Ugrás a cikkhez
Reklám

Megjegyzések Lipusz Zsolt írásához

Helyesen állapítja meg Lipusz Zsolt, hogy Glatz Ferenc magyarellenes vádaskodásai mögött zsidó sugallat húzódik meg. Az alábbiakban annak szentelünk néhány sort, milyen zsidó érdek fűződhet az eszement vádaskodáshoz, hogy a magyarok gyönyörűségüket lelték asszonyok és gyermekek lemészárlásában.

Köztudott, és pszichológiailag érthető, ha egy csoport valamilyen negatív tulajdonsággal rendelkezik, akkor épp ők fogják a velük szemben álló vagy csak tőlük eltérő másik közösséget evvel a negatív tulajdonsággal vádolni. A közmondás is azt mondja: „fogdmeget kiált a tolvaj.”

És nézzük csak, mit tartalmaz Jeremiás könyve:

„Valóban, sok gonoszságot követtek el Izrael fiai és Júda fiai, hogy haragra ingereljenek… Magaslatokat építettek Baalnak a Ben-Hinnom völgyében, hogy ott fiaikat és lányaikat tűzbe küldjék Moloch tiszteletére. (Jer 32.32)” 

Van egy hasonló példánk is a történelemből, mégpedig a közelmúlt történelméből.  

Van-e arra cáfolhatatlan bizonyíték, hogy egy bizonyos néphez tartozó személyek szorgalmazták egy másik nép teljes kiirtását a II. világháború alatt? Igen, van. Theodor N. Kaufman New York-i zsidó 1941-ben jelentette meg „Germany must perish” - „Németországnak pusztulnia kell” c. 74 oldalas könyvét, amelyben kifejti, hogy az egyetlen megoldás az emberiség számára, ha az összes németet sterilizálják. Kaufman a nőknél a 45 év alattiakat, a férfiaknál a 60 év alattiakat küldte volna kényszer-sterilizálásra. A háború alatti és utáni antifasiszta* propagandának természetesen ki kellett valamit találnia, amely rémségében felülmúlja a Kaufman-tervet. Így született meg a Wannsee-konferencia, a „végső megoldás” mítosza, és végső soron az egész holocaust-mítosz.

(*Antifasiszta: egy táborban a kommunista, a félrevezetett szociáldemokrata, a nagytőkés és a zsidó bankár.) 

Van azonban a kérdésnek egy másik vetülete is. Ugye köztudott, hogy az akadémikus magyar történelemírás egyedül a finnugor származáselméletet tartja elfogadottnak és tudományos kérdésekben szokatlan módon emocionálisan is üldözi a sumér-szkíta elméletet („délibábos szamárság”). A zsidók számára a kérdésnek, hogy a magyarok honnan származnak, teljesen közömbösnek kellene lennie, mégsem az. A magyarországi zsidóság pártján, az SZDSZ-en keresztül mindent megtesz a finnugor elmélet népszerűsítéséért.

Ennek egyik oka nyilván a valós őstörténet eltagadása, ami miatt korábbi jóakaróink, a Habsburgok és a szovjet kommunisták is a finnugor elméletet erőltették. A zsidók részéről ez az erőltetés olyan túlzó mértékű, hogy fel kell, hogy merüljön bennünk a kérdés, van-e ennek a logikátlan finnugorizmus-favorizálásnak esetleg valami más oka is.  

Igen, van! Ha felütjük a zsidó őstörténetet, megtudhatjuk, hogy Ábrahám, a zsidó nép ősatyja Mezopotámiából, Úr városából vonult ki. Azaz egy sumér városból. Nos, a zsidó észjárást követve nem lehet nagyon hízelgő számukra, ha Magyarországon mindenki tudja, hogy létezett egy kultúra, amely régebbi volt a zsidónál, és ennek az ősi kultúrának leszármazottai itt élnek és virulnak ma Magyarországon.

Ez csak egy feltételezés? Igen. De ezt a feltételezést támasztja alá az Irakot megszálló amerikaiak szintén logikátlannak tűnő cselekedete.

A megszállók 2003-ban gyorsan megszállták az Olajipari Minisztériumot, a Nemzeti Múzeumot pedig hagyták, hogy szétlopják. Innen felbecsülhetetlen értékek, a mezopotámiai és sumér műtárgyak jó része tűnt el.
És hogy mennyire komolyan gondolják a zsidók a magyarok sumér eredetét, és mennyire esztelen dühvel kommentálják ezt, álljon itt egy idézet a cionista Hetek (a hitgyülisek lapja) 2003. április 4-i számából:

Nimród, az első diktátor…
Annak érdekében, hogy az embereket Isten félelmétől elfordítsa, fokozatosan zsarnokságot épített ki, amelyben az ő hatalmára biztosította mindenki számára a védelmet… Megígérte kortársainak, hogy bosszút áll Istenen… (sic!) Ez a diktatúra megakadályozta – nincs új a nap alatt –, hogy az emberek a Noénak adott isteni rendelkezésnek megfelelően „disszidáljanak”, vagyis nemzetségenként szétszóródva „betöltsék a Földet”…(sic!)
A nimródi propagandagépezet az első számú közellenségnek és a letűnt kor bukott képviselőjének állította be a pátriárkát.
Nimród babiloni kísérlete azóta is a törvénytelen hatalomgyakorlás és vallási csalás jelképe, amely kis híján újra az emberiség pusztulását eredményezte. (sic!) 
Talán erre a korra utal az, hogy sok nép mondavilága őriz ebből a korból a magyarok őseit vezető csodaszarvashoz hasonló történeteket. 

Vagyis e zsidó zagyvaság szerint Szaddám Huszein, a gonosz megtestesülésének közvetlen előképe nem más, mint Nimród. Megjegyezzük, hogy e vádaskodásnak semmi bibliai alapja nincs.

A Bibliában (Teremtés Könyve 10,8) semmi negatívum, csupán ennyi áll Nimródról:

Ő volt az első uralkodó a földön. Nagy vadász volt az Úr előtt. Innen a szólás: Nagy vadász az Úr előtt, mint Nimród. Uralma kezdetben kiterjedt Bábelre, Erekre, Akkádra és Sineár földjén minden városra. 

Teljesen más hangnemben ír Nimródról a Talmud:

"A jámborok leszállnak a tüzes kemencébe, de kiszabadulnak. Ádám apánkat is belökte oda a gonosz Nimród, de Gabriel kiszabadította".(Pesachim 118a.) 

Szóval értjük, ugye: a magyarok nem Mezopotámiából származnak, hanem finnugorok, de azért nem szeretjük őket, mint a sumérek és Nimród leszármazottait.  

Bálint József



Friss hírek az elmúlt 24 órából