Ugrás a cikkhez
Reklám



Az Echo TV is nyomja persze, mi viszont<br />felakasztottuk volna rendszerváltás esetén
„Baloldali indíttatású, de tetőtől talpig magyar” – így mutatja be Csurka Raszkolnyikov István elvtársát, a MIÉP EP-listavezetőjét, Sütő Gábor egykori kommunista nagykövetet, aki a Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében szerzett diplomát, az átkosban is csak Foxi-Maxiként emlegetett Politikai Főiskolán „tanított”, majd a pártállam ranglétráját végigjárva számos vezető politikai tisztség betöltése után a „rendszerváltáskor” nyugdíjaztatta magát. S mindezek tetejébe néger felesége van. Nesztek, csurkisták!

Frissitő pontosítás olvasónktól: Mi a különbség a Foxi-Maxi és a Politikai Főiskola között?

Csurka sosem konyított a külpolitikához, egy-két olcsó megállapításon és összeesküvés-elméleten kívül többre nem futotta, így beteges hatalomvágya ellenére nem akart listavezető lenni a legutóbbi (első) európai parlamenti választáson sem, hanem dr. Hegedűs Lorántot jelölte. Azonban a püspök úr ma már a Jobbikot támogatja, így most új jelölt után nézhetett. Ennél lejjebb nehezen mehetett volna.

Nézzünk néhány megdöbbentő állomást Sütő elvtárs önéletrajzából (melyet tehát büszkén vall)!

Tanulmányok: Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézete, Budapest Politikai Főiskola
1958-tól: a Külügyminisztérium munkatársa
1961-63: a brazíliai nagykövetség sajtóirodájának vezetője
1965-67: főelőadó a Külügyminisztériumban
1969: kiadták a Che Guevera című könyvét
1970-73: másodállásban a Politikai Főiskolán tanított
1974-76: a Külügyminisztérium külpolitikai tervező és elemző főosztályának helyettes vezetője
1977-83: nagykövet Mozambikban és Madagaszkáron
1986-1990: nagykövet Brazíliában, Guayanában és Suriname-ban
1990: nyugdíjazták

Sütő Gábor 2006-ban tűnt fel ismét, a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út országgyűlési képviselőjelöltjeként, bár nem tudta összegyűjteni a kopogtatócédulákat, így nem vált hivatalos jelöltté. A személye körül kialakult viták majdnem a pártszövetség választások előtti felbomlását okozták, a Jobbiknak ugyanis kiváló jelöltje volt Boros István személyében a karcagi választókerületre, Csurkáék mégis ezt a komcsit nyomták erőszakosan. Sőt – mint egy helyi jobbikos informátorunk tájékoztat – az „örökös elnök” élettársa, Papolczyné Balla Gizella tőle szokatlan módon semmi pénzt nem sajnált rá. „Gizi felajánlotta, hogy vegyünk kopogtatócédulát, de még ha tudtam volna, akkor sem tettem volna ilyet. Viszont kifizették a szállását, a kajáját, meg az utazgatásait is állták. Kommunista múltja miatt mégis lehetetlen volt hatásosan kampányolni neki, és érthető módon nem is volt hozzá kedvük a mieinknek” – írja informátorunk, aki elküldte Sütő akkori szórólapját is, és elárulta, hogy az egykori diplomata felesége néger. Magyarország a magyaroké!

Hogy Csurka miért támogat ennyire egy komcsi funkcionáriust, arról csak sejtésünk lehet, ha a 76. életévében csoszogó pártelnök piszkos ügyei mellett III/III-as beszervezésére is gondolunk…

Rákay Fülöp – Kuruc.info

Kapcsolódó:
Csurka: Szavazzanak a Fideszre!

Csurka felesküdött a szocializmusra + eredeti dokumentum!

Csurka: 2006-ban is együttműködtem a titkosszolgálattal

Fővárosi Bíróság: Csurka választási csaló (+ képgaléria)

Megszűnt Csurka kiadója - elmarad a százmilliós tartozás visszafizetése



Friss hírek az elmúlt 24 órából