Súlyosan bántalmaztak egy diákot a nagybaracskai iskolában. A Baon.hu olvasójának elmondása szerint súlyos gondok vannak az iskolában, éppen ezért tanévkezdés előtt 26 diákot más intézménybe írattak be a szüleik. Mint mondta, a bántalmazás megtörténte után ismét csökkent a diákok létszáma.




Az üggyel kapcsolatban a lap kereste az iskolát, de csak rövid tájékoztatást kaptak. Molnár Mariann, a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója ezt nyilatkozta:

Gyermekek egymás közötti bántalmazása volt. Rendőrségi feljelentés történt. Belső eljárás indult az intézményben. Mindkettő folyamatban van. Ez az eset nem tükrözi a mindennapi életünket.

A lap kereste a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint

a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban adni.

A lap szerint két kisdiák bántalmazott egy harmadikat, minek következtében a szülei kórházba vitték. A kórház jelentette a rendőrségnek az ügyet.

Frissítés: Redditen láttak napvilágot állítólagos belsős infók: