Ugrás a cikkhez
Reklám

A szocialisták és a liberálisok nem hajlandók tudomást venni az emberek akaratáról, az európai parlamenti választásokon azonban újabb félreérthetetlen üzenetet kaptak - mondta a "Civil" Összefogás Fórum vasárnapi demonstrációján a civil Tarlós István.

A látszat kedvéért a Polgári Szociális Bázis alapítójaként felszólaló politikus hangsúlyozta: az egy hete elért eredménnyel a Fidesz-KDNP-nek kétharmados többsége lenne a parlamentben. (S már javában vehetné fel az újabb IMF-hitelt - a szerk.)

Természetesen mentegetőzött is a héberek kedvéért egy sort, mondván, hogy Magyarország nem táptalaja a rasszizmusnak, csak az elkeseredettségnek.

A kormányellenes demonstráció résztvevői nyugodtan figyelik az ideiglenes színpadon felszólalókat, a tömegben sok magyar zászlót látni, illetve néhányan Árpád-sávos, valamint jobbikos lobogót tartanak - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója. A környéken csak néhány járőr-párt lehet látni, az egyenruhások a forgalom irányításában segítenek. A Hősök terénél egyébként a forgalom kicsit lelassult, de folyamatos.

A szervezők bejelentése szerint a beszédek elhangzása után az Andrássy úton keresztül a Parlament elé vonulnak.

(FH nyomán)

Korábban írtuk: Megkezdődött a "Civil" (értsd: zsideszes - a szerk.) Összefogás Fórum kormányellenes demonstrációja vasárnap délután négy órakor a fővárosi Hősök terén.

A rendezvényre a kezdés idejére százak gyűltek össze. Várhatóan felszólal a "civil" szervezet több tagja mellett Tarlós István, a Polgári Szociális Bázis egyik alapítója is. (Aki persze ugyancsak civil.)

Előreláthatólag a demonstrálók délután öt óráig lesznek a Hősök terén, ahonnan az Andrássy úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton keresztül a Parlament elé vonulnak.

(MTI nyomán)

Kapcsolódó:

- Elmegy a Jobbik a radikálisoktól irtózó Fidesz-Friczék vasárnapi tüntetésére

- Újabb gőzlevezetést szervez Viktor és Gordon Fricz Tamása

- Fricz: a Fidesz civil, várjuk a baloldaliakat is, de a "szélsőségesektől" Isten óvjon
- Fidesz-Friczék Bajnaival konferenciáztak, most a Jobbik ellen uszítanak - Gyurcsányék is pénzelik a senkiházit
- Elárultak a Zsidesz hívei, hazament a birkák tömege, elmaradt a rendszerváltás
- Fideszes szájkarate után a Parlamenthez mentek pár ezren - a többiek haza


Friss hírek az elmúlt 24 órából