedték a településre, de még tárgyaltak is vele, sőt, provokatív, rosszindulatú üzeneteit is úgy tolmácsolja a média, mint, ha ő bárkit is bármit is képviselne. - barikad.hu)

Megkezdték a rablógyilkos feketék kimosdatását: a magyarellenes Index hazugsága szerint a megtámadott gárdisták elütöttek egy cigánygyereket. A megyei rendőrfőkapitány adott tájékoztatást az egybegyűlteknek, ahol magyar elkövetőkről nem, pusztán garázda cigányokról volt szó. Négy cigánnyal szemben indítottak eljárást, kettőt előzetes letartóztatásba helyeztek (Noha sok száz tombolt felfegyverkezve - a szerk.). A bűncselekmény: garázdaság, testi sértés, közösség elleni támadás. Az egyik előállítottnál balta volt, a másiknál szamurájkard. Jelenleg a  (köztörvényes) cigányvajda tárgyal a polgármesterrel a faluban.

(SZKR nyomán)

23.03: Egyed Zsolt (akit tévesen a Gárda BAZ megyei kapitányának neveztünk, noha a Jobbik megyei elnöke, ezért elnézést kérünk. Az Új Magyar Gárda megyei kapitánya valójában Kisgergely András) újabb helyszíni tudósítása:

A helyszínre érkeztek különböző cigányvezetők, vajdák stb. Jelenleg a polgármesterrel egyeztetnek. (Ismét megkérdezzük, mi egyeztetnivaló van bűnöző stricikkel vagy azok pártfogóival. A hatóságok egyetlen feladata a fegyveres cigányhorda szétoszlatása és valamennyiük letartóztatása, már persze ha magyar Magyarországon élnénk - a szerk.)

Természetesen az egyeztetésre sem a Gárda, sem a Jobbik részéről
nem kapott senki meghívást! A gárdisták létszáma percről-percre növekszik, a rendőröknek megérkezett a váltás.
Tipikus állóháború.

22.56: A település polgármestere, Nagy Imre egyezetett a rendőri vezetőkkel és reméli, minél hamarabb helyreáll a rend Sajóbábonyban. A borsodi cigányvajda (közönséges bűnöző), Lakatos Attila kijelentette: "garantálom, hogy itt nem lesz semmi baj, le kell csillapítanunk az indulatokat, senkinek nem eshet bántódása."

Kállai Csaba az országos cigányvajda (közönséges maffiózó ez is, az enyingi gyilkoscigányok üzlettársa - a szerk.), a médián keresztül azt üzente a gárdistáknak, hogy ne vonulgassanak, ne masírozzanak, hanem ismertessék meg programjukat a cigánysággal, és ha megfelelő programot tudnak lerakni a romák majd mellé állnak. (A Jobbik már számos alkalommal ismertette a cigánykérdéssel kapcsolatos elképzeléseit. Szombaton is épp ezért érkeztek Sajóbábonyba, de a cigányok nem voltak rá kiváncsiak, hanem rájuk támadtak, és fenyegették őket. - barikad.hu)

Dr. Pásztor Albert, Miskolc rendőrkapitánya is a helyszínen van, sétál, és egyeztet a rendőrökkel, telefonál. Valamelyik kollégájával beszélgetett, mikor elcsíptem néhány mondatot, miszerint nagyon komoly tanúkutatást, kihallgatásokat, nyomozást kell folytatni az autókat széttörő helyiek ügyében. (Reméljük ezúttal végre valóban így is lesz. - barikad.hu) Kiderült, az előbb nem erősítést, hanem váltást kaptak a rendőrök.

22.47: Bencs Gábor, a sajóbábonyi Jobbik elnöke nyilatkozott a sajtó munkatársainak a település táblájánál. A politikus felvázolja az előzményeket, miszerint tegnap a lakossági fórum kezdete előtt már egy -másfél órával megjelentek a cigányok. Bencs Gábor, megerősíti azt, amit órákkal ezelőtt leírtunk és azt állítja felvétel is bizonyítja, hogy a helyi boltban megverték a tulajdonost, mert az üzlet be volt kamerázva. Bencs Gábor azt állítja, őt és családját megfenyegették a romák, ezért védelmet kért a rendőrségtől. A rendőrség személyi védelmet nem tudott biztosítani, de megerősített jelentétet igen a településen. A gárdisták a sajóbábonyi Jobbik elnöke szerint az ő védelmére siettek a településre, de rögtön megtámadták őket a romák, akik baltával, csákánnyal estek a gárdisták autójának. Bencs Gábor fél, nem mer hazamenni, örül, hogy az ország több pontjáról érkeznek a gárdisták.

A minap.hu tudósítója szerint most már kicsit nyugodtabb a hangulat, bár a rohamrendőrök és a romák nem csaptak össze (Értsd: az ÁVH felső parancsra, faji alapon nyilván nem oszlat cigányokat, akkor sem, ha azok felfegyverkezve követnek el bűncselekményeket, többek közt lincselni is próbáltak). Tetvesék az árokparton és több utcában tüzet gyújtottak, csapatokba verődtek, nem mennek haza.

A napi.hu tudósítója szerint ismét érkeztek rendőrök a helyszínre, nem tudni, hogy erősítés jött vagy egyszerűen váltás van. A tűzoltók a szántóföldeket világítják be, hogy a hatóságok lássák azt a terepet is, ahol nem áll rendőrsorfal. Az "országos vajda", Kállai Csaba (közönséges bűnöző) a helyszínre érkezett. és bement a polgármesteri hivatalba (milyen alapon?? a hatóságok a cigányjogot ismerik el a törvények helyett???). Többen azt állítják, látták Dr. Pásztor Albertet, a miskolci rendőrkapitányt, ahogy elhagyta a hivatalt és Sajóbábonyt. A gárdistáknak egyébként kifejezetten jó a kedvük, énekelnek.

22.30: A térségben élő olvasónk írja:

20:35 körül érkeztünk a helyszínre, kb. 21:00-ig tartózkodtunk a kereszteződésnél. Hatalmas volt a köd, a látótávolság 100 m alatti volt.
A bábonyi behajtót rendőrautó állta el és minden behajtani szándékozót megállítottak. A Bábonyba vezető úton a háttérben halványan látszott, hogy rengeteg gépkocsi áll az út mentén a rendőrkordon mögött. Hogy milyen gépkocsik az nem látszott.

A kereszteződés meglehetősen veszélyes, ilyenkor ködben pedig különösen. Mivel egy nagy forgalmú négysávos utat keresztez egy közepes forgalmú kétsávos út.

Ottlétünkkor néhány autó várakozott csak a kereszteződés környékén. Egyesek jöttek, mások mentek. Az kereszteződésben álló autókban vagy nem volt senki, vagy néhány magyar állampolgár ült.

A rendőrök le sem szarták őket.

Sajóecseg felől érkezett egy ezüst BMV 730D (rendszám: LKP-052) 2 "hátrányos helyzetű" kancigánnyal, Miskolc felől egy fekete Mercedes terepjáró (rendszám: nem tudtuk leolvasni) érkezett két boxossal. Majd végül Sajószentpéter felől egy Ford Transit platós "3 személyes kabinnal" kis teherautó érkezett (rendszám: ESL-280), 5 orkkal a fedélzeten.
Ezután a 9 ork az út szélén a két nagyértékű kocsi mellett röviden tárgyaltak valamit, majd kinyitották az ajtókat és pakoltak be valamit. A rendőrök az út másik oldalán néztek.

Majd beültek a két autóba és áthajtottak a kereszteződésen be Bábonyba. A másik oldalon a rendőrök megállították őket. Beszéltek velük, majd telefonált az egyik rendőr és a telefont odaadta (!) a Mercedes terepjárós cigánynak. Rövid huzavona után a terepjáróból kiszállították a 4 utast, akik visszamentek az út másik oldalára. A BMW pedig teljes gázzal szintén keresztülhajtott a négysávoson. A Mercedes terepjáró egy cigóval bement Bábonyba.

Az ecsegi behajtónál a 8 boxos "félpályás útlezárást tartva" hangosan, sokáig tanakodott. Úgy néz ki a többi segílyeshez mentek erősítés gyanánt. A kereszteződésben a néhány autón kívül egy-két ember állt csak, nem láttunk több magyart.

Üdvözlettel: Sajószentpéterről

22.12: A cigányfajvédő, zsidórasszista kormánysajtó és egyes zsideszes orgánumok is "tömegverekedésről" hazudoznak, amivel egy szintre kívánják hozni a cigányokat a magyarokkal és elkenni próbálják, hogy a büdöscigányok hordában, fegyveresen támadtak fegyvertelen, békés magyarokra, és lincselést, gyilkosságot is megpróbáltak végrehajtani. Az ÁVH továbbra sem vág rendet, nem vet be könnygázt, izraeli vízágyút, tonfát, viperát a gyújtogató etnoterroristák ellen, hanem egy cigányvajdával tárgyal (!). Kuruc.info: Milyen alapon merészel  tömegoszlatás helyett bűnözővezérekkel diskurálni az ÁVH, amely a törvénytisztelő gárdistákat minden lehetséges alkalommal zaklatja?? Hol van a magyar jogrendben a cigányvajda intézménye, akivel bárkinek is tárgyalni kéne??

21.53: : Egyed Zsolt, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zempléni elnöke szerkesztőségünket a következőkről tájékoztatta:

"Sajóbábony jobbára egy demilitarizált övezethez hasonlít. Most érkeztem vissza a helyszínről, az Új Magyar Gárda több száz fővel van jelen, megérkezett a Nemzeti Őrsereg is.

Az ötszáz méterre lévő cigánysorról a következő kiabálások hallhatóak:
"Megöljük az összes magyart!" "Meghaltok, gárdisták" stb.

A helyzet súlyosságára jellemző, hogy egyre több a rendőr, egyre fokozódnak az indulatok. A Hír TV szokás szerint tömegverekedésről beszél (hazudik, a ballib média zömével együtt - a szerk.), pedig ez a cigányok által elkövetett újabb gyilkossági kísérlet volt.

A kis Suzukinak szinte egy épp eleme sincs, jól kivehetőek a fejszenyomok az autón. Újabb ékes bizonyíték, hogy hova vezet a többségi társadalmat sárba tiporni igyekvő balliberális politika. A budai villanegyedből nem látszik Sajóbábony sem.

A most érkező gárdistákat,szimpatizánsokat a rendőrség ismét nem engedi be a sajóbábonyi bekötőútra. Minden bizonnyal azért, hogy ne legyenek egyre többen.

A Gárda kitart és nem hátrál!"

21.45: Jelenleg kb. 300 fegyvertelen magyar gárdista, 100, ugyancsak fegyvertelen jobbikos és mintegy ezer, felfegyverkezett cigányterrorista áll szemben egymással, illetve köztük az ávósok, akiknek valahogy nem akaródzik keményen fellépni a színesbőrű csőcselék ellen. Mint megtudtuk, az Új Magyar Gárda, ha kell, egy hétig is helyszínen marad, amennyiben a bűnpártoló, magyarellenes rendőrség képtelen a rend és közbiztonság helyreállítására, a fegyveres cigányterroristák megfékezésére.

21.00: A Minap.hu tudósítása: „Bent vagyunk sajóbábonyi cigánysoron. Több száz roma tüzet gyújtott és agresszíven reagálnak az újságírók jelenlétére. A fotósokra haragszanak leginkább, amint meglátják a vakú fényét, rögtön fenyegetőznek. – Ne villogjál öcsém, mert elvágom a torkod- ezt üvöltötte nekem egy helyi férfi, mikor képeket készítettem, egy másik, pedig letolta a nadrágját és a hátsóját ajánlgatta az operatőröknek, fotósoknak. Az árok partján felvették bevetési ruhájukat a rohamrendőrök, akik most farkasszemet néznek a romákkal. A sajtó a rendőrök sorfala mögött húzódott meg, a gárdisták egyelőre messzebb vannak, most a rendőrség és a romák között éleződik a helyzet. A település polgármestere, is itt van, meleg teát hord a rendőröknek. A cigányvajda is a helyszínre érkezett (Kuruc.info: Milyen alapon merészel  tömegoszlatás helyett bűnözővezérekkel tárgyalni az ÁVH, amely a törvénytisztelő gárdistákat minden lehetséges alkalommal zaklatja?? Hol van a magyar jogrendben a cigányvajda intézménye, akivel bárkinek is tárgyalni kéne?? )”

Nagyon reméljük, hogy a rendőrök most is hasonló határozottsággal lépnek fel, mint 2006 őszén, s holnap láthatok egy pár fotót kilőtt szemű cigányokról. (Geyer, Kuruc.info)

20.20: Most már folyamatosan érkeznek - rendőri felvezetés mellett - a menetrendszerinti buszjáratok a településre, igaz jóformán üresen, hiszen az utasok a település határától korábban már gyalogosan közelítették meg a lakhelyüket. A teljes útzár megszüntetéséről egyelőre még nincs hivatalos információ.

20.10: "Az autón körbe az összes ablakot betörték, fejsze és husángnyomok tömkelege található az Suzukin, a vezetőülés háttámlájánál oldalról egy fejszenyom látható." - mondta el a Boon tudósítója, miután szemrevételezte a cigányok által megtámadott Suzukit. Méghogy garázdaság... Faji előítéletből elkövetett gyilkossági kísérlet!

20.05: Most engedte be a sajtó munkatársait a rendőrség Sajóbábonyba. Legalább száz gárdista is várakozott, őket is továbbengedte a hatóság. Saját kocsijával gurulhat be mindenki a településre. Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint folyamatosan jönnek a gárdisták, többen a fővárosból érkeznek. Bent a településen hatalmas tömeg van. (Minap.hu)

20.00: Hatalmas szirénasüvítés hallatszik, rengeteg készenléti rendőr érkezett a helyszínre, attól tartok, valami baj történt odabent- mondta kollégánk, aki még mindig kint várakozik több újságíróval együtt - ismertette a Minap.hu tudósítója.

19.45: Kis helyzetismertetés: A délután folyamán, a lezárt városban az a hír terjedt el, hogy a cigányok fel akarják robbantani a gyárat. Egyelőre nem tudni, hogy van-e valóságtartalma a híresztelésnek, bár a génhulladék, élősködő cigánybűnözőből bármit ki lehet nézni. Bocsánat, bármit nem, hisz munkára, alkotásra, adófizetésre, civilizált életmódra alkalmatlanok. Míg Sajóbábonyon belül a rendőrök visszaszorították a büdösöket a cigánysorra, ezáltal jelentősen csökkent a feszültség a településen, addig Taktaközből több száz cigány kelt útra, hogy Sajóbábonyba menjenek. A rendőrség is nagy erőket csoportosított át Budapestről és Nyírbátorból. A Sajóbábonyba vezető bekötő útra senki, még a tv stábok sem mehetnek be. Ezáltal viszont a rendőrök meggátolták a helyszínre érkező gárdistákat, szimpatizánsokat, hogy segítsenek bajba jutott társaikon. Könnyen észrevehető, hogy miért lépett fel most az egyszer gyorsan és valóban szakszerűen (az eddigi hírek szerint) a rendőrség: amennyiben a több száz gárdista bejut Sajóbábonyba, akkor vélhetően elszabadult volna a pokol, aminek a vége az lett volna, hogy a cigányokat végre jó alaposan elverik a magyarok. Egy ilyen helyzetben a bábonyi magyarok sem maradtak volna tétlenek, bőven akad a magyarban felgyülemlett harag a kátrányos kisebbséggel szemben. A mai események ugyanakkor egy kérdést biztosan felvetnek: ki szervezte meg a cigányok lázadását? Mert azt, hogy ez egy spontán akció volt a részükről, még a gyerekek sem hiszik el. (Kuruc.info, Geyer)

19.20: A Minap.hu tudósítója jelenti: "Lassan megindul a kocsisor, végre kijöhetnek azok az emberek, akik Sajóbábonyban rekedtek, de a városba csak lakcímkártya ellenőrzés után mehetnek be az ott élők. Helyszínen lévő kollégánk várakozik, várja, hogy beengedjék Sajóbábonyba. A sajtónak megígérték a rendőrök, hogy hamarosan beviszik őket a településre. Kollégánk sajóbábonyi ismerősétől megtudta: a helyiek rettegnek, nagyon félnek a feldühödött romáktól, akik megvadulva járják a főutcát, és azt üvöltözik holnapra megölünk minden magyart!"

Igen, kedves olvasóink, ez a ma Magyarországa!  Az ávósok pedig vélhetően azért ellenőrzik a  városba belépni szándékozók lakcímkártyáját, hogy meggátolják a gárdisták bejutását, miközben ők, - saját bevallásuk szerint - nem nyújtanak védelmet a rettegő magyaroknak. 

19.05: A rendőrség jelenleg a Suzukinál helyszínel. Felháborító! -a tettesek
ellen garázdaság miatt indítanak eljárást és nem gyilkossági kísérletért! A rendőrök közben átvizsgálják a gárdisták autóit, nincs-e benne olyan eszköz, mely alkalmas adott helyzetben az önvédelemre. Szerintük a cigány szamurájkard az természetes! A cigánysoron továbbra is nagy a mozgolódás!

19.00: A Havaria Press jelenti:

Statárium közeli állapot Sajóbábonyban

Több száz, egyes becslések szerint legalább ezer cigány ember és az Új Magyar Gárda mozgalom több száz tagja néz farkasszemet Sajóbábonyban, ahol egy szombaton tartott lakossági fórum után szabadultak el az indulatok. A pattanásig feszült helyzetet a kisvárosba folyamatosan érkező rendőri erők próbálják kordában tartani - értesült a HavariaPress.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szombaton tartott lakossági fórumot a borsodi kisváros általános iskolájában, a feloszlatása után újjászervezett új Magyar Gárda mozgalom biztosítása mellett. A helyszínen csoportosan jelentek meg a helyi cigányság képviselői, akik aztán - a környező településekről odaérkező társaikkal együtt - már legalább százfős csoportot alkottak a fórum végére. Az egyre fenyegetőbben fellépő tömegben feltűntek ásók és kapák, de szamurájkardok is, fizikai atrocitás azonban nem történt – köszönhetően a gyorsan odavezényelt miskolci rohamrendőröknek. Vasárnap reggel azonban megverték a fórumon részt vevő egyik asszonyt, egy helyi boltost, s nyilvánosan és halálosan megfenyegettek a helyi cigányság képviselői mindenkit, aki a rendezvényen jelen volt. A megvert nő, valamint a Jobbik halálosan megfenyegetett helyi vezetője a rendőrséghez fordult védelemért, ám elutasították őket.

Az Új Magyar Gárda tagjai azt követően jelentek meg újra a településen, hogy kiderült, a rendőrség nem biztosít személyi védelmet sem a megvert nőnek, sem a megfenyegetett embereknek, így a védelmet majd ők biztosítják. A kisvárosba bevonuló gárdistákat feldühödött cigányok fogadták: a gárdisták két autójának baltákkal és fejszékkel estek neki, nem kímélve a bent ülőket sem. A környező településekről folyamatosan érkeztek a cigány emberek a városba, ahol a késő délutáni órákra már több százra, egyes becslések szerint legalább ezer főre tehető a számuk. Az ásókkal, kapákkal felfegyverkezett tömeget a folyamatosan odavezényelt rendőri erők tartják kordában. A rohamrendőrök megpróbálják elkülöníteni a két csoportot, de az indulatok pattanásig feszültek. A legfrissebb információk szerint a kisvárosban statárium közeli állapot van: az oda vezető utakat a rendőrség lezárta.

18.50: Egyed Zsolt tájékoztatása szerint a Gárda egész keleti dandárja, a csendőrséggel együtt, Sajóbábonyba vonult. A Minap.hu hírportál helyszíni tudósítójának jelentése szerint: "Hatalmas kocsisor torlódott fel a 26-os úton. Az emberek nem jutnak haza, nem engedik be őket saját településükre. A rendőrség lezárta a területet, egyelőre senkit nem engednek be. Több ember ideges, fél, attól tart baja esik a Sajóbábonyban lévő hozzátartozóiknak. Hatalmas a rendőri készültség, bármerre nézek rendőrautót, rohamrendőröket látok".  "- Helyszínelik a romák által összetört Suzukit a rendőrök és őrzik a települést, de mi is maradunk. Nem beszélnek róla, pedig pár éve itt is történt egy borzalmas tragédia, mikor kiraboltak egy férfit és nyakon szúrtak. A helyi magyarok örülnek neki, hogy itt a gárda, mi innen el nem mozdulunk, míg helyre nem áll a rend"- mondta Egyed Zsolt, aki a Sajóbábonyban lévő gárdistákat koordinálja.

18.36: Olvasónk jelenti: Valószínűleg összecsaptak a gárdisták a cigányokkal. A környék összes rendőre ott van. Valószínű, hogy sérültek is vannak mert több rohammentő is bement a településre. Egyébként jelenleg senkit sem engednek be a faluba, még az ott lakókat sem.

18:20 A helyszínen mintegy 80 gárdista tartózkodik. Az eset előzménye, hogy egy Suzuki leparkolt egy bekötőúton, és beszélgettek egy rendőrrel, amikor megállt mellettük egy kisbusz. Ebből 30-40 cigány ugrott ki és szó nélkül elkezdték ütni az autót, amelyben egy 16 éves kislány, 30 éves nő, és egy 18 éves fiatalember tartózkodott. A cigányok szétverték az autót, az, hogy itt nem történt második Olaszliszka három halálos áldozattal az autóvezető lélekjelenlétének köszönhető, meg a kitartó kis Suzukinak, amivel ki lehetett tolatni a bekötőútról. A rendőrség közben megérkezett, ám csak igazoltatnak, miközben több száz cigány áll a putrija előtt, kapával-kaszával a kezében. Velük szemben 80 gárdista, akik egyre inkább úgy hiszik, ennek a helyzetnek békés megoldása már nehezen lehet.

Vécsre is elindultak

17:10 Kiss Róbert, az Új Magyar Gárda főkapitánya tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Vécsen is hasonló, cigányok által elkövetett garázdaság történt: ott egy jobbikos vezető házába törtek be. A Gárda budapesti, Pest és Heves megyei szakasza, körülbelül 100-150 fővel indult meg a helyszínre. Ha ott sikeresen megoldják a problémát, ez a csapat is elindul Sajóbábonyba - mondta el Kiss Róbert.
Sajóbábonyban megtámadták a Gárdistákat!

17:15 Két autót, mellyel a gárdisták csapatát vezették, baltával és kapával vertek szét helyi cigányok. Az erős rendőri jelenlét ellenére a cigányok támadásra készülnek! - tájékoztatta szerkesztőségünket Egyed Zsolt.

17:50 Sajóbábonyban a rendőrség lezárta a bevezető utat, három cigányt pedig előállítottak a baltás támadók közül. A helyszínre a Nemzeti Őrsereg is elindult.

Az előzmények:

November 14-én Sajóbábonyban járt a Gárda, eleget téve egy régi tartozásunknak. Mint az várható volt, a jobbikos lakossági fórumot kiemelt érdeklődés várta a településen mind a lakosság, mind a helyi kátrányos helyzetű kisebbség részéről…

Már a rendezvény előtt gyülekeztek a retkek az eseménynek helyt adó iskola előtt. A gárdisták a kapuban állva akadályozták meg a nem kívánt személyek bejutását, akik között pár ittas hangadó ellenére viszonylagos nyugalom uralkodott. Mielőtt elfajultak volna az indulatok, a kiérkező rendőri erők többször is szétzavarták a csoportosulást.

Kivételesen nem minket kezdtek el igazoltatni és előállítani, hanem végre azt tették, amire esküjük kötelezi őket! Így gárdista-cigány összecsapásra nem került sor.
A fórum rendben lezajlott, ám ezt követően ma, november 15-én Bencs Gábor Sajóbábony Jobbik elnökét életveszélyesen megfenyegették a helyi cigányok, illetve minden sajóbábonyi lakost, aki részt vett a fórumon! A helyi üzlet boltvezető hölgyét saját boltjában, ma délelőtt tettleg bántalmazták a cigányok. A rendőrségi feljelentés mindkét esetben megtörtént, de a rendőrség nem tud a magyar lakosságnak védelmet biztosítani.

A helyzet súlyosságára való tekintettel – hogy védjük a magyar lakosságot – az Új Magyar Gárda Mozgalom vezetőségével egyeztetve dandár szintű kivonulás került foganatosításra, eleget téve ezzel hitvallásunknak és eskünknek, a nemzet és a magyarság védelmében! A kivonulás 17 órakor kezdődik.

Egyed Zsolt, Jobbik, B.A.Z.megyei elnök

(Barikád nyomán)

Kapcsolódó: - Elfogták a Kálozon gárdistákra támadó cigányterroristákat - betörők vannak köztük, fegyverek kerültek elő

Ajánló: Könyv a gárdáról - Az új véderő! (x)



Friss hírek az elmúlt 24 órából