Ugrás a cikkhez
Reklám

"Engem a halálbüntetés és a Covid-tagadás zavar bennük [Mi Hazánk] leginkább, meg hogy a baloldallal együtt meneteltek kegyelmi ügyben, de azért mégis ők az egyetlen alternatíva, ha Gyurcsányt ki akarod kerülni, de kicsit oda szeretnél pofozgatni a Fidesznek…" – írta közösségi oldalán, egy saját bejegyzéséhez fűzött hozzászólásban, Skrabski Fruzsina újságíró, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője, Novák Katalinnak az a tanácsadója, aki végig kiállt mellette, sőt még a lemondásának elfogadását is megakadályozta volna.Fotó: Sáfár Tibor

Skrabski Fruzsina arról tett ki bejegyzést az oldalára szerdán este, hogy Borvendég Zsuzsanna történész, a Magyarságkutató Intézet munkatársa elfogadta a Mi Hazánk felkérését, s szerepel a párt európai parlament listáján.

– Nagy tisztelője vagyok és elgondolkoztató az érv, amiért vállalta – írta Skrabski, majd egy Borvendég-idézettel folytatta:

Egy többpárti demokráciában kell legyen választási lehetőség és jelenleg nincs. Ez torzulásokhoz vezet. Nem tesz jót senkinek, különösen a hatalomban lévőknek nem. A balliberális oldalon lévő politikai alakulatok értelmezhetetlen szintet képviselnek, beszélni is felesleges róluk. Viszont a torzulásokról valahogy jelzéseket kell küldenünk, ez minden magyar írástudó felelőssége. […] A felkérést követő első sokk után elkezdtünk beszélgetni erről a férjemmel és rájöttem, hogy ugyanazt kell csinálnom, mint eddig: szolgálni a hazámat és a nemzetemet, védeni a tradicionális értékeket és kiállni a magyar érdekekért.

(Vasárnap.hu nyomán)

Kapcsolódó: Huxit vagy reform? - Borvendég Zsuzsanna, a Mi Hazánk EP-képviselőjelöltje az Ultrahang Pluszban

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából