Cigány stricik harca a "szélsőjobbos rasszista bűnszöetezet ügyében": a cigánybűnözők jogvédője videóban mondja el, mennyire megdöbbentette és lesújtotta, hogy kegyelmet kaptak a Hunnia-ügyben azok, akiket már amúgy is felmentettek első fokon.



Köztársasági Elnöki Hivatalbol kivanjja az aldast

A magyargyűlölő cigány ugyanakkor nem csak ez ellen ágál: még Budaházy 17 évével sem elégedett, szerinte jóval többet kellett volna kapnia, akár életfogytot is. Még az is veszélyes, hogy ennyi idő után végre házi őrizetben van, már ez is megdöbbentette...

Száva képes összehasonlítani az ügyet az olaszliszkai magyargyilkossággal, ahol állítása szerint egy fajtársa "egyetlen uszító mondatért" (kb. Öld meg a magyart!!!) 15 évet kapott. Így jutunk el oda, hogy egy cigány szerint Szögi Lajos élete annyit ér, mint egy felgyújtott lábtörlő.

Kitér a Mi Hazánkra, a MÖM-re és a Betyárseregre is, akik folyamatosan menetelnek, és ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, és minderről a nézők véleményét kéri - ne fosszuk meg hát a visszajelzések örömétől!

(Ha törölné a videót, itt is elérhető.)

Korábban írtuk: Száva Vince "nem tudta", hogy 32 évvel ezelőtt megírták róla, hogy Rákóczi téri strici volt - most akar feljelentést tenni

Kapcsolódó:

- A Budaházy Bizottság szerint sem elég a részkegyelem: újabb igazságtalan ítéletnek engedne teret

- Budaházy üdvözli a döntést, de reméli, hogy Novák Katalin újragondolja az ügyet
- A fideszes államfő karácsonyi ajándéka: nem ad kegyelmet Budaházynak