Ugrás a cikkhez
Reklám

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom is fontosnak tartja, hogy a magyar nemzeti ellenállás megmutassa erejét, és védelméről biztosítsa azokat a normális embereket, akik kisebbségbe szorultak a bűnözőkkel szemben.

Mozgalmunk elveti és minden eszközzel harcolni fog a cigány szeparatista törekvésekkel szemben. Február 16-án a vármegyések is mennek Miskolcra, majd utána részt veszünk a sályi fáklyás felvonuláson is, mert fontosnak tartjuk felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy Magyarországon egyre több olyan terület van, ahonnét az állam kivonult, magukra hagyták az embereket, a bűnözés normává válásával pedig nogo-zónák alakulhattak ki.

Követeljük a mindenkori magyar kormánytól, hogy a rendet tartsa fent, állampolgárait védje meg, a szeparatista, államellenes törekvéseket akadályozza meg! - áll a HVIM vezetőségének közleményében.

Álláspontjukat az alábbi videóban egy fiatal tagjuk, Dorka ismerteti, aki arra buzdít mindenkit, hogy álljunk ki a sályiak mellett, ne hagyjuk őket cserben, és mutassunk fel erőt:




Korábban írtuk:

- Készülnek a cigányok a borsodi vonulásra: egyikük kiszaggatná a "kutyák" szívét, vagy legalább verekedne Toroczkaival

- "Hívok minden magyar hazafit" - Toroczkai László nyílt levele
- Borsod bajban, indulásra fel!
- Erődemonstrációt tart Miskolcon és a sályi cigány no-go zónában a Mi Hazánk Mozgalom
- A magyar állam feladta B.-A.-Z. megyét? - Toroczkaiék Sályon jártak
- Országszerte ismert néprajzkutatót vert agyon a sályi cigánybűnöző
- Nagylelkű volt későbbi gyilkosával a sályi asszony - a drogos cigány karóval verte szét a fejét




Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából