Ugrás a cikkhez
Reklám

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három hajdúhadházi lakos ellen.

Egy férfi tett bejelentést 2016. január 24-én 1 óra 37 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Debrecenben a Jászai Mari téren megtámadták őt. A bejelentő elmondta, hogy az elkövetők lerántották a földre, zsebeit átkutatták, és elvették a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját, majd elmenekültek.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást az ismeretlenek azonosítása és felkutatás érdekében. A beszerzett adatokat alapján a nyomozók látókörébe került három fiatalkorú, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmény elkövetésével. A debreceni nyomozók a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság járőreivel és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2016. február 10-én 7 órakor egy összehangolt akció keretében Hajdúhadházon elfogták a fiatalkorú "fiúkat".










A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 14,15 és 16 éves hajdúhadházi lakosokat a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A fiatalkorúak a bűncselekmény elkövetését elismerték.

(Police.hu nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából