Ugrás a cikkhez
Reklám

“Megfenyegették, ha szólni mer a rendőröknek, elvágják a torkát”

Ahogy már tegnap beharangoztuk, a Hír TV új, első felében a cigányok rabszolgatartásával, csicskáztatásával foglalkozó Célpont adása feltétlen figyelmet érdemel. A video már most felkerült a netre és ITT található.

Mrija hozzászólása a zsIndex cigánytopicból: “Erről jut eszembe, itt nálunk is feltûnt nekem egy dolog. Van egy cigány család, nem putrisok, 2 Audi, kisteherautó.. Nem a putrisoron laknak, de mondjuk így sem egy nagy durranás a házuk. Na mindegy, a lényeg, hogy párszor kifigyeltem, jobban mondva feltûnt-és érdekesnek találtam- hogy ugrál nekik egy fehér gyerek. Kicist úgy néz ki, mintha nem lenne 100-as, de láthatóan, mint a csicska úgy ugrál, szalad, nyitja a kaput, elküldték cigiért, pakol a kisteherből, de olyan gyorsan, ugrálva, mintha az élete függne tőle. Nem lennék meglepve, ha itt is hasonlóról lenne szó. Az tuti, hogy láthatóan csicska, rabszolga a srác, csak az a kérdés, hogy kényszerítik, vagy fizetik.”

Detonátor: “Egyébként ez is csicskatartás valahol, csak megelőzi némi interezés [uzsorázás]:

"- Láttuk őt a járdát seperni a hitelező család udvarán többször is. Dolgoztatták, megalázták. Rájöttek, hogy túlságosan galamblelkû, nem lázadozik, nem tudja megvédeni magát, és a családja sem siet a segítségére - mondja egy férfi."

Pénzt vagy életet

Kékhagyma: “Éjszaka hazajönnek a dárék, felébresztették szegény idős nőt, és megmosatták vele a lábukat. MEg néha jól elverték, csak hogy tudja, hol a helye. A 11 éves fiúgyerek is megrugdosta néha.
 
Szép kis nevelés, nem mondom.......
 
Ha néha sikerül elszökniük, és  történik feljelentés, a vallomástételkor a legtöbb "rabszolga" visszavonja a vallomását, mert jól befenyítik a cigányok. :-(”



Friss hírek az elmúlt 24 órából