Ugrás a cikkhez

Egy férfi 2019. március 13-án nem sokkal 11 óra után Budapest XIV. kerületében, egy Bosnyák téri villamosmegállóban az ott várakozó 69 éves nő nyakából megpróbálta kitépni aranyláncát. A nő védekezett, így ez csak részben sikerült; a férfi az ékszerből kitépett egy darabot és azzal elfutott.

Hónapokkal később, 2019. december 30-án 7 órakor egy XVI. kerületi címen történt rendőri intézkedés, mely során elfogták a 34 éves "B." Zsoltot. A zuglói rendőröknek a férfit sikerült beazonosítani a nyaklánckitépés "feltételezett" elkövetőjeként; gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, mely során beismerő vallomást tett.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a rablás miatt indított nyomozást befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére, írják honlapjukon.

Videón az eset, többnyire idősebbek és nők voltak a helyszínen, de együtt ők is eredményesen léphettek volna fel a hulladék ellen:

És amit nem szeret a "tisztelt" ügyészség: Dohánybolti eladót fenyegető részeg cigányt hagyott helyben egy önkéntes terminátor - vádat emeltek ellene

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából