Ugrás a cikkhez
Reklám



Demszky és Kóka jóbarátja
Az öregecskedő feleségét fiatalabbra lecserélő Fidesz-vezérhím, úgy látszik, nemcsak a házastársakra vonatkozó miniszterelnöki tanácsot fogadta meg, hanem a kádkő-gyárosból milliárdossá lett nagy ElQró üzleti fogásait is tökéletesen elsajátította.

A Belváros polgármestereként Rogán nemegyszer hagyta már cserben a jobboldalt. Leginkább bicskanyitogató mondata volt, hogy a Kossuth téri tüntetők viselkedjenek úgy, mintha vendégségben járnának a Belvárosban. Az V. kerület Rogán-hercegséggé való átalakítása kezdő pillanatára sokan felfigyeltek már akkor is, jobbérzésű emberek pedig Rogán felpofozására tettek ígéretet. Választási kampányában Tónika a szovjet szégyenemlékmű eltávolítását ígérte, majd idén tavasszal kijelentette, hogy az emlékmű marad.

Szinte kicsiség, hogy ez a hazudós seggarc amúgy a néger drogos raptől indul be. Mint korábbi cikkünkben lelepleztük, a kokainkedvelő Deutsch Tompikával közösen csápolt 50 Cent budapesti koncertjén (a fehérgyűlölő, köztörvényes drogdíler és "művész" enyhébb sorai úgy hangzanak, hogy "ha fehér kurvát vennék el, anyám forogna a sírjában"). A szerverkirály emellett az MSZP és az RMDSZ kampányrendezvényein fellépő Republictól is izgalomba jön.


Fehérgyűlölő niggerre rázza magát<br />a BS-ben

Mint azt már több alkalommal is kifejtettük, a Fidesz nem akarta és ma sem akarja önkormányzati választásokon megszerzett fölényét kormányváltó politikai lépésre váltani. Megelégednek a polgármesteri tisztségből fakadó politikailag csekély, ám anyagilag annál nagyobb haszonnal bíró előnyökkel. Hogy a nép mit kíván, és meddig bírja a nyomorgást az nekik nem (nekik sem) számít.

Amit Rogán most tett, az viszont a jobboldal teljes szégyene, már hogyha beszélhetünk egyáltalán jobboldalról a Fidesz és Rogán Tóni esetében. Nos, úgy látszik, nem. A Tóni-féle kiskirályság megdöbbentő kalmárkajmán akciót hajtott végre. Áruba bocsátották Budapest-Belváros legszakrálisabb jelentőségű területét, a Szent István Bazilika előtti teret.

Rogán nemzeti kultúrája: Vespa, kannás bor, mobil budi

No nem valami kulturális, nemzeti érzelmű rendezvényszervezőnek adták át a használati jogot mintegy négy évre, hanem a Rogán érdekeltségi körébe tartózó Greatfield Ingatlanhasznosító Kft.-nek, amely majd éjjel-nappal kihangosított térzenével „kedveskedik” a környéken lakó, zömmel idős polgároknak, napközben pedig luxusautókat, Vespa robogókat bámulhatnak a turisták és a rohamos mértékben szegényedő magyarok. A Bazilikába szentmisére tartó híveknek pedig majd kétes eredetű lacipecsenyét és méregdrága kannás bort kínáló büféken és az ehhez tartozó mobil WC-ken kell keresztülverekedniük magukat. Íme, országimázs Rogán-módra. A Bazilikát fotózó turisták megörökítik majd a büfék és a mobil WC-k között előbukkanó szakrális építményt.

A Greatfield Ingatlanhasznosító Kft két hónappal ezelőtt fordult Rogán Antalhoz a tér hasznosításának ügyében. Hogy miért pont a polgármestert keresték meg és nem az illetékes önkormányzati bizottsághoz fordultak, mint azt állampolgárok százezreinél szokás tenni, nem is kérdés. Tóni jó cimbora, különben is, a kampány során nyújtott anyagi segítséget illik meghálálni. Ő pedig meghálálta. Sajátkezűleg írta alá azt az együttműködési megállapodást a kft-vel, miszerint a következő négy évben, évente nyolc hónapon keresztül a cimbislepp használhatja a Szent István teret. Na, mit gondolnak, mennyiért? Mennyi jut ebből a Belvárosnak? Semmi. A teret ugyanis ingyen és bérmentve használhatja a cég.

Az ügyet eredetileg megtárgyalta az önkormányzat illetékes bizottsága, amely amúgy fideszes többségű, de mivel nem tudtak zöld ágra vergődni az MSZP-vel és egymással, elnapolták a döntést. Ezek után szembesült a bizottság először azzal a ténnyel, hogy Rogán Antal már megkötötte a hatáskörén kívül eső megállapodást. Az egyezményt pedig csak külön kérésre, sőt unszolásra volt hajlandó bemutatni a testületnek, amelyből kiderült, Rogán Antal ígéretet tett arra, hogy javasolja majd a fideszes többségű testületnek a díjmentesség megállapítását. Ez legalább százmillió forintos bevétel elmaradását jelenti. Hogy a bizottság esetleges vétóját kivédje, „Don Juan” Tóni még abban a pillanatban csuklóból benyújtott egy előterjesztést, melyben azt javasolja a fideszes többségű testületnek, hogy a közterület-használati engedély megadása kerüljön át a polgármester hatáskörébe. Amennyiben ez bekövetkezik, úgy Rogán Antal javasolja majd Rogán Antalnak a díjmentesség megállapítását.

Nemcsak az említett ügyben, hanem minden más közterületi engedély megadásáról Rogán Antal fog majd dönteni. Mint az közismert, Rogán még ellenzékből is gáncsolta a Jobbik adventi keresztállító akcióit, így várható, hogy a Belvárosban rendezvényt szervezni vágyó nemzetiek újabb akadályok elé nézhetnek a közeljövőben.

Szégyen a szégyenben, hogy az elvben keresztény-nemzeti Fidesz politikusának a figyelmét a Bazilika előtti tér szakrális mivoltára a büdöskomcsi MSZP-nek kellett felhívnia. Az MSZP belvárosi frakciója nyilatkozatában kifejtette: „A megállapodás aláírásával Rogán Antal megfosztotta a kerületet attól a lehetőségtől, hogy a jelenlegi, vázlatos, innen-onnan összeollózott programtervezet helyett színvonalas, a kerületiek és az idelátogatók számára érdekes, változatos, de a hely szakrális szelleméhez is igazodó, nem vásári jellegű programok versenyezzenek a többéves, jelentős hasznot hozó lehetőségért”

Lám, megtörtént a „csoda” és a „keresztény-nemzeti” fideszes politikusnak a szocionisták kell elmagyarázzák az alapvető keresztényi hozzáállás mibenlétét.

Hogy Rogán Antal mennyire gondolja komolyan a Bazilika előtti tér deszakralizálását, hogy mennyiben beszélhető le „józan érvekkel” az akciójáról, az kiderül, ha megpróbáljuk.

Telefonszámai: 06 20 344 50 83 vagy 06 30 948 51 82 vagy 06 20 980 98 47

Amennyiben nem érjük el őt, próbálkozzunk a Belvárosi Fidesz-iroda telefonszámán: 06 1 267 63 43 Ugyanitt Kerényi Imre is fogad üzeneteket. Ha nem válaszolnak, vagy félreteszik a telefont, a kényelmetlen kérdéseket elkerülendő, akkor hívják a belvárosi Fidesz iroda vezetőjét: 06 20 463 68 67 (Dobos Gábor).

A Bazilika előtti Szent István tér piaccá züllesztésének megakadályozása alapvető feladatunk, mert maholnap már Isten házában vernek tanyát a kufárok.

Kuruc.info - Florian Geyer


Friss hírek az elmúlt 24 órából