Az ITT található Keresztmetszet új adásában két riport is foglalkozik a cigánysággal.

Az első a tanárverésekkel foglalkozik. Újságokból bevágott alcímek: “Itt egy mezei tanító elpusztul” és hasonlók.

Megszólal Süveges Éva is, aki hozza a formáját: továbbra is vehemensen mocskolja Hadnagy tanár urat: “úgy gondolom, ahogy már többször is nyilatkoztam, hogy egy becsukott osztályajtó mögött annak kellene történnie, amit a tanár akar”. Na persze. Ez max. akkor lenne igaz, ha a tanár kezében lennének fegyelmezési eszközök. Nincsenek, sőt, maga Süveges fenyegeti Hadnagyot börtönnel úgymond személyiségi jogok megsértése miatt.

Van olyan szituáció, amikor egyszerűen muszáj fizikálisan presszionálni egy gyereket. Ez nem jelent feltétlenül verést, akár a "fenyegető fellépés", a hang felemelése is egyértelművé teheti a gyerek számára, hogy eddig, nem tovább.

A monoton hangon tovább kérlelés viszont adott esetben totálisan eredménytelen. Márpedig ennyi, amit ma a "pedagógiai eszköztár" lehetővé tesz. A tanárát verő kiscsákó véleményem szerint egyetlen és kizárólagos hatásos kezelése az lett volna, ha beront egy kétméteres tornatanár, lekever egy akkora pofont, hogy a delikvens hatezer fokot pörög a tengelye körül, majd a délután hátralévő részében az udvaron futtatják körbe körbe harsány bíztatás, lassulás esetére valaga rugdalása közepette.

És mielőtt itt valaki legestapósoz ezért: a szóban forgó gyerek voltaképpen bűncselekményt követett el, fizikálisan erőszakoskodott egy közfeladatot ellátó személlyel. Amikor majd öt év múlva előreláthatóan betörés közben leszúrja az őt rajtakapó tulajdonost/rendőrt, akkor senki nem fogja kifogásolni, hogy igen durva fizikális erőszakot alkalmazva elhurcolják, börtönbe vetik, és az sem kizárt, hogy ha szökni próbál és az őrökre támad, akkor esetleg lelövik. Alkalmasint még az SZDSZ sem meri kifogásolni, legalábbis kimondani nem...

Holott mindezt megelőzhette volna az x évvel korábban megfelelő helyen és időben elhelyezett egyetlen pofon.

Megjegyzem, elképesztően álságosnak és nevetségesnek tartom, hogy azokkal a HHH gyerekekkel szemben nem alkalmazhat a pedagógus semmiféle pressziót, akik ugyanakkor otthon, saját környezetükben mást sem látnak, mint azt, hogy napi konfliktusait kivétel nélkül mindenki durva, kíméletlen erőszakkal oldja meg, alkalmasint őt magát is ütik-verik folyamatosan - aztán bemegy frusztrációját kiélni a tanáron, aki viszont még csak nem is védekezhet. Képmutató, álszent baromság az egész.

Érdekes módon azon, gyerekeikkel komolyan és elmélyülten foglalkozó konszolidált családok gyerekei esetén, ahol otthon elvétve fordul elő családon belüli erőszak, ott szükség sincs erre, a gyerekek többsége szófogadó és kötelességtudó, annyira mindenképpen, hogy normálisan kezelhető legyen.

“Az első pillanatban, amikor a tanár első ízben találkozik az osztállyal, azonnal kiderül, mit gondol róluk, milyen a szakmai felkészültsége, és ezt a diákok azonnal ‘leveszik’” – folytatja a mocskolódást Süveges-luvnya. Értsd: Hadnagy már eleve utálattal és megvetéssel lépett az osztályba akkor, amikor először ment be hozzájuk órát tartani, plusz szakmailag sem felkészült. (Persze, egy volt vezető fizikus nem az…)

A HírTV narrátora folytatja: “A jogaikkal mindenestre tisztában vannak, ezt mi is tapasztaltuk“ – hát igen, cigányok... „Az arc nem lehet benne a híradóba! Remélem, világos volt!“ – vágókép, tipikus cigány hanglejtéssel. „Az egyik tanár pedig azt rótta fel nekünk, hogy elmondtuk, Zoltán cigány származású. Ez így van – ahogy az iskola diákjainak jó része is az.“

Az utca másik oldalán levő segítőszolgálaton (ahol Lákátos Zolika állandó vendég volt) elmondják, hogy nagyon sokszor meg próbálták ütni őket beléjük próbáltak rúgni: „azt kell hogy mondjam, hogy az idejáró gyerekek szinte mindegyike ismeri ezt a reflexet“.

A kaposvári, 16+ évesen is még egy hétéves színvonalán vegetáló, vérfertőzött, degenerált, putris cigánylányról is elhangzik egy  nagyon jó riport (09:10-kor).

