Ugrás a cikkhez
Reklám

Alább olvasható a felhívása:

Hazafiak!

Közeledik július 4. Fontos nap ez a nemzeti elkötelezettségű embereknek.

Ezen a napon kezdődött 907-ben a pozsonyi csata néven emlegetett több napos ütközet, melyben honfoglaló elődeink Árpád vezetésével megvédték Kárpát-medencei hazánkat az akkori "EU"-s seregektől.

2002-ben ezen a napon volt az Erzsébet híd szavazatok újraszámlálásáért történt lezárása, amely Hídblokád néven vonult be a köztudatba és a jelenkori nemzeti ellenállás kezdeteként szoktunk megemlékezni róla.

2009-ben a letartóztatásom után ezen napon hirdettek tiltakozó megmozdulást a politikai foglyok érdekében Toroczkaiék, amihez csatlakoztak a gárdisták, tiltakozva szervezetük akkori feloszlatása ellen. Azon a napon minden idők egy rendezvényről való előállítási rekordját állította fel a rendőrség. Erre a napra azóta Bajtársiasság napjaként szoktak megemlékezni.

Láthatóan van mit felidézni ehhez a dátumhoz kapcsolódóan, ezért július 5-én szombaton több rendezvény is lesz ezek ügyében. A különböző gárdaszervezetek közös megemlékezést tartanak 13 órától az Erzsébet téren. A Hősök terén 17 órától lesz megemlékező rendezvény a pozsonyi csatáról. 19 órától pedig a Magyarok Házában Király B. Izabella Álmosfia Árpád c. történelmi drámáját tekinthetjük meg.

Kérek mindenkit, hogy aznap legyen ott a belvárosban ezeken a fontos eseményeken.

Lesz még valami ezen a napon, ami nagyon nem méltó megemlékezéseink emelkedettségéhez, de pont ezért is kell megemlítenem. Július 5-én, szombaton az aberrált homokosok és egyéb torzszülemények felvonulása is megrendezésre kerül. A Kossuth térnél gyülekeznek majd 15 órától, és 16 órától akarnak vonulni a Városligetbe, ahol 18 órától "piknikezést" terveznek. Nos, azt gondolom ez ellen a család- és ízlésromboló esemény ellen jogunk van tiltakozni, és kötelességünk is ez! Nosza hát hazafiak és honleányok, találkozzunk a Bajtársiasság napi rendezvényen 13 órakor minél többen, és utána mutassuk meg, hogy a normalitás pártiak vannak még többen ebben az országban!

Várom a nemzeti szervezetek csatlakozó felhívásait, mind a megemlékezésekhez, mind a tiltakozáshoz.

Frissítés: csatlakozó felhívás a Magyar Nemzeti Gárda részéről

A Hősök terére július 5-én, 17 órai kezdettel tervezett rendezvény bejelentőjeként én is kérem, hogy aki csak teheti, vegyen részt az aznapi, nemzeti szervezetek által rendezett megemlékezéseken, tiltakozásokon.

Mint tudjuk, hazánkat több napja jelentős melegfront érte el, és az időjárás-jelentés szerint a forróság épp 5-én fog a tetőfokára hágni, amikor is a globális felmelegedésnek is köszönhetően Budapest szívén keresztül kíván átvonulni eme front.

Feladatunk tehát kettős: egyrészt megemlékezni azokról az őseinkről, akiknek példamutató bátorsága, hősi győzelme nélkül már 907-ben elfoglalták volna hazánkat, kiirtották volna nemzetünket, másrészt jelenlétünkkel biztosíthatjuk, hogy ezen a napon a melegfront ne érje el azt a teret, amelyen Árpád vezérünkön kívül számos történelmi nagyságunk szoboralakja is áll.

Ünnepeljük meg tehát győzelmünket, és emlékezzünk arra az időre, amikor a férfiasság fokmérője az egyenes gerinc, a kard és a vitézség volt, a flitteres tanga, a tüllszoknya és a kirúzsozott száj helyett!

A melegfronti lezárások miatt a rendezvényünk a Szépművészeti Múzeum felől a Dózsa György úton, az Állatkerti körúton, valamint a Kós Károly sétányon keresztül közelíthető meg.

Az ünnepi megemlékezésünkön felszólal többek között Budaházy György, lesz akusztikus koncert a Hungarica együttes tagjainak jóvoltából, fogadalomtétel hazánk megvédésére, valamint tiszteletkör a történelmi és egyéb zászlókkal Árpád vezér szobra körül.

A rendezvényt a Magyar Nemzeti Gárda biztosítja.

Aki egyetért rendezvényünk céljával, annak megjelenésére feltétlen számítok!

Ináncsi József
MNG orsz.vez.




2. frissítés: Budaházy Edda levele:

Lányok, asszonyok, családanyák!

A július 5-én megrendezendő homokos felvonulás erkölcstelen, nyilvános megrendezésével ezek a beteg emberek ismételten támadást kívánnak indítani legszentebb érzéseink, gyermekeink, valamint nemzetmegtartó kisközösségeink, a családok ellen.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ezzel nekünk nem kell foglalkozni mert ez egy marginális jelenség, szeretném felhívni a figyelmet a nyugat-európai és amerikai melegfelvonulások tízezres tömegeire, melynek eredménye előbb-utóbb az egynemű házasságok engedélyezése és szegény szerencsétlen kisgyermekek homokosok általi örökbefogadása lesz.

Ezért nekünk, nőknek is kötelességünk jelenlétünkkel demonstrálni, hogy nem kérünk a nyugat-európai hanyatló civilizáció deviáns folyamataiból. Egy családanyának mi sem nemesebb cél ennél, hát ezúton kérek minden hazánkért, gyermekeinkért és családjainkért aggódó magyar asszonyt és lányt, csatlakozzon a nemzeti szervezetek július 5-ére tervezett rendezvényeihez.

További megmozdulások:

- A bíróság hatályon kívül helyezte a buziőrség tiltó határozatát - utcára mehetnek a normalitáspártiak

- Rendezvénydömping várható a hétvégén Budapesten - mozgósít a HVIM is



Friss hírek az elmúlt 24 órából