Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés: Egyik olvasónk, G. András, feltöltötte magához a két évvel ezelőtti gyilkossággal kapcsolatos videót. Aki esetleg nem tudná, mivel kapcsolatos anyagról van szó, kövesse az alább, az eredeti cikk "Kapcsolódó cikkek" szekciójában szereplő két hivatkozást.

 

 

Eredetileg írtuk (2008.03.31. 20:42): Sajóbábony – kinek kell bemutatnunk? A még kisebbségben levő cigányság már most terrorban tartja a magyarokat, akik – utolsó lehetőségként – a halálbüntetés visszaállítását követelik, különösen most, a legújabb, romák által elkövetett gyilkosság után. A TV2 riportja következik, amely jelenleg ITT, ill. ITT érhető el (megpróbáljuk majd ide is beilleszteni).

Pár idézet / gondolat:

A gyilkos családja, amit sokáig mutat a kamera, természetesen cigány.

Azok a gyilkosságot kommentálva a szokott szöveggel jönnek: “Be volt gyógyszerezve [a gyilkos], be volt rúgva, azért tette” – Istenem, hányszor hallottuk már ezt az “érvet”!

Parasztozást is jócskán hallunk (5:24): “Nem kéne összevegyíteni a cigányságot. Meg parasztba [fehérben] is van ám olyan!” (1. Arányok, angyalom, arányok! 2. Ha valaki esetleg bizonyítékot keres arra, hogy a cigányok egyszerűen csak alsóbbrendű parasztnak tartják a fehéreket, nesze.)

A fiatalok isznak, randalíroznak, jogosítvány nélkül vezetnek”, “Nekik [a rétinégereknek] csak élniük kell, nekünk [a fehéreknek] dolgozni is”.

A polgármester (6:20): “Beadja a szociális bizottsághoz a kérelmét segélyre, és közbe a ****-ban hirdeti, hogy “Bejárónőt keresek”. Hát van képe hozzá”. (Más interjúban is elmondta ugyanezt a polgármester; akkor hozzátette azt is, a cigányluvnyának ahhoz is volt képe, hogy beleírja a hírdetésébe, fizetés segélyosztás napján.)

Kiderül az is (6:29), hogy az elmúlt húsz évben három gyilkosság történt, amely mindegyike egyszerű rablásnak (!) indult (vesd össze: indokolatlan brutalitás, mint a cigánybűnözés egyik legismertebb jellemzője). “Ez a szám tulajdonképpen nem kirívó, ha az országos adatokkal hasonlítjuk össze” – így a TV2. Erre csak azt tudjuk mondani, amit már annyiszor elmondtunk: miért van az, hogy a ballib médiumok az elmúlt 18 évből csak három olyan esetet képesek felhozni, amiben fehér gyilkolt (minden esetben bűnöző) cigányt. És most a TV2 is elismeri azt, hogy a cigányok által (jellemzően) fehérek ellen elkövetett gyilkosságokból sokkal-sokkal több van. Ha már például a 82%-os budapesti arány nem lenne elég. Köszönjük, TV2!

“A polgármester szerint az egyszerű hétköznapokban sem működik a békés egymás mellett élés. A bolt előtt, ha vesznek szeszesitalt [Kuruc.info: segílykéből vagy éppen lopott, rablott pénzből], azt megisszák, és utána nagy hangon vonulnak ide-oda… és akkor ez persze, hogy irritálja az embereket”.

Kiderül, amíg Sajóbábony nem város, addig saját rendőrörsöt sem kap. Közben [7:10] a képen egy fát szállító utánfutót vizsgáló rendőröket látunk – tovább folyik az erdők letarolása és a fa jó pénzért való, maffiaszerű értékesítése, ahogy Zajkon láttuk?

Kapcsolódó cikkek:

Sajóbábony: büdöscigó csak beleröhög a kamerába: "gonoszok vagyunk, és leszünk" + videó

Nem állítják vissza a cigány-halálbüntetést 

Kuruc.info - Arppi S.



Friss hírek az elmúlt 24 órából