Ugrás a cikkhez
Reklám

"Cigány rabszolgatartók Magyarországon a Célpontban

Minden valószínűség szerint vérben forgó szemmel, vicsorogva fut az ORTT-hez a két gyűlöletkeltő kancigány, Kolompár és Horváth Aladár, ha megfelelő vágással adják közre a Hír Televízió Célpont című műsorának felvételeit péntek este. A szarvasi jobbikosok segítségével a stáb ugyanis elkészített egy olyan dokumentumriportot, amelyben kisemmizett, megalázott és megvert magyarokról és az őket kegyetlenül kihasználó cigány rabszolgatartókról szól a történet.

Ez idáig is ismert volt a szűkebb közvélemény előtt, hogs főleg az alföldi régiókban egyes bűnöző cigányhordák a lakásmaffiózókhoz hasonló módszerekkel szerencsétlen magyarok ingóságait szerzik meg és ráadásul rabszolgasorsba kényszerítve kegyetlenül megdolgoztatják őket, illetve ellenkezés esetén brutálisan meg is verik.

A főleg a figyelmetlen, nem kellő tapasztalatokkal rendelkező, jóhiszemű emberek, illetve a társadalom perifériájára szoruló, de még ingatlannal, havi juttatással rendelkező emberek kerülnek a cigányok hálójába, akik rafinált módszerekkel, beetetéssel, kábítással megszerzik a delikvens kis házát, lakását, vagy telkét, aztán következő lépésként nyugdíját vagy szociális juttatását, és befejezésképpen rabszolgaként dolgoztatják őket úgy, hogy néha-néha odavetnek nekik egy-egy falatot.

A bűnöző cigányok maffiákat alkotva vadásznak a szerencsétlen magyar áldozatokra, és ezeket a történeteket veszi górcső alá péntek esti adásában majd a Célpont. Samu Tamás Gergő, a Jobbik szarvasi elnöke már korábban beszámolt több fórumon az úgynevezett csicskáztatásról, ahogyan a kegyetlen, brutális cigányok nevezik a magyarok kifosztását, és rabszolgasorsba kényszerítését. Vélelmezhetően ez adta az ötletet a Célpont stábjának, és úgy tudjuk, hogy nemzeti érzelmű fiatalok is segítettek abban, hogy a forgatócsoport megtalálja a megfelelő embereket és a helyszíneket.

Ezt a rendkívül kegyetlen és megalázó világot teljesen vérlázító módon is be lehet mutatni, pedig csak a meztelen igazság kerül az emberek elé, de előfordulhat, hogy a hírtévé, félve a megbélyegzéstől és attól, hogy az áldozatok magyarok és a kegyetlen bűnözők cigányok, visszafogottabb képsorokkal és tálalással közvetít majd az információéhes és a cigánybűnözést szinte a saját bőrén érző embereknek."

(HunHir)

Kuruc.info: nyomás megnézni az adást (péntek, 21:35; szombat, 18:35;  vasárnap, 10:05; hétfő, 16:05); természetesen mi is beszámolunk arról, ha a video felkerül a netre.



Friss hírek az elmúlt 24 órából