Ugrás a cikkhez
Reklám



Ugyanabban a ruhában, de egy másik szerepléskor:<br />az Echo TV nyomja Morvai Krisztina &#8222;riválisát&#8221;
„Mai vendégem fél életét Latin-Amerikában hagyta, ismeri a térséget, mint a tenyerét, jóban volt Ernesto Che Guevarával, a gerillavezérrel, akihez nemcsak annak életében, de halála után is különleges kapcsolat fűzte” – így konferálta fel az Echo TV-ben az egykor még jobb formában lévő Szaniszló Ferenc műsorvezető Sütő Gábort, a MIÉP európai parlamenti listavezetőjét, aki mindezt vállalta is, sőt...

Sütő elvtárs a III/III-as Csurka bemutatása szerint is „baloldali indíttatású”, egészen pontosan a kommunista diktatúra magas szintű kiszolgálója volt (többek közt nagykövetként), mint azt önéletrajzában is büszkén hirdette.

„Che Guevara a harci naplójában is megemlít Téged, halála előtt egy hónappal” – méltatja Szaniszló az alább megtekinthető műsorban Sütőt, aki 1967-ben a komcsi tömeggyilkosnak csak a kalandorságát bírálta, mivel féltette a bűnöző életét.

„Guevara világos, egyenes, töretlen, a tőkés rendszer igazságtalanságai ellen harcoló ideológus volt” – emlékszik most vissza rá nagy szeretettel a MIÉP-listavezető Sütő, aki szerint elvtársa „egységes, szabad, demokratikus Brazíliát akart”. Mivel a műsoridő letelt, több sületlenséget, marxista propagandát nem tudott közölni az egyébként néger feleséggel is büszkélkedő apparatcsik. Hova süllyedt végnapjaira a MIÉP?

Rákay Fülöp – Kuruc.info


Kapcsolódó:
Komcsi diplomata a MIÉP listavezetője, néger feleséggel



Friss hírek az elmúlt 24 órából