Az újpesti tanárverésről is hallunk infókat (11:00). Megtudjuk, ez utóbbi esetben maga az (az újpesti, nem a józsefvárosi, ha esetleg valaki nem lenne képben) iskolaigazgató hívta fel a rendőrséget. Vessük ezt össze azzal, amit Süveges Éva csinált és csinál – körömszakadtáig védi Lákátost. Ugye, hogy milyen ordító a kettős mérce? Cigányoknak mindent szabad, hozzájuk nem lehet egy ujjal sem nyúlni. Hiller Istvánt idézik, aki úgymond “Nem fogja engedni a boszorkányüldözést”. Persze, Hiller-féreg a kényszer-deszegregációban és az átlagmagyarok lebutításában érdekelt, ezért küzd az ellen, hogy a túlnyomó többségében cigányok által elkövetett tanárverések “elbírálásánál” ne lehessen hivatkozni arra, hogy Újpesten biza kivágták a srácot mindenhonnan. Az újpesti polgármester válasza: “a leghatározottabban állítom, hogy nekem erre jogi lehetőségem van. Az önkormányzat nem csak fenntartja az intézményt, hanem a törvény előírja, hogy biztosítani kell a tanulás feltételeit; az pedig, hogy egy iskolában a tanulás helyett az erőszak próbálja átvenni a hatalmat, azt a fenntartónak minden körülmények között meg kell akadályoznia”. Na, Hiller meg az összes többi cigányfajvédő, ez K.O.!

“Ez a folyamat ott folytatódhat, hogy egy-két év múlva a diák hasbalövi a tanárt, vagy leszúrja, és azt gondolom, hogy erre példákat látunk akár Amerikában vagy Európa nyugati fele, ahol ez már több éve működik. Tehát sürgősen változtatni kellene a közoktatási törvényen .”

Kiderül, hogy a minisztérium “szakértői” csoportot állított fel a változtatások (szigorítások) szükségességének vizsgálatára. Még csak véletlenül sem javasolják a diákjogok szűkítését. A HírTV nem említette meg, mi megtesszük: bizony, ki más, mint Herczog Mariska és bandája (további infó & linkek ITT), ahogy az az ITTENI HVG-cikkből is kiderül. Borítékolható volt a válaszuk: az, hogy az erőszakoskodó cigányokat még csak véletlenül se fogják vissza.

Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke elmondja (9:30): “a tanárverések esetében zéró toleranciát kellene hirdetni”.

A cigányokkal kapcsolatos második (a műsorban negyedik) riportban Jászberényről esik szó. Már régen gilánfai viszonyok uralkodnak. Egy napos lakos már sorban áll az önkormányzatnál a "járandóságáért" - mondja a képviselő asszony. Érdekes a riport vége, ahol egy cigány családapa vállalta a kamerát, a többiek meg mind bezárkóztak. Ja, hogy ez a család tősgyökeres, dolgozik és ház sem cocpóból épült... A polgármester, akárcsak Sajóbábonyban, végre kapcsolt és már a parlamentet emlegeti, MSZP-s, és a képviselőtestület is inkább koaliciós mint ellenzéki - itt is nagyon nehéz lesz mostanában gárdázni meg fasisztázni...
 
A riportból egyértelműen kiderül, hogy a rétinégerek itt (is) körbejárnak., akárcsak a sáskák. Ha bedöntenek egy önkormányzatot vagy kihasználják azt a jogi kiskaput, hogy segílyből nem lehet levonni köztartozást/büntetést/rezsit stb., akkor továbbállnak és megszállnak egy másik települést/várost. Ezeknek tök mindegy hogy Gyöngyösön vagy Jászberényben élnek. Vagy épp Kanadában / Svédországban. Nincs olyan patrióta defektjük, mint a „mélymagyaroknak“.
 
Nem mernek az emberek egy hét kórházba feküdni betegen vagy elutazni - mert mire hazaérnek nincs házuk meg semmijük, a cigányok azonnal kirabolják, elbontják azt.

Mostani, kapcsolódó hír még: Hoffmann Rózsa a tanárverésekről beszélt

Hoffmann Rózsa (KDNP) az elmúlt hónapok agresszív cselekményeiről, tanár- orvos- gyerekverésekről beszélt. Mik az okok? A kettészakadt társadalom, a lakosság egyharmada kilátástalanságban, nyomorban él. Az elrontott szociális családpolitika, ami nem ösztönöz munkára. Az árnyalatokat összemosó oktatáspolitika, és a politikailag nem korrekt, őszintétlen közbeszéd. A KDNP nyílt napot hirdetett meg szerdára a parlamentben. Sajnálja, hogy az oktatási miniszter nem lesz jelen.
 
Hiller természetesen, mint az várható, a szőnyeg alá söpörte az egészet, egyetlen mondattal. ("Nem hiszem, hogy az agresszió és a romák összeköthetők lennének", vagy valami ilyesmit mondott az a vödörnyi bélsár.)

Kuruc.info – Arppi S.